Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל מה שקראתי, גם כאן בפורום וגם במקומות אחרים, על יבוא אישי (ממדינות הסכם) משלמים - בגדול - 116% מיסים שונים על מחיר הרכב + מחיר ההובלה.

אז הנה התרגיל שעשיתי עבור הרכב שאני מעוניין בו (רנו גרנד סניק):

מחיר הרכב בארץ: מחירון 170 אלף, מחיר "מבצע" 145 אלף.

מחיר הרכב באירופה (בדקתי בגרמניה ובצרפת): בסביבות ה 30,000 יורו (במפרט מעט יותר גבוה מאשר בארץ), הובלה תעלה עוד 1000 יורו, ועל פי תחשיב המיסים על זה יתווספו עוד 36,000 יורו מיסים ומכסים - מה שמביא את הסך הכל לסדר גודל של 67,000 יורו (כמעט 290,000 ש"ח בעברית).

האם ממחיר הרכב באירופה מנכים את המיסוי המקומי לצורך חיבוש המס בארץ, או שפיספסתי איזה משהו אחר? אם לא פיספסתי כלום אז לגמרי לא ברור לי איך משתלם יבוא אישי.

פורסם

יבוא אישי מתמקד ברכבי יוקרה בהם נתח הרווחים גבוה יותר.

עיקר היבוא מתבצע מארה"ב שם המחירים נמוכים מאירופה ויש הבדלי מחירים בין סוכנים.

רוב היבוא הוא של רכבים משומשים "כחדשים".

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם (נערך)

לפי דעתי ייבוא אישי לרוב לא משתלם גם ברכבים מאוד יקרים, הסיבה שברכב מאוד יקר ההנחה שתקבל מהיבואן מאוד גבוהה.. וזה יוצר מחיר זהה ואף לפעמים נמוך יותר אצל היבואן.

לדוגמא: מחיר r8 החדשה עולה אצל היבואן החל מ1,495,000 בערך

מחיר אותו רכב אצל אחת סוכנויות ייבוא אישי שאני לא יפרסם כאן עולה החל מ 1,300,000

אבל הרכב נקנה אצל היבואן בעצם לפני הנחה, אחרי הנחה הוא מגיע (יש לי מקורות) בערך ל1,100,000.

מעניין מה יותר כדאי.

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

נכון. בזמנו בדקתי X5 חדשה ויצא לא משתלם. מרצדס חדשה בכלל אי אפשר להביא. רק משומשת.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

יש מצב נוסף שהוא הבאה ארצה של דגמים שאינם נמכרים כאן בארץ.

יש SRT HELLCAT לפחות אחת שהגיעה לארץ ככה, מרצדס S65 שהגיעו לפני שהיבואן הביא ולא חסרות דוגמאות נוספות.

פורסם

הכל תלוי בעסקה הספציפית.

אני עובד בחברה אשר נותנת (גם) שירות ליווי בייבוא אישי לארץ.

הבאנו לא מעט רכבים שיכולים להגיע ל40% פחות ממחיר היבואן.

לדוגמא, S קלאס לונג פלאג אין שהמחירון הרשמי היה 1.670.000 ב728 אלף "בחניה של הלקוח" לרכב חדש 0 ק"מ עם אבזור מלא וקיט AMG פנימי וחיצוני.

C63AMG מחיר סופי היה 534 אלף לרכב 2015 עם פחות מ2000 ק"מ.

הכל תלוי ברכב הספציפי אותו רוצים לרכוש...

פורסם

אכן יש הנחיה ממרצדס לא למכור רכבים לייצוא בסוכניות אבל אתה תמיד יכול לקנות רכב ולייצא אותו, אני לא רואה שום פסול ברכישה של רכב יד ראשונה עם נסועה שקרובה לאפסית על מנת לחסוך סכום רציני.

בכל מקרה המדיניות החזירית של יבואן מרצדס בישראל הופכים גם את היבוא האישי של C class למשתלם כלכלית.

כשהתעסקתי פה בשוק הרכב יצא לי לבלות הרבה במכרזים, מחיר הרכישה לרכבים הוא נמוך בצורה משמעותית ממחירי השוק ואם מייבאים רכב בעזרת מישהו עם רישיון סחר אמריקאי אז בקלות אפשר להגיע לסכומים שצוינו בהודעה מעלי.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...