Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לנהג חדש וצעיר - לעבודה ובחזרה (כ15ק"מ הלוך חזור ביום) + ונסיעות בעיר בקטנה. הוצאתי רישיון על אוטומט אז ידני לא בא בחשבון. תקציב בערך 20 אלף (אין בעיה להוסיף לפה ולשם אם זה באמת שווה את זה). אני אחזיק ברכב שנתיים פלוס מינוס.

מה דעתכם על:

1. מיצ'ובישי לנסר קלאסיק 2007-2008

2. סובארו B3 הצ'בק 2008

3. פולו 2006-2008

4. יונדאי גטס 2008-2009 (לא מתחבר בכלל לרכב, אבל אני רואה שהוא עולה שוב ושוב בכל המלצות בתקציב שלי)

מבחינת צריכת דלק (אני לא חושב שזה יהיה רלוונטי כל כך, אני לא אסע הרבה), אמינות, נוחות, אבזור פנימי (חשוב לי) ומבחינת ביטוח (האם משתלם לעשות מקיף לרכבים בטווח מחירים האלו?).

אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על הרכבים שציינתי, או הצעות לרכבים אחרים שפספסתי ובכללי טיפים לבדיקת רכב + לבחירת ביטוח משתלם :wink:

תודה לכולם!

פורסם

אתה נוסע לרוב לבד?

אני הייתי מוריד את הפולו, מניח שתהייה יקרה, מוסיף סיריון לקלחת.

כן, לעבודה ובחזרה לבד. ולסידורים חברה וכל המסביב.. מקום לא אמור להיות בעיה באף אחד מהאופציות לדעתי.

הפולו יקרה בתחזוקה שלה? כך כל הגרמניות? (אז לשלול גם את האיביזות והפאביות באותם השנתונים?)

סיריון לא באה בחשבון אני לא מתחבר לרכב בכלל.

פורסם

תוסיף את מאזדה 3 ופוקוס לרשימה ותיקח את השמורה ביותר שתמצא - זה מה שחשוב .

לגבי ביטוח - קח בחשבון שאם הרכב ליסינג לשעבר יורידו לך 22% מלוי יצחק במקרה גניבה או טוטאל לוס לכן תקבל כ13000 מקסימום בקיזוז השתתפות עצמית לנהג חדש ובנוסף אובדן העדר תביעות לשנים הבאות.

לכן נראה לי שכדאי לוותר על מקיף אבל תעשה את החשבון שלך.

כמה ההפרש בפוליסות שמציעים לך בין צד ג' למקיף ?

• תוכן חדש...