Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הסיפור הוא כזה:

קניתי וואגית עם מנוע1.8tsi לפני כחודש. הבעיה הידועה במנועים האלה היא המותחנים שנוטים להישבר. לא רציתי לקחת סיכון ולקחתי את הרכב למוסך רון לבדיקת זוויות. רון חיבר את המחשב, בדק ואמר שהזווית תקינה אך עדיין הוא ממליץ להחליף את המותחנים לריוויזיה שלא נשברת,אז זרמתי. כשרון בדק את הרכב, המחשב הראה סטיה של 0.26 מעלות.

היום במקרה הגעתי למוסך אחר באזור אחר בארץ שמתמחה בוואגיות על מנת להחליף קוילים ופלאגים. על הדרך, נבדקה הזווית שוב, שכן אמרתי לבעל המוסך שבוצעה החלפת מותחנים לרכב. הוא בדק עם מחשב את הזווית, והפלא ופלא, הסטיה אחרי טיימינג היא 3.89 מעלות!!!!

מחפירות בפורומים בחול הבנתי שסטייה נורמלית זה עד מעלה אחת ואחרי טיפול בעקרון הסטיה אמורה להתאפס. הייתי קצת בשוק כיוון שלפני שרון עשה טיימינג הסטיה הייתה 0.26 כאמור ואחרי הטיימינג הסטייה היא 3.89 מעלות-מנוגד להגיון.

מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה כדאי לעשות? להגיע למוסך בהקדם או שזה סובל דיחוי?

לא מצאתי תופעות של הגדלת הסטיה אחרי טיימינג במנועי 1.8tsi.

תודה לעוזרים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

ניגשים לרון לבדיקה חוזרת.. יש לך גם אחריות לעבודה.

מעבר לכך, אולי מכשיר המדידה לא תקין / מכוייל.

לכן , בדוק שוב במוסך רון, בפורום קצת קשה למדוד..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לברר אם אולי מישהו נתקל בתופעה דומה ודיבר עם רון שענה לו שזה תקין.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

זה לא שאני גר מטר ממוסך רון

פורסם

תכלס אבל, במקום לשאול אם מישהו שאל את רון שאלה דומה וקיבל תשובה, לא יותר פשוט .. לשאול את רון?

יש טלפון במשרד, יש נייד, יש פה באתר, לא חסר דרכים ליצור אתו קשר שלא ידרשו יציאה מהבית

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הכל טוב ויפה רק שבשעות האלה רק הפורום רלוונטי. לא טלפון במשרד ובטח שלא אציק לרון בפלאפון האישי שלו. אני נורא מתנצל אם השאלה שלי העיקה על מישהו או גרמה לאי נוחות, כנראה רק סיפורים על מוצרי חלב מקולקלים בפאביה מתקבלים פה באהדה.

פורסם
טוב, אז הסיפור הוא כזה:

קניתי וואגית עם מנוע1.8tsi לפני כחודש. הבעיה הידועה במנועים האלה היא המותחנים שנוטים להישבר. לא רציתי לקחת סיכון ולקחתי את הרכב למוסך רון לבדיקת זוויות. רון חיבר את המחשב, בדק ואמר שהזווית תקינה אך עדיין הוא ממליץ להחליף את המותחנים לריוויזיה שלא נשברת,אז זרמתי. כשרון בדק את הרכב, המחשב הראה סטיה של 0.26 מעלות.

היום במקרה הגעתי למוסך אחר באזור אחר בארץ שמתמחה בוואגיות על מנת להחליף קוילים ופלאגים. על הדרך, נבדקה הזווית שוב, שכן אמרתי לבעל המוסך שבוצעה החלפת מותחנים לרכב. הוא בדק עם מחשב את הזווית, והפלא ופלא, הסטיה אחרי טיימינג היא 3.89 מעלות!!!!

מחפירות בפורומים בחול הבנתי שסטייה נורמלית זה עד מעלה אחת ואחרי טיפול בעקרון הסטיה אמורה להתאפס. הייתי קצת בשוק כיוון שלפני שרון עשה טיימינג הסטיה הייתה 0.26 כאמור ואחרי הטיימינג הסטייה היא 3.89 מעלות-מנוגד להגיון.

מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה כדאי לעשות? להגיע למוסך בהקדם או שזה סובל דיחוי?

לא מצאתי תופעות של הגדלת הסטיה אחרי טיימינג במנועי 1.8tsi.

תודה לעוזרים

אתה יכול לנסוע בביטחה למוסך רון בכדי לבדוק את העניין לעומק למרות הסטייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל נושא שרשור רשום כאילו עקצו אותך.

לפני שבאים לרשום את שם המוסך יוצרים קשר עם המוסך ושואלים את המוסך.

תנסה להתסכל על זה מצד של קורא תמים שנכנס בטעות לקרוא את שרשור שלך ויש לו vag.

התגובה שלי לא נועדה להגן על רון (אני בכלל עם איטלקית)

ולא שיש צורך להגן עליו,אלא ללמד אותך לפתוח שרשור נכון.

פורסם
קודם כל נושא שרשור רשום כאילו עקצו אותך.

לפני שבאים לרשום את שם המוסך יוצרים קשר עם המוסך ושואלים את המוסך.

תנסה להתסכל על זה מצד של קורא תמים שנכנס בטעות לקרוא את שרשור שלך ויש לו vag.

התגובה שלי לא נועדה להגן על רון (אני בכלל עם איטלקית)

ולא שיש צורך להגן עליו,אלא ללמד אותך לפתוח שרשור נכון.

השרשור חלילה לא בא לתקוף את רון או או את מוסך רון או כל מוסך אחר, אלא רק להביע פליאה שהמצב ההפוך קרה.

בנימה זו, את השיעורים שלך על פתיחת פוסטים תחסוך למישהו אחר. לא מתפקידך ללמד אותי שום דבר, בטח ובטח כשאין לך מושג מי אני ומה אני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כדאי להתקשר למוסך בו החלפת את הטיימינג, לספר להם את תוצאות הבדיקה שנעשתה במוסך השני ולברר איתם אם זה מסוכן לרכב להגיע ככה בנסיעה. אם לא, אז לבוא עם הרכב שיבדקו במה מדובר. יכול להיות שבמוסך השני משתמשים בכלי שמכוייל אחרת, או שמדדו בצורה שונה או שלא יודעים לעבוד או וואטאבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

את המדידה מבצעים בעזרת ואג קום, זה דיגיטלי לגמרי דרך מחשב המנוע, אין כלי חיצוני, וזה יראה תוצאה זהה בכל מקום.

Stay Dirty

פורסם

שתדע לך ההודעה הראשונה לא הייתה לתקוף אותך אבל כנראה שבחרת לפרש אותה ככה.

אלא נועדה לאפשר לך להתנהל מול המוסך או כל בעל עסק שתעמוד מולו בחיים בצורה יותר נעימה.

קבל את התנצלותי אם זה חרה לך.

• תוכן חדש...