Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין.

אבל למה להסתפק רק במנוע?

למשל כשמפרקים גלגלים כדי להחליף צמיגים, מגלים עיצוב בכלל לא מושקע של בית הגלגל מהפנים. תקוע שם הקפיץ, הבולם, כל מיני מוטות לא לעניין. מה בעיה גם שם להוסיף כמה חיפיים יפים, ציפוי ניקל, סמלים של היצרן, לקשט בפלסטיקים צבועניים כדי שיראה יפה?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקי, אני לא אומר שהמנוע צריך להיות יפה או אסטטי, אבל הוא צריך להיות מסודר ולא חוטים וצינורות מעורבבים שאחד נכנס בשני כמו כורי עכביש. יש לזה ערך פרקטי, עם הזמן חוטים וצינורות מתייבשים, מגיע הזמן שצריך להחליף אותם. אם הכל מסודר ונמצא במקומות לא חמים, הטיפול/תיקון ברכב יהיה קל ויעיל יותר.

הרבה צינורות מוסתרים בעלי גישה בעיתית, זה אומר זיהוי תקלות קשה מאוד ופוטנציאל גדול יותר לבעיות. ה עינין של אמינות ואפשרות לשרת.

זה לא סוד, שיש רכבים שבהם קל לטפל, כמו מרצדס למשל, מאוד קל להחליף שם רפידות למשל ושאר דברים. וברכבים עממיים יותר, לרוב צריך לעבוד הרבה יותר קשה אפילו לצורך פעולות אחזקה בסיסיות. למשל אצלי ברכב כאשר מחליפים שמן מנוע, צריך לקבע איזה צינור כדי שכל השמן לא ישפך אליו.

רכב שהטיפול בו קל יותר תוכנן לשרת יותר זמן כי ניתן בקלות לבצע בו פעולות אחזקה.

כל עוד הרכב חדש, זה לא מענין אף אחד ובצדק. אבל כאשר הרכב מתישן, זה מתחיל להיות בעיה. מצד השני, היצרן מראש רוצה שיזרקו את הרכב ויקנו אחד חדש. אבל הגישה הזאת הרסנית למשאבים, לממון ודברים רבים אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

הרבה צינורות מוסתרים בעלי גישה בעיתית, זה אומר זיהוי תקלות קשה מאוד ופוטנציאל גדול יותר לבעיות. ה עינין של אמינות ואפשרות לשרת.

רגע, אז צינורות מוסתרים עם גישה בעייתית זה רע,

אבל כשכל הצינורות גלויים בחלק העליון של המנוע נפתח שירשור תלונות שכבר צבר 32 תגובות.

מבולבלים? גם אנחנו.

Cuore Sportivo, בחלק מהתמונות ששמת מדובר ברכבים בהם המנוע נמצא תחת מעטה זכוכית וגלוי לכל, מה שהופך אותו לחלק מהעיצוב הכללי של הרכב. ברגע שהוא סגור וחבוי מתחת למכסה מנוע מפח זה לא רלוונטי. מה גם שאין דין רכבי יוקרה במחיר של בית ברמת אביב, כדין משפחתומטית של גברת כהן מחדרה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
רגע, אז צינורות מוסתרים עם גישה בעייתית זה רע,

אבל כשכל הצינורות גלויים בחלק העליון של המנוע נפתח שירשור תלונות שכבר צבר 32 תגובות.

מבולבלים? גם אנחנו.

מיילא היה כותב את זה משתמש שיודע רק להוסיף מים לוישרים ברכב, אבל אתה כותב דבר כזה? כל הצינורות גלוים לעין? סתם לידע כללי, יש לא פחות צינורות לא גלוים לעין ושם המצב הוא אותו מצב (הצינורות והחוטים פשוט עוטפים את המנוע מכל הצדדים - אגב, רואים אפילו בתמונה).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מבין.

אבל למה להסתפק רק במנוע?

למשל כשמפרקים גלגלים כדי להחליף צמיגים, מגלים עיצוב בכלל לא מושקע של בית הגלגל מהפנים. תקוע שם הקפיץ, הבולם, כל מיני מוטות לא לעניין. מה בעיה גם שם להוסיף כמה חיפיים יפים, ציפוי ניקל, סמלים של היצרן, לקשט בפלסטיקים צבועניים כדי שיראה יפה?

