Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 5008 שנת 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום במגרש רכב פיג'ו 5008 שנת 2013 יד ראשונה פרטית עם 40,000 ק"מ.

רציתי להתייעץ איתכם לגביה:

1. אני לא בטוח, אבל יתכן שיש הבדל של מילימטר בין הרווח שיש בצד אחד לרווח בצד השני של דלת תא המטען. האם זה אומר בהכרח שהיא הוחלפה? האם חייב להיות זהה על המילימטר?

2. מדובר בדגם ה PK (המאובזר יותר) שמגיע עם בקרת אקלים ופתח אוורור מאחורה. ניסיתי אותו ויצא שם אוויר מאד חלש, גם כאשר שיניתי את גלגל החוזק שלו. האם זה אמור להיות ככה?

3. האוטו מלא שריטות. אפילו הידית של הנהג. אני לא מבין איך. אבל ממש שרטו אותה לאורך. (מצרף תמונה אחת בצד האחורי, אבל יש עוד חוץ ממנה, מצרף גם את אחת הידיות, השניה עוד יותר גרועה). הייתם הולכים על אוטו כל כך שרוט? יש דרך לסדר את זה?

4. ניסיתי לחפש סימנים בתא המטען להרמת השטיח. מצרף תמונה של הקצה של השטיח. זה נורמלי ככה? (היה בשני הצדדים אותו הדבר)

5. בכניסה לשורה הראשונה מאחורה, יש מין קיפוף קטן פח, יש לזה משמעות?

* ראיתי את הרכב בחושך, אני כמובן אגיע שוב לראות אותו באור יום.

20160321_181022_2.jpg

20160321_181109.jpg

20160321_181228_2.jpg

20160321_181708.jpg

פורסם

על שריטות לא הולכים לרבנות. להיפך, רכב שעבר צביעה היה מדאיג יותר. קח אותו לבדיקה לבדך בעיר אחרת (כשאתה לא אומר לבעל המגרש לאן), ושם יגידו לך מה מצב הרכב

פורסם

אתה נותן משקל יתר למראה חיצוני. הרי מה שקובע זה האופי.

מלא רכבים בגוש דן יהיו שרוטים מחניות וניסיות דומים.

קח את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה. שיגידו לך אם יש נזילות שמן, אם הטורבו תקין , אם יש תקלות במחשב וכו.

פורסם (נערך)

הרכב הזה רק טורבו. אין בארץ מנוע אחר. לא הייתי פוסל מראש. תחת טיפול נכון הטורבו יכול להחזיק בקלות 150K . תבקש היסטוריית טיפולים ותסרוק אותה לפה: אם טופל כל 30000 במקום 15000 הייתי מתחיל לפחד.

הרכב אכן רגיש להזנחה והמנוע אינו שיא האמינות אבל במחיר השוק הוא נותן הרבה יותר מהמתחרים שלו. לכל דבר יש מחיר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...