Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עד 20 אלף שקל, אין לי בעיה 2,000 לפה או לשם.

רכב פרטי, מיני או סופר מיני(הכי מועדף), רצוי אוטומט אבל תציעו גם ידני, אשמח לדעת איפה אני עומד בשתי החזיתות.

שיהיה נוח, חסכוני בדלק, חשוב לי שהנראות שלו תהייה טובה ושלא יראה הרבה מוסך, אני כרגע עם רכב ישן וקריטי לי שהרכב החדש יראה כמו רכב חדש ולא כמו עוד רכב משנת 2000(מעדיף רכב משנת 2006 והלאה), גם עניין המוסך - מעדיף שיהיה אמין.

הסתכלתי על הmazda 3(סביבות 2007) כי במחיר הזה לא מצאתי עוד הרבה רכבים שנראים כמוהה מבחוץ או בפנים אבל כשהתעמקתי קצת הבנתי שיש לה מינוס גדול שהוא הדלק, בגלל שיש המון מזדות 3 בשוק קשה יהיה למכור אותה וגם שהמושבים האחוריים לא להיט.

יצא לי גם לקרוא קצת על הקליו(III) שמצאה חן בעיניי.

לא עולים לי עוד דברים שאני יכול להרחיב לגביהם, תודה!

פורסם

ממליץ בחום על סוזוקי אינגיס 2006 אתה בהחלט יכול למצוא בתקציב שלך רק תראה שיש גם המון מהשכרה וליסינג.

צריכת דלק משולבת 1\12

אשמח לעזור

פורסם (נערך)
האמת ממש מצאה חן בעיניי, יש לך ניסיון איתה שאתה יכול לחלוק?

אני אגיד לך את האמת.

היא פחות מוצלחת מקודמתה ה206 אבל נגיד וההיא לא היתה קיימת אז לא היו מדברים על זה בכלל.

הרכב מאד נוח ומרגיש יוקרתי באיכות החומרים, למעט הפנל האמצעי שנראה קצת ישן אבל לא משהו שהוא דיל ברייקר.

הרכב קיים הם בגירסה רובוטית והן בגירסה אוטומטית. אני לא מתייחס לרובוטי כי אני פשוט אגיד לך לא להתקרב אז אוטומט בלבד

הגיר הוא al4 המוכר אבל הוא שופר כבר בשנים האלו ונכון שיש רק 4 הילוכים אבל לי זה הרגיש בסדר גמור.

הנסיעה היתה שקטה ונוחה ולא הורגשו בעיות כלל, גם העברת ההילוכים נעשתה חלק.

הרכב הוא לא מירוץ אז אם אתה מחפש ״להשוויץ ופתיחות זה לא זה״ הוא מצויד במנוע 1600 שפותח עם bmw ולמרות משקלו הכסד לסופר מיני הוא מרגיש בסדר גמור .

מה שכן מנוע זה רגיש להזנחה ותצטרך להקפיד על טיפולים (דבר טוב כשלעצמו)

אז ממליץ לך לחפש אחת שמורה כזו ולנהוג עליה ולראות איך היא כי זה בסך הכל מה שקובע

בגדול למחיר הזה אני חושב שזו התמורה הטובה ביותר כי הוא נראה חדש ומרגיש חדש וזה מה שחשוב

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
אני אגיד לך את האמת.

היא פחות מוצלחת מקודמתה ה206 אבל נגיד וההיא לא היתה קיימת אז לא היו מדברים על זה בכלל.

הרכב מאד נוח ומרגיש יוקרתי באיכות החומרים, למעט הפנל האמצעי שנראה קצת ישן אבל לא משהו שהוא דיל ברייקר.

הרכב קיים הם בגירסה רובוטית והן בגירסה אוטומטית. אני לא מתייחס לרובוטי כי אני פשוט אגיד לך לא להתקרב אז אוטומט בלבד

הגיר הוא al4 המוכר אבל הוא שופר כבר בשנים האלו ונכון שיש רק 4 הילוכים אבל לי זה הרגיש בסדר גמור.

