Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רונן שים לב,

יש התחייבות של לובינסקי לטרייד אין עתידי במחירון מינוס 5%, לא buy back.

לגבי היתר - מפתיע, אני מקווה שנציגי לובינסקי בפורום יתנו תשובה מסודרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

רונן, צר לנו שאלו התשובות שקיבלת. הן לא מקובלות עלינו.

באיזו סוכנות היית ומתי?

(אפשר גם בהודעה פרטית, עם מס' טלפון שנוכל להתקשר)

צוות לובינסקי

מילה (או כמה מילים) לגולשי קארספורום:

אנחנו מזמינים אתכם, את כולכם, לבוא ולעשות נסיעת מבחן על מגוון הדגמים שלנו. אתם לא צריכים 'לשחק' מתעניינים. תגידו שאתם גולשים בקארספורום ואתם רוצים נסיעת מבחן. על כל אוטו שאתם רוצים. לפעמים יהיה קשה לתאם ואולי יקח זמן, אבל פשוט בואו להתנסות. בלי לקנות, בלי מקדמות, בלי שום משחקים, בואו לנהוג על המכוניות שלנו. יש כבר כמה גולשים שהתנסו והחוויות שלהם ושלנו הן טובות.

צוות לובינסקי

פורסם
הגששים אומרים לא דובים ולא סולר מקסימום חולר.

ההיתי היום בלובינסקי לגבי C4החדשה.

אומנם יש הנחה של 13000 ש"ח על הרכב.

אבל לגבי רכבי המשומש סיטרואן C5 שנת 2009 הציעו לי 28.000 ש"ח לפני בדיקה.

המחירון של הרכב שלי הוא 44000ש"ח לא משוכלל.

אומנם יש 3 שנים אחריות על הרכב החדש אבל המימון הוא מימון חיצוני וכמובן עם ריבית.

הנציג לא שמע שלובינסקי מחוייבים לרכוש את הרכב אחרי 3 שנים מינוס 5%.

בקיצר חרטא.

ואחרי שהם מציעים לך מחיר מבזה, אין הגדרה טובה יותר, הם עוד מצפים שמישהו יקנה מהם מכונית ?!

שגם בפעם הבאה יעשו צחוק ממנו ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רונן, צר לנו שאלו התשובות שקיבלת. הן לא מקובלות עלינו.

באיזו סוכנות היית ומתי?

(אפשר גם בהודעה פרטית, עם מס' טלפון שנוכל להתקשר)

צוות לובינסקי

מילה (או כמה מילים) לגולשי קארספורום:

אנחנו מזמינים אתכם, את כולכם, לבוא ולעשות נסיעת מבחן על מגוון הדגמים שלנו. אתם לא צריכים 'לשחק' מתעניינים. תגידו שאתם גולשים בקארספורום ואתם רוצים נסיעת מבחן. על כל אוטו שאתם רוצים. לפעמים יהיה קשה לתאם ואולי יקח זמן, אבל פשוט בואו להתנסות. בלי לקנות, בלי מקדמות, בלי שום משחקים, בואו לנהוג על המכוניות שלנו. יש כבר כמה גולשים שהתנסו והחוויות שלהם ושלנו הן טובות.

צוות לובינסקי

שלחתי לכם בהודעה פרטית

פורסם

מן הסתם, אף אחד לא ישלם לך מחירון על C5.

השאלה היא אם הם מציעים לך מחיר ריאלי, בכמה אתה יכול למכור את ה C5 בשוק החופשי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הם מציעים מימון מלא, בלי ריבית והצמדה + אפשרות לבלון + הנחה של 13,000 שקלים + טרייד אין במחיר מחירון לרכב נוכחי (בגבולות הסביר).

כלומר אפשר להיכנס עכשיו ולהזמין C4 חדשה, לשלם 2000 שקל מקדמה שזה עבור אגרת רישוי וקודנית, ואת כל יתר התשלום של האוטו אפשר לתת להם אוטו משומש, כולל רכב שהיה בליסינג, לקבל מחיר מחירון משוקלל על האוטו הישן

מן הסתם, אף אחד לא ישלם לך מחירון על C5.

אז אולי היה צריך להוסיף כוכבית של אותיות קטנות שההצעה לטרייד אין במחיר מחירון משוקלל (או קרוב לשם) אינה כוללת רכבי סיטרואן? זה בוודאי יעשה חשק להתחדש ברכב המפורסם בשרשור.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

איך שר פעם מאיר אריאל בשירו האלמותי מחלק מוסר השכל ?

מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רק מיטב התסריטאים היו יכולים לחשוב על סצנה קומית שכזאת.

