Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משום מה הזכיר לי את זה

IMG_20210521_164322.jpg

• מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Mikelt89 כתב:

לא, אני רק חושב שאף אחד לא צריך לראות אותם ברחובות, הם לא תורמים בשום דבר, אם הם היו מאגדים את המצדעים שלהם ליום נקיון לאומי הייתי מצדיע להם, במקום זאת הם עוסקים בטפל בחדר המיטות, ומכבדים רק את מי שבעד דעתכם, באופן לא מפתיע נוגד לעקרונות המזויפים של "כבד האחר", ואלו שלא ע"פ ציטטוך

זה רק מה שהוא מסמל לך - כי אתה מקשר זכויות להטבים ישירות למה הם עושים (או לא) בחדר המיטות שלהם ולא בזכויות ואפליה שזו הנקודה.

וכן - זה שבא לך להקיא או לא - זה דיי עניינך - הרי לא היית כותב את זה על זוג גבר ואישה ברחוב נכון ? והזכויות האלו הן לא על חשבונך - מה שמפריע לך זה לראות אותם או לחשוב שלאנשים אחרים מותר / לגיטימי לחיות את חייהם כפי שהם.

וזה בדיוק ההבדל בין ״לא בשבילי״ למשהו שהוא הרבה מעבר ובגללו כל השיח הזה קיים.

הייתי מציע לעשות חושבים עצמי מה כ״כ מפריע לך ואיפה זה בא על חשבונך.

וכמובן - כל ארה״ב זה סן פרנסיסקו - שהיא דוגמא לכלום במדינה של מעל 300 מליון איש (או אפילו לקליפורניה עצמה)

לפני שעה, Mikelt89 כתב:

להקים מצעדי הכרויות...של סטרייטים

מצעדי הכרויות ? 🥴 מרגע לרגע אני בטוח שאתה כותב יותר ויותר דברים על סמך פחות ופחות הבנה.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

החברה האמריקאית אולי לא מתמוטטת כרגע

בהסתכלות קצת יותר בינלאומית - באמת מבט במה הולך בישראל ולכתוב את זה זה על גבול הגמל לא רואה את הדבשת ... במיוחד בהקשר של כנראה הכלכלה המובילה בעולם (גם סין מושקעת ע מ ו ק בדולרים ובארה״ב.... )

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

ממליץ לכל חברי הפורום שגרים שם, להתקפל ולחזור לישראל.

גם לכאלה שאין להם חברים שם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@SlowRide לעומת זאת - התמונה הזו שאתה מייצג באמת מראה בעיה אמיתית שיש.

הרבה בוחרים את צד הקורבן בלי הבנה של כלום בפיתה. (ולא שיראל חפה - לדעתי.)

למעשה המתיחות היחידה שנתקלתי בין אנשים פה בנושא הזה היתה מול אנשים שאין להם אפילו רבע של מושג על מה הם מדברים - כשבפועל אני גר ליד 2 עיירות - אחת עם המון ישראלים , השניה עם המון פלסטינאים (הכביש הראשי שם שונה לgaza way לפני כשנה שנתיים אפילו) - 0 בעיות - ולמעשה יש הרבה שמבלים פה והפוך בכל העסקים.

התגובות היחידות שקיבלתי בזמן שלי פה זה מאנשים שמכירים את הנושא יד שניה או שלישית ונכדים של שאף פעם לא דרכו מחוץ לארה״ב - אבל השיח ברמת הקבוצות הגדולות הוא רע. (חלק גדול בגלל התנהלות של ישראל והתמודדות עם קשרי חוץ ברמה מביכה ביותר + אמרות גזעניות ביותר מצד הממשלה ונציגיה שמשחקות ישר לידיים של אחרים)

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 1 דקה, Liviur כתב:

קשרי חוץ ברמה מביכה ביותר

אתה מפרגן יתר על המידה, אפילו רמה מביכה אין, כי פשוט אין קשרי חוץ. לא בשוטף ולא בעיתותי מלחמה וכו'.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 דקות, Liviur כתב:

וכן - זה שבא לך להקיא או לא - זה דיי עניינך - הרי לא היית כותב את זה על זוג גבר ואישה ברחוב נכון ? ובארה״ב.... )

איפה אתה רואה זוגות נורמטיבים עושים מצעדי הכרה? זוג שהולך ברחוב זה לא דוגמא 
מצעדי הגאווה לו נועדו כדי להקנות שוויון הם נועדו לעשות פרובוקציה.

