Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאז ומתמיד הרכב לא הצטיין בריסון במהירות גבוהה. לאחרונה אני חש התגברות (ייתכן פסיכולוגית, אך מדובר עדיין בבעיה ממשית ונוכחת) בתנודות הבאות מכיוון זנב הרכב על גבי כבישים משובשים ובורות קלים\קשים. ההרגשה בדיוק כמתואר - הצמיגים הקדמיים נכנסים ויוצאים מהבור ללא בעיה רצינית, וכשהאחוריים נכנסים הזנב כאילו קופץ ומתנתק מהכביש, וכאילו "סוטה" ממסלול הנסיעה ימינה\שמאלה ומיד חוזר. פשוט מרגיש כאילו כל הזנב משוחרר מהכביש.

מבעלי I35 אחרים - האם חשתם בכך ?

האם ייתכן שישנה בעיה ולא כך הרכב מתוכנן?

הרכב לא עבר הרבה - 49000KM עד כה, כבר שלוש וחצי שנים. נקנה כחדש מיונדאי, לא ליסינג.

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מעבר למצב הצמיגים (ולחץ האוויר בהם) יש לבדוק את מצבו של כל המתלה האחורי, בדגש על מצב הבולמים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

תודה חברה.

הצמיגים בני כשנה. לא יבשים, מלאי בשר. חברת Maxxis.

הלחץ הקבוע הוא 32PSI כמומלץ ע"י היצרן.

משיטוט נראה שמדובר בבעיה רחבת היקף באופן מגוכך:

http://www.hyundai-forums.com/md-2011-present-elantra-sedan-coupe/144347-elantra-suspension-shocks-handling-issue.html

חשבתי כמו החברה שם להזמין בולמים אפטרמרקט. איך אני יכול לדעת אילו בולמים עליי להזמין ומהיכן?

הם ממליצים שם על דגם עיקרי: kyb 554384

דרך איביי מחירם הוא כ450 ש"ח ליחידה כולל משלוח, ללא מסים. אילו מסים אצטרך לשלם?

אולי אפשר להשיג מתלים כאלו פה בארץ בלי לייבא ובמחיר דומה?

עריכה אחרונה על ידי AlonBar

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני בעל רכב דומה. התופעה קיימת גם אצלי ועוד רכבים אחרים.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

הצלחתי למצוא כאמור תלונות רבות של בעלי הרכב הנ"ל שמלינים על אותה בעיה. הבנו שמדובר בבולם מקורי גרוע.

הצלחתי לאחר חיפושים רבים למצוא בולם תואם של KYB פה בישראל. מחר או מחרתיים אסע להחליף ואחזור עם רשמים ותמונות בשביל בעלי אלנטרה אחרים שסובלים והיו רוצים לשפר את המצב.

פורסם

ה i35 מעולם לא הצטיינה בגינוני כביש משובחים. אני זוכר את המבחן ההשוואתי שערכנו לה מול הפוקוס והג'טה ובקטע שכלל כביש משובש מאוד היונדאי הפגינה התנהגות "אמריקאית" שכללה קיפצוץ ממושך לאחר מעבר המהמורה, ספינתי כזה.

אני חושב שכיול המתלים הזה נעשה במכוון ולא בגלל פאק בתכנון, כנראה שככל שהבולם מזדקן תופעת הנדנוד מתגברת והופכת ללא נעימה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ע"פ תגובות המשתמשים שניסו את "פתרון" התקנת הבולם של KYB (שהוא בולם גז למיטב הבנתי בניגוד למקורי) הבעיה נפתרת כמעט לחלוטין. מובן, לא אקבל טייפ אר. אבל יש סיכוי לקבל התנהגות טובה יותר מהמקור, גם בעת היותו חדש? או שאני אכן מצפה להרבה יותר מדי. כמה הבולם התחליפי יכול באמת לשנות?

פורסם

אני גם סובל מהבעיה הזאת בדיוק כפי שתיאר אותה פתוח האשכול, והבעיה קיימת מאז שקיבלתי את האוטו, לא זקן ולא בן שנה.

אם ימצא פתרון שמסדר את זה משמעותית, אשמח לפירוט מלא כיצד עושים זאת.

פורסם

הוא אומר שהרכב מקפץ, במקרה כזה מוט מיצב לא יעזור כי הוא מייצב תנודות לצדדים ולא למעלה למטה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברכב מהסרטון בולמים לא מקוריים, ונראה שהורכב מוט מייצב. אך כן, זה הרכב. מחר או בחמישי אתקין את הבולמים של קיאבה ואחזור לעדכן.

פורסם

אל תעדכן מיד: לביצועי הבולמים לוקח זמן מסוים (כמה מאות קילומטרים) להתייצב, ואחריו גם כדאי לבדוק שכיוון הגלגלים ("פרונט") נשאר כפי שהיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...