הנסיעה היתה שקטה ונוחה ולא הורגשו בעיות כלל, גם העברת ההילוכים נעשתה חלק.

הרכב הוא לא מירוץ אז אם אתה מחפש ״להשוויץ ופתיחות זה לא זה״ הוא מצויד במנוע 1600 שפותח עם bmw ולמרות משקלו הכסד לסופר מיני הוא מרגיש בסדר גמור .

מה שכן מנוע זה רגיש להזנחה ותצטרך להקפיד על טיפולים (דבר טוב כשלעצמו)

אז ממליץ לך לחפש אחת שמורה כזו ולנהוג עליה ולראות איך היא כי זה בסך הכל מה שקובע

בגדול למחיר הזה אני חושב שזו התמורה הטובה ביותר כי הוא נראה חדש ומרגיש חדש וזה מה שחשוב

בהצלחה

אתה יכול קצת להרחיב על הגיר? ממה שקראתי אם יש דבר אחד שהמון אנשים לא אהבו זאת התיבה עם ה-4 הילוכים, אשמח לשמוע יותר ממישהו שנהג בה

פורסם

AL4 הוא גיר מושמץ ביותר בגלל האמינות שלו אבל במציאות פני הדברים אינם גרועים כמו שמספרים.

התיבה הזאת היא "עלק" תיבה חושבת ורוב הנהגים אינם אוהבים את העובדה שהשליטה לא אצלהם.

לדוגמא אם רצית קיקדאון והתיבה תחליט שלא מתאים אז לא יהיה לך.

בשנים האחרונות הגיר שופר, מה זה אומר שופר, זה אומר חושב פחות...

אבל כל אלו סיפורים, הבדיקה הכי טובה זה לקחת רכב כזה ולהרגיש אותו בעצמך.

אם הוא סבבה לך אז טוב ואם לא אז הלאה...

לגבי האמינות גם יש לא מעט סיפורים אבל מנסיון אישי עם 3 רכבים בעלי גירים כאלו לא ניתקלתי בבעיות.

לכל רכב יכול ללכת הגיר, פשוט הAL4 הוא המפורסם שבהם לכן אתה שומע עליו הרבה.

לסיכום:

אין ספק שהתנהגות הגיר היא פחות טובה אם תיקח לדוגמא כהשוואה למאזדה 2 למשל.

אבל יחסית ל"חסרון" הזה היתרונות שלו מכפים ובחבילה הכוללת אתה מקבל רכב יותר טוב ויותר חשוב מהנה

פורסם
AL4 הוא גיר מושמץ ביותר בגלל האמינות שלו אבל במציאות פני הדברים אינם גרועים כמו שמספרים.

התיבה הזאת היא "עלק" תיבה חושבת ורוב הנהגים אינם אוהבים את העובדה שהשליטה לא אצלהם.

לדוגמא אם רצית קיקדאון והתיבה תחליט שלא מתאים אז לא יהיה לך.

בשנים האחרונות הגיר שופר, מה זה אומר שופר, זה אומר חושב פחות...

אבל כל אלו סיפורים, הבדיקה הכי טובה זה לקחת רכב כזה ולהרגיש אותו בעצמך.

אם הוא סבבה לך אז טוב ואם לא אז הלאה...

לגבי האמינות גם יש לא מעט סיפורים אבל מנסיון אישי עם 3 רכבים בעלי גירים כאלו לא ניתקלתי בבעיות.

לכל רכב יכול ללכת הגיר, פשוט הAL4 הוא המפורסם שבהם לכן אתה שומע עליו הרבה.

לסיכום:

אין ספק שהתנהגות הגיר היא פחות טובה אם תיקח לדוגמא כהשוואה למאזדה 2 למשל.

אבל יחסית ל"חסרון" הזה היתרונות שלו מכפים ובחבילה הכוללת אתה מקבל רכב יותר טוב ויותר חשוב מהנה

אשתדל בקרוב לעשות את זה, תודה!

יש דעות לגבי הקליאו והמזדה?

• תוכן חדש...