Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחר כשבוע במהלכו אני ממלא נוזל קירור במיכל העודפים וברדיאטור ומנסה להבין להיכן נעלמים המים, אתמול הבחנתי ברסס המגיע מכיוון הרדיאטור ומרטיב במקצת את תא המנוע.

הנזילה נראית מהחלק העליון של הרדיאטור למרות שלא הצלחתי לראות בבירור חור או סדק מכיוון שהאיזור מוסתר בספוג.

אין מראה טחינה על פקק המנוע.

הרכב הינו דייהטסו סיריון 2006

אשמח לחוות דעתכם בנוגע למוסך מומלץ/ מכון רדיאטורים.

האם מתקנים רדיאטור או אולי כדאי להחליפו.

תודה מראש לכל המתעניינים

עריכה אחרונה על ידי ycarmon
פורסם

יכול להיות שהדוד העליון של הרדיאטור סדוק ומשם אתה רואה את הרסס. במידה וזה אכן נזילה משם אז אין טעם להתחיל לפתוח רדיאטור כזה ישן אלא רק להחליפו או לסתום עם חומר חזק ועמיד. הרדיאטורים היום זולים מאוד. בכל מיקרה תן לעיין מקצועית לבחון את המצב ותאמר מהיכן אתה בארץ שנדע לאן להכווין.

פורסם

אשמח לדעת מה טווח העלויות כיום לרדיאטור חדש, מקורי או חלופי ואלו מותגים מומלצים בתחום הרדיאטורים.

תודה

פורסם

מקורי לא כדאי כי הוא עולה פי 3 מחלופי וחבל על הכסף! חלופי יש את בשן שהם אחלה של רדיאטורים. אם תרצה אני יכול לבדוק לך באיזור שלי בחדרה כמה יעלה לך רדיאטור חלופי אני גם מקבל אותם במחירי עלות. את ההרכבה זה כבר החלק הפשוט.

פורסם

היום נסעתי למוסך ואכן התברר שהתקלה היא רדיאטור נוזל.

רדיאטור חדש עולה כ 500-600 ש"ח.

ההיצע הינו סיני או טאיוואני בלבד.

• תוכן חדש...