פורסם
לפני 17 דקות, Mikelt89 כתב:

מצעדי הגאווה לו נועדו כדי להקנות שוויון הם נועדו לעשות פרובוקציה.

איזה סיבה / רווח יש מפרובוקציה?

שאלת משהו באמת מהקהילה לרגע למה הם קיימים או ניסית להבין את הבעיות ?

בא נחזור לרגע איפה זה מפריע לך? בדוגרי - לא קטע של מגעיל אותך. אנשים בוגרים בוחרים לחיות את החייהם איך שבא להם ורוצים שוויון במגוון נושאים ותמיכה סבירה במקום הסתה ושינאה / שיפוט על מה לגיטימי או לא.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

תודה שהוכחת בדיוק למה צריך את הדגל הזה ואת כל מה שקשור אליו.

עכשיו תסלח לי, אבל אין לי רצון להמשיך לנהל איתך שיח.

יש גם אנשים שמקיאים כשהם רואים מישהו שמן, או מישהו חנון, או אפילו חרדי. נו אז מה?

למה אתה חושב שהדגל ישנה משהו (לטובה לפחות)?

אם כל מה שנעשה בעולם יהיה רק בשביל "להראות" לקיצוניים - הם רק יעשו קיצוניים יותר.

אני אישית בגישה שאין לך להיות גאה במשהו שנולדת איתו, אלא במשהו שהרווחת ועבדת בשבילו.

ספציפית בישראל במגזר החילוני אין בעיה להיות מה שבא לך, אז אני לא כל כך רואה מה המטרה של מצעד הגאווה היום חוץ מ"תראו אותי" (וזה לא קשור לקהילה הגאה דווקא, המצעד הזה באמת מכוון למוחצנות בכללי).

ושוב, להתסכל על קיצונים זה די חסר תועלת. בני אדם נוטים לחפש את השונה, ואם מישהו מחפש הוא פשוט ימצא את הדבר השונה. זה יכול להיות עדה, נטיה מינית, מראה, צורת הליכה.. הבעיתיים צריכים לקבל טיפול נקודתי וזהו.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 4 דקות, Ooga כתב:

יש גם אנשים שמקיאים כשהם רואים מישהו שמן, או מישהו חנון, או אפילו חרדי. נו אז מה?

שמנים וחנונים יכולים לחיות את חייהם כפי שהם רוצים?

כמה שמנים נזרקים מהבית על ידי הורים שלא מוכנים לקבל את זה שהילד שלהם שונה? כמה נאלצים לחיות בהסתרה? כמה מתאבדים?

לפני 6 דקות, Ooga כתב:

אני אישית בגישה שאין לך להיות גאה במשהו שנולדת איתו, אלא במשהו שהרווחת ועבדת בשבילו.

אבל אם חונכת וגדלת בסביבה שבה הנטיה המינית שלך היא מקור לבושה ולעג?

אז ההפך מזה הוא גאווה. זה בא בתור קונטרה לסביבה מדכאת.

לפני 8 דקות, Ooga כתב:

ספציפית בישראל במגזר החילוני אין בעיה להיות מה שבא לך, אז אני לא כל כך רואה מה המטרה של מצעד הגאווה היום חוץ

ואיך הגענו למצב שבמגזר החילוני אין עם זה בעיה?

בזכות התנועה הגאה.

מעבר לזה שיש להטבים גם במגזר הדתי, החרדי והערבי.

זה נועד גם עבורם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 דקות, Ooga כתב:

ספציפית בישראל במגזר החילוני אין בעיה להיות מה שבא לך

קודם כל כבר ברמת ההכרה והזכויות (חתונה , אימוץ , משכנתא) זה כבר לא נכון.

