Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח משכנתא + צד ג׳

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בשלבי משכון נכס קיים , וכחלק מהתהליך פנו אלי מחברת הביטוח של משכן לתת לי הצעת מחיר על ביטוח חיים וביטוח מבנה.

ההצעה הגיעה לסביבות ה80 ₪ לחודש אבל לא זה העניין.

הסברתי לנציגה שיש לי כיום ביטוח מבנה והיא טענה שאני יכול לבטל אותו כי בכל מקרה הביטוח שהציעה לי הוא גם מבנה. כששאלתי מה לגבי צד ג׳ אמרה שבביטוחים האלה אין כיסוי לצד ג׳ וטענה שלא ניתן גם להרחיב בתשלום את הכיסוי לצד ג׳. הסברתי שחשוב לי מאוד צד ג׳ כי בכל זאת מדובר בדירה ישנה, אני לא יודע אם יתפוצץ איזה צינור שיציף לי איזה דירה בבניין או שמחר מחרתיים תפרוץ שריפה שתתפשט גם לדירה אחרת ותשאיר אותי חשוף לתביעות ענק. הנציגה ביטלה את זה בטענה שזה סתם שטויות וחברות הביטוח מציעות את זה בחינם בביטוח מבנה רגיל כי הם בדרך כלל מתנערים מזה במקרה תביעה.כמובן שלא קיבלתי את זה.

איך זה אצלכם? האם ביטוח המבנה שמחויב בעת לקיחת המשכנתא כולל נזקי צד ג׳? מה ניתן לעשות? פשוט לשלם כפל ביטוח ולהשאיר גם את הביטוח שקיים היום שכולל כיסוי לנזקי צד ג׳?

פורסם

בחברת ביטוח של הבנק אין צד ג'

בחברת ביטוח "נורמאלית" קיים גם ביטוח צד ג'

לכן עושים בחברת ביטוח "נורמאלית"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אור - ההליך הנכון הוא רכישת ביטוח דירה "כללי" שכולל מבנה, תכולה, צד ג' ועוד כהנה וכהנה - חלק מהסעיפים סטנדרטיים וחלקם לפי תנאי חברת הביטוח.

את הביטוח הזה ממשכנים לטובת הבנק המלווה עד גובה המשכנתא.

בנוסף רוכשים ביטוח חיים ללווים - גם הוא לפי גבה המשכנתא.

בהל מקרה - כישרוי המו"מ שלך באים לידי ביטוי ברכישת הביטוח. לגבי ביטוח הדירה אני די מקבל את גזרותיו של סוכן הביטוח. לגבי ביטוח החיים - לפני 3 שנים, כאשר לקחתי משכנתא, ביצעתי 2-3 סבבים של מו"מ והורדתי את הפרמיה המבוקשת בכ-50% (ואני לא בטוח שלא יכולתי להפחית יותר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לתשומת ליבכם, בבתים פרטים צמודי קרקע, אם גובה המשכנתא נמוך משווי הקרקע כפי שמופיעה בדו"ח השמאי, ניתן לבקש פטור משעבוד ביטוח המבנה לבנק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

^^^

אמת, ונוסיף שגם בבית עם מספר דיירים ניתן , אבל הפרוצדורה כאן קשה הרבה יותר וכמעט לא נהוג

ובנוסף לאלה שנמצאים בשלהי המשכנתא עם היתרה נמוכה מ 30K אין צורך בביטוח מבחינת הבנק.

שימו לב גם שהביטוח יהיה לפי היתרה ההולכת ופוחתת של המשכנתא .

שוב הכל כלפי הבנק

לגביכם תעשו ביטוח שיכסה את המבנה, תכולתו, צד ג' ועוד ככל שחפצה נפשכם.

שוב גם בביטוח מדובר בשוק וניתן להתמקח ולהוריד מחירים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...