Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיטרואן C4 מנוע NFU שנתון 2006

לפני מספר חודשים החלה תקלה בשם anti polussion fulty, במוסך אמרו לי שמדובר בירידה בתפוקת הממיר הקליטי וכדאי להמשיך לנסוע איתו ולנסות לעבור טסט. איפסו לי את התקלה ושלחו אותי לדרכי.

התקלה חזרה מידיי חודש בחודשו, וכל פעם בוצע איפוס לתקלה וחוזר חלילה.

לאחר חצי שנה הרכב עבר טסט עם הממיר הקטליטי ללא בעיות, אך החזרה של התקלה האמורה שגעה אותי ולכן החלטתי לרכוש ממיר מרכב מפירוק(עשה בקושי 80K) בעלות של 400 ש"ח ולהרכיבו על הרכב ולנסות.

הממיר הורכב צריכת הדלק השתפרה פלאים, אך התקלה עדיין חוזרת! והפעם כל שבועיים!

הוצע לי ע"י המוסך המבצע,להוסיך תוסף לדלק. אך גם זה לא עזר.

לבסוף הוצע לי להחליף את החיישן חמצן העליון שמתחבר לממיר,כי יכול להיות שהוא גורם לתקלה.

שאלתי היא מה דעתכם... האם חיישן חמצן עליון תקול יכול לגרום לתקלה האמורה? מה עלותו?

בנוסף ברצוני לשאול,

בטיפול האחרון שמתי לב שיש לי צינור שרשור ברכב שהוא קרוע, הוא מתחבר מצד אחד לצינור שמוביל אוויר מהפילטר, ומצד שני למנוע

http://jpg.co.il/view/56c1135ad77ef.jpg/

הצינוק שמנותק בתמונה ונמצא ליד השמן ברקס...מקווה שיותר ברור אחרי התמונה.

בכל מקרה אשמח לדעת מה תפקידו, אך ניתן להשיגו באיביי(כיצד נקרא באנגלית)

והאם הוא יכול לגרום לצריכת דלק גבוהה או להפעלת נורת תקלה ברכב?

תודה

יוסי

פורסם

זהו צינור נשם המנוע. בהחלט יכול להשפיע על סדירות פעולת המנוע, במיוחד אם הוא קרוע באופן חמור.

אם אני זוכר נכון עלותו כ-330 ש"ח (מקורי בלבד). אם תרצה תשובה מדויקת שלח לי מספר שלדה.

הודעת התקלה שהופיעה לך היא כללית מאוד ויכולה להצביע על המון דברים. ידוע לך אילו קודי תקלה הופיעו?

על פניו לי זה נראה שהמוסך בו אתה מטפל מאבחן בשיטת "ההחלפה" שהיא היקרה ביותר.

לדעתי פנה לאחד המוסכים המתמחים ברכבך- גבע או אורן שירותי רכב.

• ספונסר פורום
פורסם

לא בהכרח חישן חמצן עליון. תקלה בחישן התחתון יכולה ליצור תקלת ממיר במחשב. אתה מוזמן ל"גבע" לבדיקה ואיבחון ללא עלות. תחסוך ניחושים והוצאות מיתורות

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...