Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור, אתה לא רציני,

נקח מלצר, לוקח מגש עם שתי מנות לשולחן מועד בדרך והמנות נופלות לרצפה, תחייב אותו בעלות המנות?

אפשר לתת את הדוגמא מכל נותן שירות, שמתעסק עם מזומן. ממוכר במקדונלדס ועד לחנות בגדים.

מסבירים לך שוב ושוב זה לא חוקי. אם יש חוסרים זה על חשבון העסק, תתמחר את השירותים עם עלות של x חוסרים לחודש או תתגמל את העובד על אי חוסרים ובכך תתמרץ אותם באופן חוקי. הנושא של החניה הוא לא רלוונטי היות שהעובד צריך להחנות את הרכב לפני שהוא מגיע לעבוד ולא אחרי, לכן זה איחור ועל זה ניתן לקזז שכר.

עשו טעויות, תפטר. תאמין לי שאחרי מספר פיטורים אנשים ישימו לב.

תאמין לי תגיע פעם אחת לבית הדין לעבודה, עם טענות כאלה, השופט יבעט בך כך כך חזק שמרחוק יראו את הסימן של הנעל שלו. וחבל ממש חבל שאף אחד מהעובדים לא ניגש לתבוע.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשום שלב לא אמרתי שזה אמור ליפול עליך כמנהל. למיטב הבנתי, גם אתה שכיר - גם אתה לא אמור לשאת בהפסדים

של הבעלים.

עשו טעויות, תפטר. תאמין לי שאחרי מספר פיטורים אנשים ישימו לב.

תאמין לי תגיע פעם אחת לבית הדין לעבודה, עם טענות כאלה, השופט יבעט בך כך כך חזק שמרחוק יראו את הסימן של הנעל שלו. וחבל ממש חבל שאף אחד מהעובדים לא ניגש לתבוע.

אני לא אגיע לשום בית דין כמו ש m1 רשם עליי לא יפלו דברים כאלה,אני שכיר.

אנחנו לא יכולים לפטר ככה עובדים, מגיעים אלינו עובדים שכשלו בחייהם (לא כולם הם חבר'ה איכותיים של מועדפת-וכן זה נחשב איכותי) מסיבות כאלה ואחרות והם בהתאם עושים טעויות וחוסרים.

אתם יכולים לבוא ולהגיד - יש חוק , בעלי התחנות כולם עוברים על החוק, גם אם העובדים יודעים, למה שום דבר לא זז? כי חלק מהעובדים לא יתלוננו, כי גם אם בעל התחנה ישלם קנס פעם אחת לא שווה לו להתחיל לספוג חוסרים לכל המשך פעילותו.

מצד שני אפשר לבוא ולראות איך זה נראה ממקום של בעל התחנה- גם אם הוא ישר ואמין (ובעל התחנה שאני עובד בה כך הוא).

יש לציין שהחוסרים הם יום יומיים של כמה שקלים או אגורות ואנחנו תמיד סופגים אותם, מורידים רק בחוסרים גדולים.

אני לא אומר שזה לא צריך להשתנות, אני רק אומר שאיזו בעיה קשה תהיה לבעלי תחנה כאשר החוק הזה יאכף בצורה משמעותית , איך אתה בודק שהעובד שלך לא יעשה חוסרים מגניבה או מטעות? איך אתה שומר עליו ב 7 עיניים?

וזה לא איזו חברת הייטק עם רשימת המתנה, אם מחר עובד שלי מתפטר אני בפלונטר שלא ברא השטן.

Miata ND2

פורסם

לא תהיה בעיה לבעלי התחנות, זה כמו ההפחדות של חברות הסלולר לפני הרפורמה . נכון , הם ירוויחו פחות. ולכל דבר יש פתרון. למשל לעודד אנשים לשלם באשראי על ידי הנחה קטנה ואז אין חוסרים. לדוגמא. תשלום במזומן לתוך מכונה שמזהה שטרות ומחזירה עודף. תשלום של בונוס לעובדים על העדר חוסרים ככה יש תמריץ לשמור ועוד.

לקחת מהעובד זה הכי פשוט וקל , זה כמו לקחת סוכריה מתינוק .

פורסם

ודוגמא קטנה מבית דין לעבודה. לפני לא מעט שנים עובד שלנו התפטר לאחר שלא הסכמנו להענות לדרישות שונות שלנו. לאחר שעזב וקיבל את מה שמגיע לו לפי החוק , דרש גם פיצויים, שכאמור לא הגיעו לו בגלל שהוא עזב מרצונו. הוא הגיש תביעה לבית הדין לעבודה , ובדיון השופט לחץ עלינו לתת לו משהו בתור פיצוי כי הוא מסכן וכד'. הוא קיבל סכום מסוים חלק קטן מהתביעה, מלפנים משורת הדין. אז מה אתה חושב יעשה שופט למעסיק שגונב מהעובד שלו ?

פורסם
תודה לכם, אני כרגע באמת אספוג הכל כדי שיהיה תיעוד בתלוש.

שאלה נוספת, לחבר שלי ניכו כבר 400 ש"ח בגלל 2 שטרות 200 מזוייפים, האם גם זה לא חוקי?

פשוט מאוד.

המעסיק צייד את העובד בעט מיוחד לבדיקת שטרות מזוייפים?

העובד עבר הדרכה וקורס לזיהוי שטרות ומטבעות מזוייפים על חשבון העבודה ועל שעות העבודה וקיבל על כך שכר?

האם יש מישהו במשמרת שכן יש לו את הכלים לבדיקה? ליפ הנוהל העובד אמור להתייעץ? לבדוק עם האחראי בשטרות כאלו?

במידה וזה לא, לא, לא ולא, ברור שלא חוקי.

פורסם

לפני חצי שנה עשיתי טעות שעלתה למקום העבודה שלי 21 אלף ש"ח.

טעות מפגרת, שיכלה להימנע בקלות ומדובר באשמה מלאה שלי.

ועדיין, אף אחד לא חשב לקזז את הסכום מהמשכורת שלי. הבנו את הטעות, הפקנו לקחים, חידדנו נהלים והמשכנו הלאה.

אף אחד לא חשב לרגע לקזז ממני סכום השווה לשלושה חודשי עבודה. אני מניח שגם אור לא היה מקזז סכום כזה. אז למה סכומים קטנים כן?

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
יש לציין שהחוסרים הם יום יומיים של כמה שקלים או אגורות ואנחנו תמיד סופגים אותם, מורידים רק בחוסרים גדולים.

ז"א, אם גונבים מסטיק אורביט זה בסדר, ואם בא טנדר F350, ומתדלק בלי לשלם, אז מורידים.

רוצים מעקב על עובדים? תתקינו מצלמה, ואם תחשדו שעובד גונב, תעלו הקלטות.

ואם תתפסו עובד גונב, אז תבואו אליו בטענות, כולל הגשת תלונה במשטרה אם צריך.

נכון לעכשיו, אתם מטפלים בזה כמו שמדינת ישראל מטפלת במעלימי מס ועברייני תנועה - מעלה את המיסים לכלל האזרחים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...