Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה חשבתם שיהיה? 5 הקפות ג'ימקאנה לכל משתתף? תחשוב שיש לך רכב אחד/מסלול אחד עם 250 נהגים. תחשב את זמן הנהיגה לבד.

אם כבר אז שווה לבוא בגלל חוויה או מופע כזה או אחר וגם כי יש נסיעות מבחן בדגמים אחרים. אם הייתי יכול להגיע הייתי שמח לסיבוב בקקטוס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על מה הביקורת? שכחתי ששאר היבואנים עושים אירועים כאלה כל שבוע. יוזמה מבורכת וגם אם זה רק לטעימה קטנה מהאוטו. כל דבר וכל אירוע מוטורי מבורך.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
האם יש חניה וכניסה חופשית לחניון הכביש המהיר לצורך האירוע?

הכניסה וחניה חופשיים תמיד. רק נסיעה בנתיב עצמו עולה כסף

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
על מה הביקורת? שכחתי ששאר היבואנים עושים אירועים כאלה כל שבוע. יוזמה מבורכת וגם אם זה רק לטעימה קטנה מהאוטו. כל דבר וכל אירוע מוטורי מבורך.

אין ביקורת, רק תיאום ציפיות.

להפך אם כבר, אני רק מפרגן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

לעניין החניה בחניון והכניסה לאירוע - כפי שנרשם כאן הם חינם. לא עולה כסף.

לעניין נהגים צעירים בוותק על הכביש ובגיל - אתם מוזמנים. המגבלה היחידה היא לגבי נהג צעיר שחלה עליו חובה לנהוג עם מלווה. בכזה מקרה לא נוכל לאפשר נהיגה במכוניות, אבל אתם מוזמנים להצטרף ולהתרשם כנוסעים.

מצפים לראותכם,

צוות לובינסקי.

פורסם

רשמו דיי ברור.

ההגבלה היחידה היא על נהגים חדשים שנמצאים בתקופת מלווה, הם לא יוכלו לנהוג ברכב אלא רק לנסוע עם נציג מלובינסקי.

פורסם

התגובה הזו:

אף אחד לא ינהג ב- 208 GTI. יש "מסלול" די עלוב בצורת ח' קטנה, מדריך נהיגה מתקדמת נוהג ברכב ומרים בלם יד בשני סיבובים, כאשר לצידו יושב נוסע. זה הכול...בשאר הדגמים, כן יהיו נסיעות מבחן.

לא זכתה להתייחסות מהנציג של לובינסקי.

אז לא, לא ברור.

• ספונסר פורום
פורסם

הבהרה חשובה,

לגבי ה 208GTI - ההתרשמות ממנה היא במתחם סגור. מתוקף היותו מתחם סגור הנהיגה ברכב היא על ידי נהגים מקצועיים כשאתם מוזמנים לשבת לצידם. באמת שלא ניתן להתרשם מהיכולות של האוטו וממעטפת הביצועים שלו במתחם הסגור. תאמינו לנו בזה.

מי שירצה לתאם נהיגת מבחן על האוטו, כשאתם על ההגה ואנחנו לצידכם, מוזמן לתאם עימנו נסיעת מבחן אמיתית.

נשמח לראותכם ביום שישי,

צוות לובינסקי

פורסם

עכשיו ברור.

אולי אני טועה, אבל לדעתי חלק נכבד מהנרשמים קיבלו את הרושם המוטעה שהם ינהגו ב-208GTI.

פורסם

שאפו על מחיר ה GTI.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לובינסקי לובינסקי לובינסקי אתם לא לומדים אהה.. רק בגלל הgti רציתי לבוא אבל סלחו לי על המילה פשוט ז**נתם את עצמכם אז במקום תמונה בפייסבוק ב208 gti שכל הפייסבוק יראה(פירסום בשבילכם) ואני מאמין שכל מי ש"ינהג" יצלם איזה משהו ויעלה לפייסבוק(פירסום אדיררר) אז יהיה תמונה במיטה, צער לי אבל אתם מפסידים מלא לקוחות ובין היתר אותי בעתיד.

חבל שזה לא כמו האירוע של אלפא שהיה לפני פחות משנה.

פורסם

מה מונע ממך לתאם נסיעת מבחן מולם?

מה אתה חושב שתוכל ללמוד מנהיגה במתחם שבמקסימום אולי תעביר להילוך שני, וכנראה שההילוך הראשון יספיק?

פנה לעצמך זמן, תאם נסיעת מבחן, ולך תהנה בלי שישבו לך 250 איש על האף שגם הם רוצים להתחרע על הילוך ראשון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...