גם במקומות כאלו היצרנים עושים סידור נעים לעין. ברור שאין לזה חשיבות פונקציונלית של ממש כמו שנטען פה בשרשור, אבל זה בהחלט נחמד.

Cuore Sportivo, בחלק מהתמונות ששמת מדובר ברכבים בהם המנוע נמצא תחת מעטה זכוכית וגלוי לכל, מה שהופך אותו לחלק מהעיצוב הכללי של הרכב. ברגע שהוא סגור וחבוי מתחת למכסה מנוע מפח זה לא רלוונטי. מה גם שאין דין רכבי יוקרה במחיר של בית ברמת אביב, כדין משפחתומטית של גברת כהן מחדרה.

יש שם אלפא 166 עם מכסה מנוע מפח, מזראטי 4.2 V8 עם מכסה מנוע מפח, פרארי V12 עם מכסה מנוע מפח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש שם אלפא 166 עם מכסה מנוע מפח, מזראטי 4.2 V8 עם מכסה מנוע מפח, פרארי V12 עם מכסה מנוע מפח.

מה גם שאין דין רכבי יוקרה במחיר של בית ברמת אביב, כדין משפחתומטית של גברת כהן מחדרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בסופו של דבר, לא צריך להיות גרמני בשביל סדר או יופי.

באלפא כל הזמן אתה עם מכסה מנוע פתוח אז לפחות שיהיה יפה...

חושבים על הכל האיטלקים האלה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^ :lol:

לא, אבל צחקתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
באלפא כל הזמן אתה עם מכסה מנוע פתוח אז לפחות שיהיה יפה...

חושבים על הכל האיטלקים האלה!

כן.

אני שוקל לחתוך את שלי ולפתוח חלון שקוף (לא החלטתי זכוכית או פיברגלס עדיין...)

צביפר - אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה בשרשור הזה.

לא מבין מה אתה טוען (לוותר על משהו ? הכיסוי ? הכבלים ?)

האם כיסוי פלסטי למנוע "רב כבלים צנרת וחוטים" זה טוב או רע ?

האם חשובה אסתטיקה או לא ?

(נראה לי שהסתבכת קצת...:roll:)

alfa 156 2.5.

פורסם
^^ :lol:

לא, אבל צחקתי.

בכל צחוק יש טיפה של צחוק. באוקטביה MK1 עם מנועים 1.6 זה לא היה כל כך מצחיק, המכסה היה חותך את אחד הצינורות של המזגן.

חולגי, הכיסוי זה לא טוב או רע. זה כמו שטיח שחלק מהיצרנים שמים את כל הלכלוך מתחתיו. לי אסטטיקה לא חשובה, לי חשוב שיהיה סדר. אם תקרא את כל מה שכתבתי לאורך השרשור, תבין למה אני מדבר על זה.

פורסם (נערך)
במדינה חמה כמו שלנו הכיסויים האלה מיותרים ועושים רק נזק.

מאיפה הבאת את היציאה הזו?

בשבוע הבא חשיפה סנסציונית! צביפר יחשוף את תוצאות מחקרו, הבודק את הקשר שבין גודל קוטר גלגל ההגה לבין מספר יציאות המפלט. אל תחמיצו!

מחכה מחכה :lol:

גם ל VAG היתה תקופה של מנועים ללא כיסוי וחלק הגיעו עם כיסוי מינימלי כדי לסדר את

כבלי ההצתה (היתה לי כזו)

Engine-Cover-Kit-VR6-2.jpg

1315762_600.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
במדינה חמה כמו שלנו הכיסויים האלה מיותרים ועושים רק נזק.

מאיפה הבאת את זה?

עם או בלי הכיסוי המנוע פועל בטמפ' די קבועה הודות למערכת הקירור (נוזל, מאווררים, שמן, צלעות קירור).

הטמפ' הקבועה הזאת בכל מקרה גבוהה משמעותית מהטמפ' החיצונית גם אם זו עומדת על 50 מעלות בצל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הפלסטיקים זה בשביל המראה,

אופן בניית המנוע וסידור כל הרכיבים והצינורות זה כבר הנדסת אנוש,

לתת מענה לעבודה על תקלות, גישה לכל דבר ונוחות.

אם יצא לך לראות מנוע סילון [לדוגמא F-100 של F-15 בז] היית מבין איזה מסודר המנוע הגרמני.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...