Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המון שרשורים נפתחו בנושא ועדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית (כמובן במידה והרכב טופל כראוי ולא עבר התעללות כלשהי

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
המון שרשורים נפתחו בנושא ועדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית (כמובן במידה והרכב טופל כראוי ולא עבר התעללות כלשהי

משום מה זה קטע את מה שרשמתי ולא נותן לי לערוך.

בכל מקרה ההמשך היה שאשמח לשמוע חוות דעת ממי שמחזיק את הרכב הנ"ל או מכיר מקרוב בדרך אחרת ויכול להעיד על האמינות שלו

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

אהלן לחבר,

אני בדיוק באותו מצב וכמוך ואחרי ששיכללתי כל מידע אפשרי באינטרנט על הרכב החלטתי ללכת עליו... עד עכשיו הוא שבוע אצלי ואני מרוצה ממנו.

כמובן שלי יש את השיקולים שלי ולך את שלך אבל אני יכול לומר לך שבמסגרת התקציב קשה למצוא חלופה טובה ממנו (הכי קרוב זה לרדת שנתיים ולקנות לאנסר).... על פי כל המידע שליקטתי הבנתי שזה רכב שאסור להזניח ובסופו של דבר האמינות די טובה (לא הכי טובה בקטגוריה) ואני עצמי בחור רווק בן 25 ובכל זאת נדלקתי על הרכב.

מה שבטוח שמשנת 2011 ומעלה הוא יותר מוצלח מבשנים שלפני... מקווה שיתנו לך פה את תשובות יותר מקצועיות ממני ושתיקח את הבחירה הנכונה....

פורסם (נערך)

היא לא חובבת מוסכים, היא חביבת המוסכים.

מחלות החל מהגיר, ועד צנרת קירור- ממיכל עיבוי ועד פלאנץ' מים שמתפרק.

צינורית מבית מצערת שמטפטת עד שמתחמם לך המנוע ואכלת אותה .

גיר 6 הילוכים גרוע, איטי, ועדין יתר על המידה.

ולקינוח? צריכת דלק מזעזעת...

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

אני כבר מעל 5 שנים עם מודל 2011 ללא שום תקלות.

הרכב מגיע למוסך פעם בשנה לטיפול שוטף וזהו.

הרכב יושב טוב על הכביש וסוחב כמו כל ליסינגטומטית אחרת.

maxizem, כמה שברולט קרוז החזקת שאתה שולט כזה יפה בכל התקלות?

פורסם (נערך)

לי היו 3 בליסינג, שלי פרטיות . שרק אני נהגתי . עוד אחת בשימוש של חברה שלי.

ועוד 45 בצי רכב שאני עובד בו .

ברוך שפטרנו מעונשה של זו .

צריכת דלק מזעזעת בכל פרמטר חוץ משיוט ב90 קמ"ש .

תיבות הילוכים שמתפרקות, מערכת קירור בעייתית, מערכות חשמל בעיתיות, מחשב BCM בעייתי .

צינורות בלם אחוריים נוזלים, משאבות הגה מרעישות, דיפון פנים שמתפרק בידיות וחותכים את הידיים....

1.4 טורבו רכב מקסים, נוסע יפה , וסביר בסך הכל .

דגמי ה1.6 עגלות, אבל יאמר לזכותן בטיחותיות מאוד וסך הכל תמורה לא רעה למחיר .

אם לקנות לנסיעות קצרות וק"מ נמוך, עם תחזוקה קפדנית אפשר לשרוד איתה.

ק"מ מצטבר שלי על הקרוז- 550 אלף אני מאמין .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

היה לי במשרד כמה רכבים כאלה ומדובר ברכבים שאהבים מוסכים..... הגיר בעייתי ,צריכת דלק בעייתית,תקלות שונות ומוזרות.

• תוכן חדש...