Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת iPad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי שהרבה משתמשים בחו״ל באייפד כהמסך מגע שלהם, שמתחבר למערכת של הרכב, בהנחה שהמערכת שתהיה מותקנת אצלי היא כן תומכת בa2dp, וכן יודעת לקבל חיבור של אייפד, מה דעתכם על בניה שבה ישב אייפד בתוך הרכב קבוע כמסך?

מה דעתכם החסרונות? בעיות? יש מישהו שניסה את זה?

פורסם

צודק, באמת יש הרבה וקראתי את רובם, אבל יש שני דברים שלא ראיתי שמדברים עליהם:

החום שמצטבר באוטו בקיץ שלנו, למישהו היה נסיון עם זה? מה קורה אם אשאיר טאבלט באוטו ליום שלם, ואכנס לאוטו לוהט בצהריים?

ודבר שני, הדיונים היו לפני יציאת אנדרואיד 5, ואני לא מצאתי תשובה עדיין, האם היום במכשירי האנדרואיד קיימת כבר אופציית usb audio?

פורסם

חפש בעיקר את השרשורים של lanosforce ו-ofer1973.

באנדרואיד 5 במכשיר עם יציאות USB OTG ניתן לחבר ממיר DAC.

אם אני זוכר נכון, עופר נתקל בבעיות בגלל שימוש באנדרואיד 6 דווקא.

לגבי החום, אם אתה מתכנן על להשאיר את הטאבלט ברכב, יש להוציא את הסוללה ולחבר מקור מתח מיוצב קבוע. בהתאם אני לא רואה בעיה קריטית, אם כי זה אולי לא אידיאלי. אם אתה לוקח איתך את הטאבלט, אז אין בעיות.

פורסם

אוקיי, תודה רבה... ראיתי את זה בפוסטים מבחינת ההוצאת סוללה, יש לי הצעה, אשמח אם בעלי האנדרואידים ידעו להגיד לי אם זה אפשרי.

אם אני מכבה את האוטו החשמל לטאבלט נפסק, אפשר להגדיר בtasker כך שאם החשמל נפסק הטאבלט יכבה? כיבוי מלא הכוונה..

והאם כשהמתח נדלק הטאבלט אוטומטי נדלק כמו באייפדים למשל?

• תוכן חדש...