Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים הפורום! הסיפור שלי כזה:

לפני כחודש קיבלתי סוף סוף רכב מהחברה פיג'ו 308 פרימיום כחול כהה. הרכב הגיע כבר מהמפעל עם מנגנון של החלון שבור בתוך הדלת ימין צד הנוסע קידמי!

בקבלת רכב לא שמתי לב לזה! אחרי שבועיים שרכב אצלי החלטתי ללכת למוסך מורשה יבואן באשדוד(מוסך גל סיטרואן ופיגו). ישבתי שם כ 3 שעות. פירקו פנל ימין בלי זהירות בכלל. כתוצאה מעבודה רשלנית הפנל ניזוק בן ידיד ופלסטיק, וגם הפנל לא יושב טוב יש רווח קטן בן דלת לפנל!! בקיצור מה הייתם עושים במצב הזה? אני מאוד מאוכזב מהלובינסקי. החלק הוזמן חדש עם הרבה עצבים וכאבי ראש! יש תמונות מצורפות!

IMG_20160907_160042.jpg

IMG_20160907_160016.jpg

IMG_20160907_160019.jpg

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

אל תהיה מאוכזב מהלובינסקי, מאמין שאם תפנה לשירות תקבל מענה.

היה לי מקרה כמעט זהה עם צ'מפיון שכולם אוהבים לשנוא, ביקשתי יפה ותוך כמה ימים בודדים החליפו לי את החלק ששרטו לחדש בקטע של אחריות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אל תהיה מאוכזב מהלובינסקי, מאמין שאם תפנה לשירות תקבל מענה.

אתה בהחלט צודק ! הוא צריך להיות מאוכזב מהמכונאים של לובינסקי.

איזה כייף לי :)

פורסם

כותרת קצת מפוצצת ביחס למקרה...

מאיפה הידע שזה הגיע מהמפעל?

יותר נראה לי שזה בעקבות התקנה בבונדד של מרימי חלונות ששמו לך בדלת...

בכל אופן אין ספק שרכב לא צריך להימסר כך ובטח שלא להינזק יותר במהלך תיקון הדבר במוסך

כמו שנאמר פנה לשרות של לובינסקי והם יטפלו, במידה ולא אז תתחיל להיות מאוכזב

תתחדש וסע בדרכים טובות

Sent from my SM-A500F using Tapatalk

Confidence In Motion

פורסם

גם שני סימני קריאה, גם " פגם בייצור ", ניתן היה לחשוב שמדובר בקריאה דחופה לריקול מיידי ובהול. דברים כאלו קורים, לא בהכרח אצל היצרן, יותר סביר אצל מתקין, מוביל וכאלה, אבל גם היצרנים לא חפים מהדברים האלו, בין שקוראים להם מרצדס ובין דאצ'יה או פז'ו. בשביל הענין הזה יש אחריות.

פורסם

חברים תודה על התגובות. המוסך אמר שזה בטיפול. עבר כבר יותר משבועיים וחלק לא הגיע! או שהם מושכים זמן. או שבאמת זא לוקח הרבה זמן באמת?

פורסם

זה באמת לוקח זמן. לדעתי יש ברדק גדול במחסן המרכזי. מניסיון שלי לפחות. כל יום רביעי מגיעה מכולה של חלפים . לא תמיד מה שהזמינו. תבין לבד.

אם יש אפשרות להזמין מספק אחר הייתי בוחר בה אבל אז אףא טחד לא יזכה אותך.

פורסם

טוב נחכה בסבלנות. חוץ מזה האוטו פגז! צריכת דלק 1-13, תאוצה מהירה.

פורסם
טוב נחכה בסבלנות. חוץ מזה האוטו פגז! צריכת דלק 1-13, תאוצה מהירה.

תתחדש!

הזמנתי לפני כחודש וחצי את אותו הדגם והצבע דרך אוויס ונאמר שנשארה יחידה אחת בארץ. כנראה שאתה לקחת אותה כי אני ממתין כבר חודש וחצי למשלוח חדש לאחר שנגמר המלאי :-)

• תוכן חדש...