Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10,000

סוס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין לקנות רכב קטן וטוב עד 10k אשמח לקבל סוגי רכבים אמינים ואיך לבדוק את הרכב שאני מעוניין לקנות. ובכלל עצות.....

תודה.

פורסם

קטן ואמין?

דייהטסו שארייד, פורד פיאסטה סוזוקי סוויפט...

איך לבדוק את הרכב? אם אין לך ידע ברכב, כדאי שתקח את הרכב לבדיקה במכון בדיקה טוב, או שתתן לבעל מקצוע שאתה סומך עליו להעיף מבט על הרכב, ולחוות דעה. והכי טוב - שניהם.

עצות מועילות נוספות - בדביק בראש הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמין- כן ,נוח עם אופי -לא .[וזה עוד שאני מקווה שלא חשבת לעצמיך על אוטומט]

נסה לחפש פיאסטה משנתון 93 + במחיר כזה[עדיפות ל 95 בעלת מנוע היוטה שלא מכיר מזה מוסך]

וזאת מנקודת הנחה שאתה מחפש אמינות על חשבון נוחות ואופי[אגב הפיאסטה היא שילוב של שניהם במינום מסויים]

[לדעתי עדין עדין - פתח עיניים וחפש לך 205 שמורה בקנאות בסכום הנ"ל ותחטוף!]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מתעב את הקופסא הזו שנהגתי בה ההרגשה הייתה לירכב ולשייט על קורקינט עם גלגלים של סופר סנטר. [אמנם האוטו אמין וזול לתחזוקה אבל יש עוד דברים חוץ מכך. ]

פורסם

שרייד לא כזו אמינה אני היתי אומר לך על סוזוקי סוויפת... 1300 בלבד אוטו מאוד אמין וגם מטוסססס... :twisted:

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
שרייד לא כזו אמינה אני היתי אומר לך על סוזוקי סוויפת... 1300 בלבד אוטו מאוד אמין וגם מטוסססס... :twisted:

כנראה שהכל יחסי בחיים... :screwy:

פורסם
כמו שאמרו פה הכל יחסי[אופן הטיפול של הרכב מספיק לבצע רק טיפולים בסיסיים בזמן ואין ממה ממה לחשוש] תאכלס שרייד הינו אוטו אמין ותמורה טובה ביחס למחיר[ידני] הסוויפט היא אמינה וטובה אבל היא יותר יקרה באופן מורגש , ומטוס- היא לא!

פורסם

מטוס הכוונה היתה מבין שלושת רכבים שדובר עליהם... או שאתם רוצים להגיד לי שפיאסטה מטוס? :-D

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
אי אפשר להוסיף עוד כמה אלפים ולהביא (להביא = לרכוש) 205?

יש פיג'ו 205 גם ב10000 ש"ח, אבל הבחור ביקש רכב אמין, ויש אמינות יותר מה205.

• תוכן חדש...