Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור בנושא יבוא חלפי רכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?599649-%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9EEBay

לחבר שלי התקלקל הדיפרנציאל האחורי ברכב שבנושא השרשור.

מוסך היבואן הציע לו חדש בעלות של כ 22 אלף שקל (הזוי) לא כולל עבודה, ומוסך לא ברשת הציע לו מפרוק בעלות של כ 8,000 ש"ח גם לא כולל עבודה. הוא היה מוכן לרכוש משומש, אבל אין ודאות מה הבלאי של הרכיב ואם לא יתקלקל שוב והלך הכסף.

אני מנסה לעזור לו עם יבוא רכיב חליפי מחו"ל. לאחר מכשולים שונים הוא השיג מהיבואן את מק"ט היצרן -

3501A328 differential for Mitsubishi pajero Rear Axle

מחיפוש באינטרנט מופיעים לינקים רק לאתרים ברוסית. להערכתי צריכים להיות מקט"ים מקבילים כמו שיש ברכבים שונים לאתרים במקומות נוספים בחו"ל.

שאלתי היא כיצד ניתן לאתר את מק"ט החלק בארצות נוספות מעבר לרוסיה (שאנחנו לא מבינים את השפה), והאם החלק הזה יכול להיעצר ע"י המכס בתואנה כלשהי. כמו כן עולה שמשקל החלק הוא כ 45 קילו וישנה שאלה לגבי אופן היבוא, עלויות משלוח, עלויות מיסים (50% על החלק ועוד 17% מע"מ?) וכו'.

תודה מראש לכל המשיבים.

פורסם

לפני כשנה וחצי קניתי מאיביי 2 חלקים לדיפרנציאל אחורי של טויוטה פראדו, משקל החלקים היה 15 ק"ג בערך.

בחברה רצו 8000 שח לפני עבודה, החלק עלה לי 800 ועוד 500 שח מיסים למניהם, החבילה הגיעה עד לדואר בלי בעיות.

שלומי

פורסם

שלומי אתה שאקל!

עשינו עכשיו סיעור מוחות החבר ואני, ויכול להיות שהדיאגנוזה של המוסך שצריך להחליף את כל המכלול מוגזמת. יש רעשים בשילוב של ההנעה, וגם בתחילת נסיעה. אני חושב שצריך לפתוח את המכלול, ולתת דיאגנוזה מה התקלקל, ובסוף זה יגמר ב 800 + 500 במקום לשלם 22,000 שקל. מה דעתכם ומי יכול לבדוק מה נחוץ להחליף?

פורסם

תחפש באיביי UK, רק תוודא שיחסי ההעברה נכונים (יש שוני בין דיזל לבנזין) סביר להניח שאתה צריך גם קורונה וגם פיניון. זה מה שנטחן בדרך כלל אם אין שבר בקייס, שמן ניקזת? יש חלקי מתכת קטנים לאחר סינון עם בד?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הג'יפ הושם היום במוסך טופ גיר לידיו האמונות של ארז סנטו.

על פניו, עושה רושם שיש מספר תקלות -

1. ציריה אחורית שעושה את הרעש - תישלח לשיפוץ.

2. נעילה אחורית לא מתפקדת -יתכן מה ש asypeer תיאר שנטחן, או צינור ואקום דולף או מגעים רופפים לקומפרסור של הנעילה.

3. נורית צהובה דולקת באמצע הציור של מערכת ההינע - וכבית לאחר כיבוי סוויץ' עד שנדלקת שוב. יתכן ותקלה באחד החיישנים או משהו דומה.

בכל אופן מסתמן שהעצה של המוסך הראשון להחליף את כל המכלול הייתה מוגזמת ומיותרת.

נקווה שהדיאגנוזה הפעם תהיה יותר מדויקת ובהתאמה עלויות התיקון.

פורסם

דיפרנציאל נמצא ברשימת שחרור המהיר של חלקי החילוף, כך שהוא לא אמור להעצר ולהקשות בירוקרטית על תהליך הייבוא.

ממה שיצא לי לשמוע, לפחות 2-3 אנשים הזמינו - ולא עיכבו להם את החבילה. לפחות לאחד מהם אפילו לא לקחו מיסים..

M-TECH E46

• תוכן חדש...