Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

שמע, להחזיק את המהנדסים שלך ב1:30 בלילה לקוד ריוויו במשרד, זה סימן למקום עבודה גרוע, לא למשהו להתגאות בו.

זה משהו שגורם דווקא למוכשרים שיש להם אופציות לעבוד במקומות אחרים לעזוב.

image.thumb.png.3fd953dc7679ce5f70a7d2ee819bfe39.png

הוא בעיקר מחפש אנשים כמוהו, וורקוהוליקים פסיכיים. האם זה נכון או טוב להם? החלטה שלהם וכל אחד עם דעתו.

אני לא הייתי רוצה לעבוד במקום כזה אם הייתי מתכנת. בטוח שיש כאלו שכן. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, hwgeek כתב:

כבר עבר 9M, מה שמצחיק הוא שאחרי כל הפיטורים החברה עדיין עובדת, אז השאלה הנישאלת היא כמה אחוז היו מובטלים סמויים בחברה שלא היה ממש חיוניים?

כדי לתחזק את המוצר כפי שהוא בדרך כלל לא נדרשים הרבה עובדים. כדי לאפשר פיצ'רים חדשים ולהמשיך לקדם את המוצר סביר להניח שנדרשים יותר עובדים.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

72.4M Followers

נו מי מהמר כמה זמן הוא יצליח לעמוד בפני הפיתוי עד שיחזור לטוויטר כשכמות העוקבים שלו כה גדולה כבר?🤣

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

החזיר את קנייה ווסט

87.2 מיליון עוקבים אבל עדיין אין טוויט מטראמפ

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 14.11.2022 בשעה 22:59, יובל .מ. כתב:

https://www.eviemagazine.com/post/biological-male-wins-miss-greater-derry-beauty-pageant-america-transgender

טרנסג'דר בן 50 זוכה בתחרות יופי.

אפשר לדבר על הרלוונטיות של תחרות כזאת ב2022 (כמו שביטלו בארץ), אבל בחייאת, תראו אותו.

ארצות הברית הולכת לפח.

מעניין מי יותר מסכן את ארצות הברית, טרנס שזוכה בתחרות יופי, או בחור עם רובה שרוצח חמישה בפאב להטב בקולורדו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מצד שני אולי יש כאלה שיגידו שפעולות כמו אלה בצורה שדוחפים לציבור לגרון הן בספורט (גברים בתחרות נשים), תחרות יופי, סרטים וסדרות ועוד ועוד בלי שיש לאף אחד זכות להגיד שהמלך הוא עירום - זה מה שגורם לעליייה במקרי האלימות נגד הקהילה?

שכל אחד יחייה ויעשה מה שהוא רוצה במסגרת החוק בלי שהוא פגוע באחרים, אבל מכאן ועד לאלץ את כולם לקבל מה שהם מחליטים מתי שהם רוצים זה בעייתי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

מעניין מי יותר מסכן את ארצות הברית, טרנס שזוכה בתחרות יופי, או בחור עם רובה שרוצח חמישה בפאב להטב בקולורדו.

ברור שהטרנס.

ההוא עם הרובה רוצח רק חמישה, אבל עושה את זה כמו red blooded American , והטרנס רוצח את אופי האומה, שזה יותר מסוכן.

מה הלאה, הורה 1 והורה 2?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 דקות, hwgeek כתב:

זה מה שגורם לעליייה במקרי האלימות נגד הקהילה?

אתה באמת חושב שלפני 20 או 30 או 40 שנה, להטבים נתקלו בפחות אלימות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, hwgeek כתב:

מצד שני אולי יש כאלה שיגידו שפעולות כמו אלה בצורה שדוחפים לציבור לגרון הן בספורט (גברים בתחרות נשים), תחרות יופי, סרטים וסדרות ועוד ועוד בלי שיש לאף אחד זכות להגיד שהמלך הוא עירום - זה מה שגורם לעליייה במקרי האלימות נגד הקהילה?

אם איזה טראנס זוכה בתחרות יופי גורם למישהו לצאת למסע רצח, אז המישהו הזה צריך להיות להיות מאושפז בכפיה.

אני נגיד, חי מאוד נחמד בלי לצפות בתחרויות יופי...

וגם כשאני מתעצבן על דברים, אני לא יוצא לרצוח אנשים. לא יודע, קטע כזה. אולי זה כי אני סמולן.

ואנשים כן אומרים שהמלך הוא עירום, פשוט זאת לא דעה שנחשבת סבבה בימינו.

אגב, מה הבעיה עם הורה 1 והורה 2 שזה מפריע לכולם?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לאמריקאים חסר סיבות לצאת למסע ירי? יש חודש שאין להם מקרים כאלה? משהו בקופסא של חלק מהם ממש מקולקל, אולי מכל הג'אנק פוד ללא הגבלת מלח וסוכר? 

והמשוגע שיצא למסע הירי- משוגעים כאלה הם פצצה מתקתקת וזה רק שאלה של זמן שהם ימצאו סיבה/מקום לבצע את הזוועה, הם רק מחפשים תירוץ לצערנו :-(.

פורסם

סבבה.

אז אני טוען שזו בעיה קצת יותר דחופה מטרנסים בתחרויות יופי (ההודעה של יובל שציטטתי והתייחסתי אליה).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

לאמריקאים חסר סיבות לצאת למסע ירי? יש חודש שאין להם מקרים כאלה? משהו בקופסא של חלק מהם ממש מקולקל, אולי מכל הג'אנק פוד ללא הגבלת מלח וסוכר? 

והמשוגע שיצא למסע הירי- משוגעים כאלה הם פצצה מתקתקת וזה רק שאלה של זמן שהם ימצאו סיבה/מקום לבצע את הזוועה, הם רק מחפשים תירוץ לצערנו :-(.

אני חושב שזה בגלל הגישה לנשק.

יש להם גם שיעור התאבדויות מאוד גבוה בדיוק בגלל זה - יש אמצעי זמין ואמין לזה.

ובניגוד לדעה הרווחת, התאבדות זה בדרך כלל החלטה של רגע. ואם אתה לוקח למישהו את הרגע הזה, סיכוי מאוד גבוה שהוא לא יתאבד, אלא פשוט ימשיך עם החיים שלו.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אתה באמת חושב שלפני 20 או 30 או 40 שנה, להטבים נתקלו בפחות אלימות?

נתקלו ביותר אלימות, אבל לא דיברו על זה.

מה שכן, עד לפני 15-20 שנה מקרי ירי המוני היו הרבה יותר נדירים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...