Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מגבר JBL GTO 75.4

ורכב מאזדה 323 עם 4 רמקולים 2 מקדימה 2 מאחורה מותקנים ברכב

הלכתי לרדיו יזיד(בצומת מגה) בשביל להתקין את המגבר והוא רוצה על סט כבלים+התקנה 450 שח

150- סט כבלים

300- עבודה

או לחבר רק את האחורים ב 150 שח

הוא אמר שבשביל לחבר את הקדמיים הוא צריך להעביר כבל זהב ובכלל מדובר על עבודה של 4 שעות ושהוא לא מוכן לרדת מ 400 שח

כמה צריכה לעלות לי התקנה כזאות?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר שלי מנהריה ומעוניין לקנות מערכת קומפלט הוא שאל אותי על רדיו יזיד אמרתי לה שחנות סבבה

עכשיו לפני שהוא הולך לקנות רציתי לדעת אם באמת שווה לו ללכת? ומה אתם אומרים עליו?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
150 חיווט

ו 300 התקנה

במידה והמתקין לא חאפר זה אחלה מחיר

אתה צוחק? 300 שח על לחבר מגבר ל4 רמקולים זה אחלה???

פורסם

מתן צודק זה באמת ככה!!!

אם מישו יכול להענות על השאלה שלי בבבבקשה כי זה דיי דחוף הוא כבר רוצה ללכת יום ראשון

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם
אתה צוחק? 300 שח על לחבר מגבר ל4 רמקולים זה אחלה???

אז מה כן "אחלה"?

אל תשכח שגם צריך להעביר את החיווט...

אם לא נראה לך כעבודה שמצדיקה 300 ש"ח - תתקין לבד.

פורסם

גם אני כאשר התקנתי בפעם הראשונה מגבר ו2 אחוריים באוטו זה עלה לי 300 שקל כולל החוטים והכל..ככה שזה יוצא אותו מחיר.

מאז אני עושה התקנות לבד כי די למדתי את העסק..אבל אם זאת פעם ראשונה שלך שאתה מתקין, אז תתקין אצל הבחור כי זה בערך טווח המחירים להתקנות כאלו והמחיר בהחלט סביר.

תראה מה הוא עושה, מה הולך לאן ובעתיד לא תצטרך לשלם כאלה סכומים.:-P

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

תגיד לחבר שלך שיילך לשם בלב שקט,חנות מאוד אמינה וותיקה עם מחירים נוחים.

חבר שלי מנהריה ומעוניין לקנות מערכת קומפלט הוא שאל אותי על רדיו יזיד אמרתי לה שחנות סבבה

עכשיו לפני שהוא הולך לקנות רציתי לדעת אם באמת שווה לו ללכת? ומה אתם אומרים עליו?

פורסם

אחלה תודה

כי קראתי בהודעה השנייה שהוא יקרן וכ'ו.

אם מישו יודע עליו עוד משו אז תכתבו בבקשה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

בוא תבוא עלי לחיפה אני יתקין לך את המגבר ב100שקל:wink:

כדי לך ליקפוץ לחיפה יש פה מחירים זולים הרבה ביותר

בחיפה התקנה וחיוט לא יעלו על 300שקל אצל מתקין נורמלי!

אם הייתי במצב שלך....הייתי נעזר בחבר שהתקין פעם מגבר ועושה איתו ביחד וחוסך 200שקל!:idea:

פורסם

אני קניתי חוטים כולל פיוז לסאב וחוטים מצופים זהב ב100 שקל ונתתי אותם למרכיב והוא הרכיב ב250 ש"ח הכל !

למכירה פיאט פונטו ספייס שנת 2002 ,מנוע 1300, גיר רגיל !

פורסם

לא אחת אני קורא כאן על מחירים שאמורה לעלות התקנה לדעתכם, ותרשו לי להגיד לחלק מכם בכל אופן אם מתקין היה צריך להתפרנס מכם הוא היה פושט את הרגל. לרוב האנשים פה אין מושג בהתקנות בכלל זורקים מחירים ומטעים את חברי הפורום, לא יודעים מהי איכות עבודה ומה הדברים שהופכים את ההתקנה לאיכותית יותר.לא מבינים שהמחירים עשויים להשתנות בין רכב לרכב (ישנם רכבים קשים יותר לעבודה מין הסתם) שיש לא מעט דברים שלא ניראים לעין שאפשר "לחפף" ואתה הלקוח לא תדע, שיש לא מעט דרכים לעשות את אותה עבודה וזה גם יעבוד. כל אחד שקורא קצת בפורומים שונים נותן כאן המלצות כאילו היה גדול המבינים בתחום וזה תמיד אותם תשובות לקוניות. חבל מאוד להפוך את הפורום לבלתי מקצועי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...