Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעיקרון מעניינת אותי רק הבריכה, החד"כ הוא רק בונוס נחמד שכנראה אין ברירה אלא לשלם גם עליו..

יצא לי לבדוק היום את קאנטרי 'אליצור נתניה' ופשוט הזדעזעתי מאיכות המתקנים ובכלל מהמקום בתור אחד שרגיל להולמס פלייס פמלי ופרמיום. :|

הבנתי שווינגייט זה המקום המומלץ בסביבה ובנוסף שמעתי גם על הקאנטרים של רמת פולג ורמת השרון,

איך השניים האחרונים לעומת וינגייט מבחינת העומס בשעות השיא של אחרי 6:30-7 בערב?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

יש בקריית השרון את אשדר ברחוב המורן ואת הקולגים, הקולגים סגור בשבת אך ישנה בריכה חליפית שתוכל להכנס אליה במקום אחר שזה בהסדר המנוי בקולגים.

ממליץ שתיגש ל2 המקומות.

אני לא התרשמתי מהקולגים ואילו אשדר היה מעולה אך יש החושבים הפוך.

וינגייט היה לי קצת רחוק והרגיש מפוזר וגדול מידי ומשרת יותר מידי חוגים וניבחרות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כראה ההתלבטות היא בין הקולג'ים לקריית השרון, למה הקולג'ים סגורים בשבת? ואיזה בריכה חלופית הם מציאים?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אל תרשם לשום מקום בלי לבדוק קודם פיזית אז מציע שתלך לשם וגם תשאל שם שאלות כאלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני הייתי בווינגייט, היו 2 בריכות, לרוב שתיהן היו זמינות, לעתים רחוקות רק אחת.

לדעתי היום יש שם כבר 3, אבל לא בטוח. יש גם סאונה אם אתה בעניין. חש גם מגרשי ספורט אם אתה בעניין [אני הייתי משחק טניס וכדורסל].

יש להם מבצע 3 חודשים ב500 ש"ח משהו כזה. הכל פתוח שם מ-06:00.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...