Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PPC חבר'ה, PPC

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מתכנן לקחת קורס כלשהו בתחום. מתלבט מבחינת כדאיות ורוצה לשאול חבר'ה שעברו את הקורס.

הציעו לי ללכת על קורס בבצפר, קורס יחסית קצר, 16 מפגשים של 3.5 שעות כל אחד תמורת 4K. העניין הוא שהקורס הנ"ל עוסק באדוורדס בלבד. השאלה האם המחסור בידע בנוגע לפרסום ברשתות חברתיות הוא קריטי - כי מבחינת הניסיון שיש לי ב-SEO ובעולם האינטרנט בכלל, גוגל איז דה קינג.

אז אולי בכלל עדיף להתמקד בתחום אחד, להתמקצע ולהשתפשף באדוורדס ואז אולי בהמשך להתרחב לרשתות חברתיות?

והאם 56 ש"א זה באמת מספיק על מנת ללמוד את העיקר? הוצע לי בהאקריו מסלול של אדוורדס של 75 שעות (אם כי יקר יותר כמובן).

מה שמוביל אותי לשאלה נוספת... אנליטיקס. האם זה אקסטרה נחמד שכדאי ללמוד או שזה חובה?

פורסם

מהיכרות - אם כי די מצומצמת - עם התחום, נשמע כמו אחלה דרך להכניס קצת כסף. למי שמעביר את הקורס.

גוגל הוא בלי ספק המלך של פלטפורמות הפרסום, אבל בלי ידע בפרסום תכלס (ניתוח קהל יעד, קופירייטינג וקריאייטיב), זה לא שווה הרבה. אם אתה חושב שתוכל למצוא עבודה על סמך קורס כזה, צר לי לאכזב אותך, זה כנראה לא יקרה. זה קורס טוב למי שכבר עובד בתחום ורוצה להתמקצע טיפה יותר, אבל ממש רחוק מכלי לפתיחת דלתות.

אם תחום הפרסום מדבר אלייך, תלמד פרסום כמו שצריך. אל תעשה חצי עבודה, כי אף אחד לא יעסיק אותך כדי לעשות חצי עבודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לדבר על פרסום בלי אנליטיקה, הם כרוכים זה בזה. לענייננו - מה שכתב המגיב שמעליי. פרסום ברשת זה תחום חזק ובוער בארץ (המומחים לספאם זה פה) ואם זה מעניין אותך עדיף להשקיע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא במקרה חלק ממערכות האנליטיקה הגדולות ביותר פותחו על ידי הספקי כלי פרסום הגדולים והפוך או שיש ״יחסי עבודה״ מעולים ביניהם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

PPC זה, סליחה על הביטוי, סוג של ה"זבל האורגני" של הקידום בגוגל. קורס לקידום אורגאני יכול לעזור לך יותר, אם כבר.

בעיניי, כל אדיוט יכול לזרוק סכומי כסף מטורפים על פרסומות, בלי לדעת אם הן באמת עובדות או לא, אבל עדיף להשקיע במישהו שיודע ממש לקדם את האתר. אני מרגיש שאני לא מעביר היטב את המסר, כנראה אני יותר עייף משחשבתי...

לימדתי את עצמי גם איך להשתמש בPPC (מעט מאד, מצאתי שעבורי זה לא עבד טוב, כנראה בגלל החובבניות שלי) וגם קידום אורגאני (שעבד מעולה. הגעתי לתוצאות מרשימות מאד ביחס לאוטודידקט). לדעתי קורס PPC לא ייתן לך יותר מאשר היכולת למצוא עבודה כטלפן שמתקשר לעסק ומציע לו לפרסם את שם העסק שלו בגוגל בתמורה לסכום זניח של 600 ש"ח בלבד. ליום. (גם שיחות כאלו קיבלתי כבעל עסק לשעבר).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...