Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום רב ושבת שלום..

יש ברשותי רישיון לאופנוע 50 סמ"ק.

הייתי רוצה להשכיר לסופ"ש קטנוע, או אופנוע 50 סמ"ק..

רציתי לדעת מה הסביבת מחירים של כל העסק הזה.

איך זה הולך..

איפה אפשר לעשות את זה...

תודה רבה לכולם.:-)

יום טוב, יעקב.

פורסם
יותר זול לקנות משומש ,הוא גם יחזיק לך עד סוף השבוע

אז זהו שאני רוצה סתם לסופ"ש ככה סתם..

אם אני קונה, זה לקנות+ביטוח.. +טיפולים שאני צריך לעשות+אינסוף דברים..

מבין?

אני כעקרון אוסף כסף לקנות כלי...

אך רציתי או יותר נכון מתעניין, בקשר להשכרה לסופ"ש..

אמרתי אופנוע\קטנוע, לאן כבר אפשר לבוא, רק לפה:lol:

פורסם

יש לך בת''א כמה מקומות השכרת קטנוע, ביצחק שדה יש אלונוע,בשוקן את יפו נוע, בדרך פ''ת יש עוד מקום תחת גשר מעריב ששכחתי את שמו, אבל יהיה קשה לפספס אותם, יש להם תצוגה בחוץ ושילוט.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
יש לך בת''א כמה מקומות השכרת קטנוע, ביצחק שדה יש אלונוע,בשוקן את יפו נוע, בדרך פ''ת יש עוד מקום תחת גשר מעריב ששכחתי את שמו, אבל יהיה קשה לפספס אותם, יש להם תצוגה בחוץ ושילוט.

סבבה תודה, נגיד ומצאתי את כל המקומות האלה..

מה היא סביבת המחירים אתה יודע?

תודה.

פורסם

אולי על הדרך אתה צריך גם ערב למשכנתא?:wink:

סתם, האמת שאין לי מושג ירוק, שאני צריך קטנוע? אני מוציא מהג'נקיה שלי אחד מרכעב אותו ורוכב.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...