בא בחור עם סיטרואן לעשות טרייד-אין תמורת סיטרואן חדשה ואומרים לו -

מצטערים, הסיטרואן שלך לא באמת שווה כמו שהמחירון אומר, אבל היי בוא קח שוב סיטרואן.

צחוק בצד,

אם כבר מישהו צריך לכבד מחירון רכב יד שנייה זה היבואן של אותו הרכב.

פורסם

האמת, רק עכשיו אני כאילו מטמיע את העובדה שה C5 זה סיטרואן והוא בא לקנות סיטרואן.

היה רק חסר שהוא יכנס לאולם ונציג אחד יצעק לנציג השני "עוד פעם בא לנו איזה מישהוא עם הגרוטאות הצרפתיות האלה" :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק אולי לאזן מעט את התמונה, נציגי לובינסקי התנערו מהתשובות שקיבל רונן ויכול להיות שהוא נתקל בסוכנות באיש מכירות פחות מוצלחים ואין אנו יודעים באמת איזו חבילה תוצע לו בהתערבות הנציגים/מדיניות לובינסקי "הנכונה".יותר מכך, גם בעסקאות טרייד אין אצל יבואנים אחרים לא מקבלים מחיר מחירון על מסירת רכב מתוצרת שהם מייבאים, ממש לא.לא רק זאת, בוודאי לא כשהרכב מוצע ב"הנחה" בין אם היא אמיתית או לאו, את זה אני אומר מניסיון אישי.רוב הרכבים מאבדים מערכם, סיטרואן באמת מצטיינת בכך אבל היא לא יחידה. לא מן הנמנע שאם הייתי חושב להחליף רכב, מקבל מחירון על מכוניתי (כ-47,000 ש"ח) וקונה למשל קקטוס כשאת היתרה פורש נניח לשלושים חודשים, הייתי חושב שמדובר בעסקה סבירה ולמעשה בתום התקופה הייתי מפסיד כ-40,000 ש"ח ("רק" כ-1400 ש"ח לחודש) אבל זו בדיוק העסקה שעליה דיברנו ארוכות בשרשור אחר שדן בליסינג פרטי בו משלמים (יותר!) רק על אובדן ערך (כלומר ירידת ערך+רווח חברת הליסינג) ברכבבעל עלות דומה (יונדאי איי-20 שם) ורבים כאן חשבו שמדובר בעסקה סבירה ואף טובה. אז נכון שאצלי היה הרכב נשאר בעייתי (במכירה) אבל בפועל הייתי משלם פחות ומקבל יותר על רכבי הנוכחי במסגרת הטרייד אין (או שאני טועה?).מי שרוצה לוודא שמירת ערך, קונה קורולה או הונדה גאז אבל היי, מי רוצה לנהוג בקורולה או בג'אז...?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אחרי שיחות טלפון מהנציגים נאמר לי שלמרות שרכבי מנהלים לא משתתפים במבצע אלה רק רכבי משפחתיות.

אלה שבתור לקוח של המותג תוכל להשתתף במבצע בניקוי 15.000₪ ממחיר המחירון

פורסם

השאלה החשובה היא האם הציעו מחיר הוגן ל C5 שלך? מחיר הוגן - הכוונה היא לא למחירון אלא למחיר שהוא מעל מה שהיית מקבל אם היית מנסה למכור את האוטו לבד. מכאן הייתי עושה שיקול 'קר' - שווה לי או לא שווה לי. אם שווה - מתקדם בעסקה. אם לא שווה - לא מתקדם.

אני יכול לומר שגם בקיה לא בדיוק שילמו לי 'מחירון' על הספורטאז' של אישתי שנתתי בטרייד כשקניתי ספורטאז' חדש. עשיתי את החשבון שלי, והעדפתי לבלוע את הצפרדע שהאכילו אותי ולהתקדם הלאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
השאלה החשובה היא האם הציעו מחיר הוגן ל C5 שלך? מחיר הוגן - הכוונה היא לא למחירון אלא למחיר שהוא מעל מה שהיית מקבל אם היית מנסה למכור את האוטו לבד..

עד שלא ניסית אתה לא יודע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני כמה שנים היה פה סיפור דומה כמעט בדיוק (לא מוצא את השרשור). בחור חזר לסוכנות לובינסקי עם C4 1.6 טורבו שקנה שלוש שנים קודם לכן, ורצה לבצע טרייד- לא הסכימו, או נתנו לו מחיר מצחיק. למיטב זכרוני נאמר לו במפורש (כך טען) ש"אי אפשר למכור אותן", אבל באותה נשימה ניסו למכור לו C4 חדשה. :-)

• תוכן חדש...