Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשורת התיבה האוטומטית הגיעה לדאצ'ה דאסטר.

הרכב קיבל תיבה אוטומטית דו-מצמדית בשילוב עם מנוע הדיזל.

אני חושב שאם וכאשר הדאסטר האוטומטית תגיע ארצה, נתוני המכירות יעלו משמעותית.

http://www.carscoops.com/2016/09/dacia-duster-now-available-with-edc.html

פורסם
תעיר אותי כשהוא מקבל את הכוכב הרביעי ב-Euro NCAP.

ממליץ לך להיכנס לאתר של EURONCAP ולבדוק. היא נבחנה ב 2011 עם הרבה פחות אבזור בטיחות ממה שיש בה היום (כמו למשל ESP). לא בטוח בכלל שהדגם עם האבזור שנמכר בארץ לא היה מקבל את הכוכב הרביעי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סיכוי טוב שזה יעלה את המחירי לרמה, שבה יהיה אפשר לקנות ג'יפון אוטומטי שהוא לא דאצ'יה דאסטר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ממליץ לך להיכנס לאתר של EURONCAP ולבדוק.

בניגוד אליך, אני טורח לבדוק את מה שאני כותב לפני, ולא שולח אחרים לאתרים כדי לעשות את העבודה שלי.

הדאסטר שנבחן לא זכאי ל-4 כוכבים, וגם תוספת בקרת יציבות (ההבדל היחיד במפרט הישראלי) לא הייתה משנה זאת.

ובלי קשר - זה גם תירוץ די עלוב לרכב בשנת 2011 מהיצרנית שפמפמה את עליונותה במבחנים, במבחן שבוצע לפני הקשחת הפרוטוקולים כשהנורמה הייתה 5 כוכבים ו-4 במקרה הרע.

למעשה, מלבד ג'יפ קומפאס המביך, הדאסטר הוא הרכב היחיד שקיבל פחות מ-4 כוכבים בין השנים 2009 ל-2012 בקטגוריית המשקל שלו ("פנאי קטן"). אפילו אם משווים אותו לקטגוריות "מתחת", משפחתיות קומפקטיות וסופר-מיני ומיני, מצטרפות אליו רק שתי מכוניות נוספות - פיז'ו 107 על נגזרותיה וסוזוקי אלטו.

פורסם

זה מיותר לחלוטין לנסות לתאר את דאצ'יה כבטוחה. היא פשוט לא וזהו. גם את היצרן עצמו נושא זה לא ממש מעניין למעט השגה של ציון סביר במבחני הריסוק.

פורסם

זאת התיבה של הקליאו?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הידד!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זאת התיבה של הקליאו?

Sent from my A0001 using Tapatalk

של פלואנס דיזל, לא?

או שזאת אותה תיבה?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בניגוד אליך, אני טורח לבדוק את מה שאני כותב לפני, ולא שולח אחרים לאתרים כדי לעשות את העבודה שלי.

הדאסטר שנבחן לא זכאי ל-4 כוכבים, וגם תוספת בקרת יציבות (ההבדל היחיד במפרט הישראלי) לא הייתה משנה זאת.

ובלי קשר - זה גם תירוץ די עלוב לרכב בשנת 2011 מהיצרנית שפמפמה את עליונותה במבחנים, במבחן שבוצע לפני הקשחת הפרוטוקולים כשהנורמה הייתה 5 כוכבים ו-4 במקרה הרע.

למעשה, מלבד ג'יפ קומפאס המביך, הדאסטר הוא הרכב היחיד שקיבל פחות מ-4 כוכבים בין השנים 2009 ל-2012 בקטגוריית המשקל שלו ("פנאי קטן"). אפילו אם משווים אותו לקטגוריות "מתחת", משפחתיות קומפקטיות וסופר-מיני ומיני, מצטרפות אליו רק שתי מכוניות נוספות - פיז'ו 107 על נגזרותיה וסוזוקי אלטו.

אתה בטוח שבדקת?

אם תסתכל ברשימת האבזור אז אפילו כרית אויר לנהג מסומן בx.

אני לא אמרתי לרגע שהדאסטר בטוחה בסטנדרטים של תקופתה אלא שראוי לבדוק. לא בטוח בכלל שעם המפרט של הארץ התוצאות לא היו מגיעות ל 4.

עוד דבר שהתעלמת ממנו זה שהציון הנמוך משמעותית שלה לעומת מתחרות הוא בהגנה על הולכי רגל ולא על הנוסעים ששם היא די קרובה לאחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם תיבה כפולת מצמדים הביצועים לא צריכים להיפגע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דאסטר דיזל מתחיל היום ב-110 אלף שקלים לגרסת ההנעה הקדמית.

אני מהמר על מחיר של 125,000 שקלים לגרסה האוטומטית.

אבל מצד שני זה אותו מחיר שאפשר להוציא היום רנו קאדג'ר בליסינג 0 קילומטר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...