Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל תודה רבה על השיתוף. נהניתי לקרוא וכמובן שמהתמונות.

איזה כיף לראות את כל הכלים האלו.

עריכה:

כמעט שכחתי...ברכותיי:

1.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שאלה טובה ובהחלט במקומה,

תודה:mm_yeah:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מנהלים, נא לערוך את הכותרת כך שתתאים לתוכן השרשור.

"איך הופכים פורום שמח לפורום עצבני בפחות משניה..."

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אחלה שרשור, מעולה איך שאתה מלמד את הילדים מהי מכונית, וגם את בת הזוג.

בנטלי אחלה יצרן, ואין ספק ש-VAG מתפעלים יפה את המותג - מכונית גדולה חזקה ובעלת יכולת. מוזר שהלכו לכיוון המטרי (METRIC) עםן הספרה 6.0 עד לאחרונה היה כתוב כל 6 ו-3/4 או כל שבר אחר בשיטה האיפיריאלית. (IMPERIAL).

האצולה הבריטית במיטבה תחת ,תכנון גרמני וביצוע בריטי בעיר CREWE. מכונית בעלת נוכחות רבה, ובלי אף מתחרה ישירה של ממש. נחמד שיש את החיה המוטורית הזו שממשיכה את מסורת הביג בנטלי של הימים מלפני מחהע2.

כיף לראות את ה'B' מתנוסס על המפתח,

ותודה מיוחדת על התמונה המצוינת על רקע קו הרקיע משובץ גורדי השחקים של הונג-קונג - הסביבה העירונית האולטימטיבית!

תבלה תהנה, ותמשיך להנות ולבלות, לכתוב ולדווח על המכוניות שאתה חווה.

כמה שאלות: על איזה טסלה נהגת?

האם החבורה שלכם מורכבת גם ממקומיים? זרים? כמה חברים אתם? תודה.

בברכה גדי

פורסם

כמה שאלות: על איזה טסלה נהגת?

האם החבורה שלכם מורכבת גם ממקומיים? זרים? כמה חברים אתם? תודה.

בברכה גדי

אהלן,

נהגנו ב-3 דגמים כולל גרסת ה-P90D.

לגבי החבר'ה של הנהיגה, הקבוצה מורכבת רובה ככולה מקומיים, יש כמה מערביים נוספים בקבוצה אבל אני ואחד נוסף הכי אקטיביים (השני לא נוהג, הוא חובב צילום רכבים), היתר פחות אקטיביים מבחינת נהיגות בוקר וכדומה.

הקבוצה התגבשה דרך פייסבוק ושם היא מונה קצת פחות מ-600 חברים (הקבוצה מראש הוגבלה בגודל כדי לא להתפזר יותר מדי ).

מתוך אותם 600 חברים בקבוצת הפייסבוק ישנו הגרעין הפעיל שיוצא בקביעות לנהיגות בוקר ושלל אירועים אחרים והוא מונה כ-20 חברים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...