Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגג של הפיז'ו קטן מדי לסאנרוף המזוייף.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו הזויים?

סליחה אבל יש פה בעיה לוגית ואתה לא מבין עד כמה זה אבסורד.

אתה מגדיר את האיכות של רכב ומעדיף רכב אחד על פני רכב אחר על בסיס כוח ואתה נוהג על אוטומט מיושן?

עם תיבה אוטומטית משנות ה90 גם רכב חדש (ידני) עם 85 כ"ס יאיץ יותר מהיר משלך.

כמות איבוד הכוח שלך היא עצומה (20% בערך), כך שגם אם הרכב במצב מכאני טוב, יש לך מקסימום 90 כ"ס בגלגל.

סביר להניח שכל רכב חדש עם תיבה ידנית יאיץ יותר מהר, ואני כולל בזה פולקסווגן אפ!, סוזוקי סלריו, שברולט ספארק ואפילו יונדאי I10.

פורסם

תמיד הנושאים שלו נגמרים בזה שאנחנו הזויים אבל הוא לא מוכן לחשוב מחוץ לקופסא.

כוחות סוס זה לא מדד, גם ממונט זה לא מדד נכון(מי באמת יגיע ל4000 סלד בכל נסיעה?), מנועי טורבו זה משהו אחר(הייתה לנו בעבודה הרצאה מעניינית על כל הנושא הזה).

בדרך נאבדים הרבה סוסים דרך התיבת הילוכים, צמיגים ועוד...אתה בחיים לא תגיע ל110 כוחות סוס.

זה רק על קצה המזלג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי אכפת מכוחות סוס במשפחתומט? הכי חשוב זה שיהיו מספיק חלונות להשחיר, מספיק מקום על הפח לכל המדבקות הסיניות, מספיק ידיות בדלתות בשביל הניקלים, גלגלים 14 אינץ' כי זה הטאסות הכי זולות, בגאז' גדול בשביל התיבה של הסאב וכמובן פנסים שנכנס בהם 42 לדים אחרת כל המאמץ לא שווה.

פורסם (נערך)

اشریخان,

תקרא טוב מה שכתבו לך:

סביר להניח שכל רכב חדש עם תיבה ידנית יאיץ יותר מהר, ואני כולל בזה פולקסווגן אפ!, סוזוקי סלריו, שברולט ספארק ואפילו יונדאי I10.

ובנוסף לדברים הללו אל תשכח שמי שלוחץ על הגז זה הנהג, אז מה שקובע זה לאו דווקא למי יש יותר כוח סוס (או אפילו מומנט) אלא מי התחיל לפתוח מצערת מוקדם יותר, וזה עניין של הבנה ומיומנות ושל בקרת משיכה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יוסי , היית רוצה. אני מאיץ חזק בלילה ומסתפק עד 3000 סלד ותאמין לי שאני מגיע ל100 מהר מאוד. לא עובר את ה4000 סלד אלא אם בקיק או מזגן שם המנוע מתאמץ יותר מן הסתם והקמ מורגש אז כל ההצהרות שלך מיותרות מה גם שלא כל אחד עם ידני יכול לנצל כמו שתריך. ותסלח לי גם אם ישלמו לי מיליון דולר לא בכבוד שלי לנסוע בכל הארץ עם פחיות שימוריות גם אם הן מאיצות מהר וחזקות מספיק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא? תחשוב כמה לדים אתה מביא במליון דולר.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם

אז לנסוע על משפחתומטית מתפרקת בת 17 בלי תושבות גיר זה יותר הגיוני?

אתה קורא את מה שאתה כותב?

הייתי מת לראות בדיקת האצה בין הרכב שלך וכל רכב חדש. אתה תבחר איזה רכב.

עריכה: "לא בכבוד שלי" זה משפט אידיוטי לחלוטין.

פורסם
יוסי , היית רוצה. אני מאיץ חזק בלילה ומסתפק עד 3000 סלד ותאמין לי שאני מגיע ל100 מהר מאוד. לא עובר את ה4000 סלד אלא אם בקיק או מזגן שם המנוע מתאמץ יותר מן הסתם והקמ מורגש אז כל ההצהרות שלך מיותרות מה גם שלא כל אחד עם ידני יכול לנצל כמו שתריך. ותסלח לי גם אם ישלמו לי מיליון דולר לא בכבוד שלי לנסוע בכל הארץ עם פחיות שימוריות גם אם הן מאיצות מהר וחזקות מספיק.

