Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע לנורבורגרינג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני ,נוסע לגרמניה לטיול משפחתי לשבועיים ומתכם אני מתכוון להקדיש יומיים למסלול, אשמח לכמה טיפים ועצות שימושיות. תודה על העזרה.

פורסם

למה להקדיש יומיים למסלול? מה אתה מעוניין לעשות? אם אתה מעוניין להשכיר רכב, לך לאתר של RENT4RING, תראה מתי הרינג פתוח לציבור ואפשר להשכיר רכב ולך על זה.

Miata ND2

פורסם

חפש חומר על זה כאן, היה הרבה.

כנס לאתר של המסלול..תראה מתי פתוח לציבור. התאם הביקור שלך, לא כל הזמן פתוח, מירוצים וכאלה.

מסלול סופר טכני ומאד מורכב. כמעט כל הפניות עוורות..היינו, רק בתוך הפניה אתה יודע אם ימין או שמאל. קח מדריך!

תשכור רכב קטן. לא צריך יותר, המסלול מאתגר לכשעצמו.

תהנה.

אלה הטיפים שלי מביקור קצר של יום אחד.

יש שיגידו גם ללמוד את המסלול ביוטיוב או פלייסטיישן.

תחזור תעדכן ושךח תמונות:)

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

ממליץ מאוד להשכיר רכב מ-RSR אם אתה מתכוון להשכיר. שירות מקצועי ואמין.

תקשיב טוב טוב למה שאומרים בהדרכה ויהיה בסדר :)

jacos paddock motorsport - יופי של מלון מלא ברוח המירוצים עם ארוחת בוקר מצוינת ובעלים נחמדים ואדיבים.

פורסם

קח בחשבון שהביטוח הרגיל של רכב ההשכרה שתיקח כדי לנסוע לשם לא תקף למסלול. אם תתרסק במסלול עם רכב השכרה רגיל תיאלץ להיפרד מלא מעט זוזים, אז עדיף שתשכור רכב עם ביטוח למסלול ספציפית.

• תוכן חדש...