Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. לפני כחודשיים מכרתי את הרכב וקניתי אופנוע.

האופנוע חדש וברצוני לשמור על הצבע כמה שאפשר.

האופנוע נשטף ידנית פעם בשבוע עם סבון של SONAX ומטלית, ועובר ניגוב עם מגבת מיקרו פייבר של מגווירס.

כמה שאלות לגבי פוליש ואוטם.

קניתי פוליש של מגווירס Ultimate Polish

ואוטם צבע של SONAX PROTECT +SHINE

אין לי נסיון קודם בדיטיילנג. ונסיתי את החומרים פעם אחת על ידי ביצוע הפעולות הבאות:

1. שטיפה עם הסבון וניגוב.

2. שם כמות של פויש על ספוג צהוב של מגווירס, עובר בתנועה סיבובית על חלק קטן כל פעם ומנגב עם מגבת של SONAX.

3. חוזר על אותה הפעולה רק עם האוטם צבע.

שריטות שחשבתי שירדו לא ירדו, ואני מרגיש שיש הרבה מקום לשיפור הטכניקה.

טיפים יתקבלו בברכה

מצורפות תמונות של החומרים:

מגבות.jpgסבון.jpg

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

מאמין שיישמת את הפוליש באופן ידני ולא עם מכונה,

מניסיון פוליש ידני לא מספק תוצאות כל כך טובות במיוחד אם יש שריטות קשות (כמובן רק שריטות שיורדות עם פוליש)

מה גם שזה קשה בטירוף,

ממליץ ללכת לדיטיילר או חבר שעושה פוליש מקצועי עם מכונה, תקבל תוצאות יותר טובות.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

הסיבה שהשריטות לא ירדו כי השתמשת בפוליש לא נכון לעבודה ידנית, meguiars ultimate compound מתאים הרבה יותר ביישום ידני ויכולות החיתוך שלו גבוהות משמעותית.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

קבלתי את ההערה לגבי סוג הפוליש.

האם סדר הפעולות שאני מבצע נכון? יש משהו שצריך להוסיף?

אני יכול ללכת למישהו מקצועי אבל מעדיף לעשות לבד...

פורסם

מבחינת הסדר הוא תקין, אולי לקנות אפליקייטור יעודי לפוליש יתן לך אופציה להוציא יותר מאולטימייט קטמפאונד(כאשר תקנה אחד),כמובן לא לשכוח שימוש במגבות נכונות.

קח בחשבון שמומלץ לעבוד עם אלכוהול מדולל לפני שאתה מיישם פוליש ואחרי (שזה השלב שלפני ווקס/אוטם)

פורסם

תוכל לפרט מה הכוונה בלעבוד עם אלכוהול מדולל?

פעם בכמה זמן מומלץ לעשות פוליש ואוטם, וכמה זמן לתת לכל אחת מהחומרים להיות על הצבע לפני שאני מוריד אותו?

פורסם (נערך)

לעבור*

אתה יכול לקנות בקבוקון אלהוכול מביוטיקר(או חניות בסיגנון, נמכר משהו כמו 0.5L בעשרה שקלים) ולדלל אותו ל15-20% נגיד על 100 מ"ל מים מזוקקים 20מ"ל אלכוהול ולעבור עם הדילול הזה לפני ביצוע פוליש ואחרי הפוליש לפני האוטם ווקס(אם יש צורך אולי גם לחשוב על פלסטלינה, לפי ההרגשה שלך)

פוליש ואוטם זה תלוי במצב,פוליש לא הייתי עושה יותר מפעם בשנה, אוטם תלוי בסוג האוטם שאתה מיישם, זה נע בין שלושה חודשים ל8 חודשים

זמן של כל חומר

פוליש-סיימת לפלש את האיזור,תנקה

אוטם/ווקס תלוי בסוג,יש כאלה שתוך דקות בודדות אתה צריך להוריד(כמו פוסו של סופט99) ויש כאלה כמו מנזרנה שאתה יכול להשאיר במקום מוצל(וקח לא חם) בין 15 דקות לחצי שעה ולא תהיה כמעט השפעה על קלות ההסרה וכו'

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תוכן חדש...