Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש לקנות רכב בתקציב של 30-35K (שאיפה לגבול תחתון של התקציב)

מפרט: אוטומט, מתחת ל100K קילומטר, חסכוני בדלק וכמובן אמין.

אשמח לקבל הצעות בנוגע למכוניות מיני, סופר מיני וכדומה. (עדיפות לא לצרפתיות)

אופי נסיעות: ת"א - נתניה לא על בסיס יומי, פעמיים-שלוש בשבוע.

תודה ושבוע טוב:-)

פורסם

סוזוקי אלטו , ניסן מיקרה , אם ניסית פעם גיר רובוטי חד מצמדי והסתדרת איתו אפשר לשקול גם טויוטה אייגו ( למרות שה107 נפוצה יותר וזהה מכאנית).

פורסם

יצא לי להיתקל ולשמוע על האיכות הירודה של האלטו לכן לא הכנסתי אותה כאופציה, מה עם ה CITIGO יש גם אוטומטית\רובוטית להבנתי. יונדאי I10?

פורסם

אני מכיר מישהו שמוכר טויוטה RUNX 2006 עם פחות מ100 אלף ק"מ לא זוכר בדיוק יד שניה האמינות של הרכב טובה ומשמשת משפחה , רכב נוח די פשוט ועושה את העבודה .

יש לך גם סוזוקי סוויפט זה גם אחלב בחירה לתקציב שלך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הסטיגו ואחותה הסיאט מי בעלי גיר רובוטי גם כן,רכב חיסכוני אך הגיר הרובוטי לא מתאים לכולם.

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצפה לצריכת דלק של 1-13, כרגע נוהג על פ'גו 307 עם גיר שלדעתי מזכיר רובוטי :) עד כמה גיר רובוטי מצריך התרגלות? ועד כמה הוא בעייתי מבחינת תחזוקה? לא מחפש רכב לנסיעה מהירה מידי או לעלות את ירושלים.

פורסם

אני אישית לא סובל את הגיר הזה,אבא שלי על 107 דווקא התרגל.

אם מדובר על צריכה כזאת,אפשר לבדוק דייהטסו סיריון למשל,סוזוקי ספלאש באזור מודל 2010 תהיה אפילו מעט חיסכונית יותר,יונדאי I20 תהיה בעלת תא מטען גדול יותר ואיבזור די טוב כבר ברמה הבסיסית,כנל הפורד פיאטסה בעלת איכות חומרים עדיפה מהשאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...