Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנ"ל מיוצר ומשווק כרנו עבור מדינות אמל"ט. לדעתי, עם הייתה תקינה אירופאית, תמורת מחיר טוב דווקא היה יכול להיות טנדר השטח החדש הזול ביותר בארץ, ולמעשה, בגודל שלו הוא יכול היה להיות בלעדי, ממש נישה משלו.

renault_duster_oroch_11.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יש כזה גם לדאציה..ראיתי תמונות לפני כמה זמן.לפי דעתי יש מצב שיגיע גם לארצנו ויהיה מוצלח.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

זה כמובן אותו הרכב...בשווקים מסוימים ממותג רנו ובאחרים דאצ'יה. אגב, בהודו הדאסטר ממותג בכלל כניסאן טראנו!

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

טנדר כזה בגרסאת דיזל 4x4 בסביבות 130 אש"ח, ובתנאי שהארגז שלו בנפח סביר, קרוב לוודאי שישמיד את קטגורית הטנדרונים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מאחור קפיצי סליל או עלים?

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
קרוב לוודאי שישמיד את קטגורית הטנדרונים.

אני בספק שיש לו יכולות גרירה כמו לטנדרים בסגנון היילוקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סוג של טנדר סובארו 4*4 משנות ה-90 רק מודרני (ואם עוד 3 מקומות)

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היילוקס זה לא טנדרונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק בגלל שאני לא מכיר אף אחד מהרכבים האלו. במה הוא עדיף? וכמה הוא עולה?

הרכב הזה היה מצליח בארץ במחיר הנכון וכמובן- בכושר העמסה שלו.

פורסם
זה כמובן אותו הרכב...בשווקים מסוימים ממותג רנו ובאחרים דאצ'יה. אגב, בהודו הדאסטר ממותג בכלל כניסאן טראנו!

Sent from my m2 note using Tapatalk

בהודו הוא נמכר כרנו, הטראנו זאת גרסה יותר "מפוארת".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טנדרונים הם סיטרואן ברלינגו ודומיו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
רק בגלל שאני לא מכיר אף אחד מהרכבים האלו. במה הוא עדיף? וכמה הוא עולה?

הרכב הזה היה מצליח בארץ במחיר הנכון וכמובן- בכושר העמסה שלו.

בקצרה, ג'יפ רנגייד מול דאצ'יה דאסטר. מנועים מודרניים יותר, תיבה 9 הילוכים אוטו', כושר העמסה גבוה יותר...

פורסם

אה הבנתי.

האמת שאלה מעניינת. מניח שהפיאט יותר טובה אבל השאלה מה המחיר שלה. בסופו של דבר זה הכל שאלה של מחיר לתועלת.

פורסם
בקצרה, ג'יפ רנגייד מול דאצ'יה דאסטר. מנועים מודרניים יותר, תיבה 9 הילוכים אוטו', כושר העמסה גבוה יותר...

פיאט טורו זה לא רנגייד, זה מיצובישי טרייטון.

הטנדר של דאצ'יה מצליח לא רע במדינות שבהן הוא משווק. הקטע המצחיק הוא בכלל שהם השיקו אותו כקונספט אחרי שחברת גז רומנית הזמינה בהזמנה מיוחדת כמה מאות חתיכות של גרסת טנדר חד-קבינה שהיה מבוסס על הדאסטר.

הוא קטן יותר מהטנדרים ה"רגילים" (היילקס), אבל הוא גם זול משמעותית. מה שאומר שמי שלא צריך את יכולת ההעמסה של ההיילקס, יכול לחסוך כסף ולקנות אותו.

עריכה: תיקון - פיאט פולבק זה מיצובישי טרייטון. הטורו אני לא זוכר אם מבוסס על משהו או שהוא מפיתוח עצמי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...