ונמשיך מדוגמא טרייה טרייה - https://www.ynet.co.il/news/article/hk28upxwn

כולם חילונים.

אני לא מדבר עדיין אפילו על ציבור שלם שמנסה להכיל לגיטמציה של טיפולי המרה ושאר דרכים להכריח מגיל צעיר לחשוב אחרת או אמרות שנאה קשות עדכניות ממש מהימים האחרונים.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

בדיוק צצה לי דוגמה מספר 356888 למה צריך את מצעד הגאווה.

ראש סיעה בקואליציה שמצהיר שמצעד הגאווה מבחינתו זו סכנה למדינה יותר מחיזבאללה ודאעש..

הוא מעדיף לוותר על צה״ל מאשר לתת לאנשים לעשות מה שהם רוצים בחדר השינה..

הטרלול הרגרסיבי.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Liviur כתב:

הרבה בוחרים את צד הקורבן בלי הבנה של כלום בפיתה

זה מוסר אינסטנט, יותר ממכר מקריסטל מת'.

אנשים צריכים להשתייך למשהו כדי להרגיש טוב עם עצמם ומה יותר קל מאשר לתפוס צד באיזה סכסוך שרחוק ממך אלפי קילומטרים ואין לו שום השפעה על החיים שלך?

פוליטיקאים אוהבים את השיט הזה, הם בעד כל דבר שמחלק אנשים לקבוצות.

לפני 35 דקות, David32 כתב:

מסתבר:

image.png.d9537330bfa6514d8e2302f58e2e4c06.png

מסתבר שלכל דבר יש דגל היום. גם לפדופילים...

21_25_58_1600px-MAPs_Pride_Flag.svg.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

כמה שמנים נזרקים מהבית על ידי הורים שלא מוכנים לקבל את זה שהילד שלהם שונה? כמה נאלצים לחיות בהסתרה? כמה מתאבדים?

אנשים נזרקים מהבית על מלא דברים. רוב הנערים שנמצאים ברחוב לא נמצאים שם בגלל הנטיה המינית שלהם.

כלפי הקהילה הגאה עדיין יש אפליה. אבל אני לא רואה איך מצעד הגאווה הוא זה שישפר את המצב. באמת לא רואה.

זה לא מה שמקל על אנשים (שחושבים שזה לא נורמלי) "לנרמל" את זה.

לפני שעתיים, Liviur כתב:

ונמשיך מדוגמא טרייה טרייה - https://www.ynet.co.il/news/article/hk28upxwn

סבבה, הייתה גם דוגמא עם חרדי, וכולם פה אמרו שזה לא מעיד על הגישה החילונית.

באופן כללי, הבחורה מאוד בולטת בנוף. לאנשים בולטים יש יותר סיכוי להקנטות, זה המצב.

זה לדעתי מאוד נאיבי לחשוב שאנחנו אי פעם נחיה בחברה שבה אתה יכול להיות הכי שונה והכי בולט והכי חריג (וזה לא משנה מה תהיה הנורמה, תמיד אפשר למצוא דרך להיות חריג) בלי מקרים חריגים מצד אנשים.

אנשים עם צלקות וגדמים וכל מיני עיוותים מקבלים כל מיני שאלות מעליבות ומבטים הזויים אפילו מילדים קטנים (טבע האדם...), ואין מה לעשות, חיים עם זה ולא עושים מצעד גאווה.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

בדיוק צצה לי דוגמה מספר 356888 למה צריך את מצעד הגאווה.

עוד פעם, איך אתה חושב שמצעד הגאווה באיזושהי דרך ישפר את הראות של אדם שמאמונתו מאמין שהדבר פסול ואסור? זה לא. הדרך היחידה היא לגרום לו לחזור בשאלה, זה לא משהו שמצעד הגאווה ישנה.

אגב, זה לא שאני נגד מצעד הגאווה. אני לא חובב את זה, אבל אני לא חובב גם הרבה דברים אחרים אז אני פשוט לא לוקח חלק.

שיהיה מצעד גאווה, אני פשוט לא בטוח שהוא משרת את המטרה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • תוכן חדש...