הרכב שלך יותר פחית שימורים מכל מכונית מיני מהשנים האחרונות, חוץ מאולי סוזוקי אלטו.

אני לא מבין מה עשית מהגרוטאה שלך, או שאתה סופר טרול שמצליח להטריל את כולם כבר 4 שנים, או שאתה פשוט... דביל ('צטער, אבל פתח את העיניים: קורולה 99 לא תהיה אמינה, זריזה, נוחה, בטיחותית או כל דבר אחר שמאפיין אפילו במעט אוטו חדש).

וזה שהאוטו היה אמין לפני 17 שנה לא הופך אותו לאמין כיום, אלא אם כן היית קונה עכשיו אחד חדש מהסוכנות.

פורסם

האמת כואבת וזה לא בושה לנהוג ברכב סגמנט מיני כשאתה רווק כנראה שאתה מהבחורים האלה שלא בטוחים במיניותם ומחפה על זה עם הרכב שלך.

לי אישית אם היו נותנים לנהוג ברכב מיני ורוד(סליחה ורוד פוקסיה) כל עוד הוא נוסע וחסכוני לא הייתי זורק אמרה אומללה שכזאת.

פורסם

כרגיל לקחתם את השרשור למקום מגעיל... מה הייתם עושים בפורום בלעדיי? דבר שני, מרק, אני התכוונתי שאני לא מתחבר לרכבים קטנים איכותיים ככל שיהיו. לעומת זאת אוריס אי 20 ודומיהן אחלה. ולגבי הקורולה שלי - ץמשיכו להסתלבט עד 280 אלף שלכם. אפשר לנעול- מיצינו.

פורסם

שים לב שבתחילת השרשור כולם נתנו לך עצות טובות ולא הסתלבטו עליך.

אתה לקחת את זה לכיוון רע כשהתחלת להתווכח על דברים שברורים לכולם.

לנו יש את הרציונל שלנו.

אנחנו חושבים על מה שנכון מבחינה כלכלית, מבחינת אמינות וחלקנו חושבים גם על בטיחות.

השאלה שלך הייתה אמורה להיות מכוונת לכיוון הזה, כי ביקשת את נקודת המבט של הפורום.

הבעיה היא שאתה לא מסתכל על דברים כמו כולם אז התשובות ההגיוניות מאוד פשוט לא התקבלו אצלך, כי הדעה שלך לא מבוססת על עובדות אלא על הדעות וההרגשות שלך.

חלק גדול מאיתנו היה בסרט הזה פעם כשהיינו ילדים.

אני מבטיח לך שברגע שיהיה לך רכב חדש יותר ותקין לחלוטין אתה תצחק ותשאל את עצמך איך בכלל נסעת בדבר הזה.

פורסם
אתם הזויים....

רשמת את זה ישר אחרי התגובה שלי עם התמונה, אז למען הסר ספק:

זו לא הפעם הראשונה שאתה מתגאה בשרשור שלך שצובר הרבה צפיות ותגובות, אבל הפעם אתה בו-זמנית מתלונן על אותו האלמנט ממש שמייצר את התעבורה וזה כבר מוזר.

אתה מתנהל כמו הבחורה מהתמונה, מה שנקרא בלעז attention whore (בדגש על המילה attention), רק שהפעם אתה גם מתלונן בחצי פה על אותה תופעה אותה נראה שאתה מייצר בכוח. קצת כמו הבחורה שהולכת עם מחשוף מהצוואר עד הפופיק וחוטפת ג'ננה כשגבר מעיף מבט אל עבר החזה שלה...

מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא כשהוא קם עם פשפשים, ומי שמתגאה במשך שרשורים שלמים על מזוייפרוף שפצורלדים ופתיחות עם קורולה בגיל של ליידי מליסנדרה שלא יתפלא כשאנשים מגיבים לו בבדיחות בשרשור רציני.

ולשאלה המקורית שלך: לא, זה לא כלכלי, והסימן שאלה מבחינת בלאי גדול ומסוכן מדי. תבדוק אפשרות לצבוע את הרכב אצל בנדוד מהשטחים ותסחוב איתו עד שהוא יחזיר נשמתו להירושימה, או עד שיתחשק לך לשדרג מעלה (ולא הצידה).

בהצלחה חבוב

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איזה מזל יש לנו שקיבלת מאימא שלך טיוטה קורולה ולא דייהו רייסר אחרת הייתה מנסה לשכנע אותנו שדייהו רייסר זה הכי אמין בעולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...