Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ערב טוב ושבוע טוב לכל חברי הפורום,

לקראת סופש אוהלים בכנרת בחג השני, אני כרגע בהכנות של ציוד. אני צריך לקנות אוהל ומתלבט בין רגיל לבין אוהל פתיחה מהירה.

מה דעתכם?

פורסם

תנקו אחריכם! מופנה לכל המרכזניקים והדרומיים שבאים לפשוט על הכינרת בתקופה הקרובה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פתיחה מהירה.

תעשה לעצמך את החיים קלים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשאל את עצמיך האם יש לך פרטנר שנהנה (נהנת) להרכיב איתך את האוהל.

אם לא, תשקול להשקיע בפתיחה מהירה.

מסקר שוק קטן שעשיתי לפני מספר שבועות, אוהל פתיחה מהירה פשוט ביותר (יצרן עלום שם, ללא אחראיות על מפרקים וחיבורים) עולה כפול מאוהל רגיל טוב (של איש שטח לדוגמא). אוהל פתיחה מהירה טוב (שוב של איש שטח) כבר יעלה לך פי 4..

יום טוב גם לך

פורסם
פתיחה מהירה.

תעשה לעצמך את החיים קלים.

תן שם של אוהל עם פתיחה מהירה ואיפה אפשר לקנות במחיר טוב ? בebay או בלמטייל/ריקושט.

פורסם

ממליץ על פתיחה מהירה, תענוג אמיתי, כשכולם יתעסקו עם מוטות שבורים והשחלות אתה כבר תשב עם כוס בירה ואוהל מוכן.

אני משתמש באוהל 6 של אמגזית, מתאים ל-2-3 בנוחות עם ציוד, 6 גופות אולי בלחץ... 500 ש"ח בערך.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844289

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני משתמש באוהל של colman פתיחה מהירה שקניתי דרך bu2usa, אבל כשזה היה במבצע ועם שילוח ימי.

אחרת זה יקר.

אוהלי פתיחה מהירה הם אכן יקרים משמעותית מאוהלי עם מוטות השחלה, אבל אחרי כמעט 20 שנים בשטח ומאות חניות לילה, אין ספק שהנוחות שווה את ההשקעה הראשונית.

עוד אוהל פתיחה מהירה ששימש אותי נאמנה, והוא עדיין תקין ב 100% אחרי שנים של שימוש זה אוהל של camptown.

צריך לבדוק עם המיזם החדש של קארספורום עם אישטח יכול לארגן מחיר טוב לאוהלי פתיחה מהירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

your wish is my command...

בבקשה,

שני אוהלי פתיחה מהירה. בדקנו, ראינו, אישטח חתכו במחיר, אח"כ הורידו עוד, ואח"כ הגיעו להצעה הזו:

אוהל 4 אנשים פתיחה מהירה

אוהל 6 אנשים פתיחה מהירה

עמוד המבצעים הפעילים של קארסקמפינג.

חג פסח שמח,

קארסקמפינג

פורסם (נערך)

כל עוד זה לא אוהל המיועד לטיולי הליכה, כי אז הוא צריך להיות קל מאוד, רק פתיחה מהירה לדעתי.

למה להסתבך סתם? במיוחד כשיש היום הרבה אוהלים טובים במחירים הגיוניים.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

• תוכן חדש...