Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן גיר שהוא מעל למדיד (מעל למה שצריך להיות),

יכול לגרום להחלקה של הגיר ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מאכזב,אבל אם אני זוכר נכון יש לך דגם ספיריט והגירים האלו עדינים.

שאלתי לפני שנתיים בערך חבר טוב, שעבד במוסך לשעבר מורשה מאזדה והוא אמר לי " תגיד לאבא שלך שבשום אופן לא יגעו בשמן גיר".

הרכב שלנו הגיע ל 100,000 ק"מ (2007,עלה על הכביש ב 12/06) ואעפ"י שהוא בן כמעט עשור ברוך השם אין ציוץ מהגיר.

בעיקרון גם יכול להיות,שהשתמשת בשמן לא מקורי שלא מתאים לתיבה ויתכן,שריקון השמן הלא מתאים ומילוי שמן מתאים חדש כולל ניקוי הפילטר יעזרו.

במאזדות הללו אם מחליפים פעם ב 60,000 רק שמן מקורי ולא דרעק אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן יש לי ספיריט,

עשיתי את ההחלפה עם שמן גיר מקורי של מאזדה שהזמנתי מחו"ל, ופילטר שמן גיר.

רק שתדעו שבחו"ל מחליפים כל 30K שמן גיר אם אני לא טועה, וכל 60K שמן+פילטר.

אני לא יודע מאיפה נובעות "ההוראות" של מאזדה אצלנו בארץ.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...