Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל בוקר אני ממתין לאוטובוס בתחנה שממוקמת בצומת.

כל האוטובוסים בתחנה הזאת פונים שמאלה מייד אחריה.

אני די אוהב להסתכל על אוטובוסים ולא הצלחתי עדיין לתפוס הזדמנות שהאוטובוסים שעוברים לא מאותתים שמאלה. זה בוודאות לא אותו נהג, ראיתי לפחות 4 שונים.

גם מדיי פעם שאני מסתובב בעיר אני שם לב שהאוטובוסים מאותתים בכל צומת, ופחות או יותר באותה נקודה.

ידוע למישהו האם האוטובוסים העירוניים של אגד מצויידים במנגנון איתות לפי מסלול או מיקום?

אין לי מידע לגבי איתות במעבר נתיבים, לשואלים.

תודה.

פורסם

אמנם אני לא נהג אגד ולא אוטובוס, אך לפי הבנתי יש מנגנון ביקורתי קשוח כלפי נהגי אגד. נהג שלא מציית לחוקים ותקנות החברה, מקבל כנס.

אם זה אמיתי, חבל שהמנגנון הזה לא קיים בעוד חברות שהם לאו דווקא התחבורה ציבורית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא כזה קשה לזכור לאותת, אתה יודע. הכל עניין של הרגל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אפשרות שהנהגים אשכרה מצייתים לחוקי תעבורה לא ראלית לדעתך?

וולקאם טו איזראל

באמת חשוד מאוד.

לדעתי בניידות משטרה יש מנגנון הפוך שמונע איתות גם אם האיתות מופעל על ידי הנהג.

ברכבי BMW זה בא כאיבזור תקני מהמפעל. או שהידית פשוט לא מחוברת לכלום. או שמסבירים לנהג, שאם הוא ישתמש בידית, זה יקטין את איבר הרביה שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממה שאני שמתי לב (לאו דווקא באגד), אחרי שאוטובוס נכנס לתחנה, האיתות שמאלה (לצאת מהתחנה) פועל "אוטומטית" ממש, ולפעמים דקות ארוכות, עד שהאוטובוס עוזב את התחנה (נוסעים עולים ויורדים בזמן הזה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני נוסע לא מעט (אפילו הרבה מאוד) בתחבורה ציבורית.

אני גם אוהב להסתכל על אוטובוסים שיוצאים מתחנות, ובנוסף אני אוהב לשבת בקרבת הנהג (כמובן שאני קם אם עולה מבוגר\נכה וכו').

לעניין האיתות שמאלה ביציאה מתחנות, אף פעם לא שמתי לב שהאיתות מופעל אוטומטית.

בנוסף שמתי לב שמעת לעת הנהגים מאותתים יותר ויותר, אולי עם הזמן אגד מחמירה עם הביקורות על הנהגים.

רועי

פורסם

אצל נהג מקצועי (וגם אצל כל נהג מנוסה) זו פשוט פעולה "אוטומטית" שמבוצעת ברמת תת מודע, בלי לחשוב. כמו שלא שוכחים ללחוץ על קלאץ' לפני החלפת הילוך, לא שוכחים לחגור חגורה, לא שוכחים שצריך להניע את המנוע לפני שנוסעים...

אתה פשוט עושה את זה כשצריך "אוטומטית".

פורסם

ויש את אלה שכבר נכנסו לנתיב של הפנייה ואז מאותתים.. אותם אני באמת לא מבין.

זה לא שכבר יש לך אופציה אחרת...

פורסם

חבל שאין איזה גוף דומה שיפקח גם על נהגי הפרייבט בארץ וידאג שהם יקבלו קנס במידה ולא יאותתו...

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...