Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

באתי לחזור הביתה אחרי יום קשה של עבודה,נכנסתי לרכב,הנעתי והכל היה בסדר.איך שבאתי להעביר הילוך הרגשתי משהו לא בסדר.

תוך כדי לחיצה על המצמד גיר מסרב לעבור להילוך ראשון או כל הילוך אחר כלשהו(בלי רעשי חריקה)כאילו הופעל מנגנון אבטחה כלשהו שמנע ממני להכניס להילוך.

פתאום שמתי לב שדוושה נכנסה פנימה לעומק שאני לא רגיל אליו ועזבתי את הרגל.בהתחלה חשבתי שדוושה נתקע מאחורי שטיח אבל לצערי לא.במצב נתון דוושה חופשיה לגמרי כאילו לא מחוברת לשום דבר וסתם זזה.

נראה שנרגע כבל שמחבר דוושה למנגנון של מצמד :(

סיאט לאון 2002 1.6

מהם הוצאות צפויות על הדבר הזה?

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

לי קרה דבר כזה נשבר מנוף קטן בתוך הגיר, נמצא מאחורי המכסה הירוק בצד הגיר. יש אצל שיא יבואנים חלק כזה.

צריך לבדוק את משאבות הקלאץ יש שניים כאלה, אם הן תקינות הכיוון זה המנוף הזה...

תסתכל בקישור מה שנשבר זה החלק הכי תחתון.

http://images.gasgoo.com/MiMgIzMyMzAwNjEwMA--/auto-part-duu-vw-transmission-parts-gearbox-parts.jpg

פורסם
לי קרה דבר כזה נשבר מנוף קטן בתוך הגיר, נמצא מאחורי המכסה הירוק בצד הגיר. יש אצל שיא יבואנים חלק כזה.

צריך לבדוק את משאבות הקלאץ יש שניים כאלה, אם הן תקינות הכיוון זה המנוף הזה...

תסתכל בקישור מה שנשבר זה החלק הכי תחתון.

http://images.gasgoo.com/MiMgIzMyMzAwNjEwMA--/auto-part-duu-vw-transmission-parts-gearbox-parts.jpg

קישור לא תקין

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

בסוף אין לי שם כבל.הלכה לעולמה משאבה עליונה.כנס 250 שח.

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

אני יודע שיש שם משאבות כתבתי שצריך לבדוק תחילה את המשאבות ואם הן תקינות אז הכיוון הוא הזרוע הקטנה בתוך הגיר מאחורי המכסה. שמח שזה הסתדר והמחיר סביר ביותר.

• ספונסר פורום
פורסם

בכל מקרה אם נשבר מנוף ההפעלה שאתה מדבר עליו אז הדוושה נופלת וכשאתה

מרים אותה היא הופכת לקיר שלא ניתן ללחוץ עליו וזה לא התופעה שקרתה לפותח

השרשור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עדכון:

גם משאבה תחתונה בצד קלאץ החליטה שמפסיקה את חייה :(

בסופו של דבר,200 ש"ח עליונה,300 תחתונה+500 עבודה(היו כמה דברים שביקשתי לתקן בגיר בלי קשל לתקלה)

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תוכן חדש...