Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב מסוג מאזדה 3 2008 דגם קומפורט.

נתקלתי במודעה ביד 2 ברכב מסוג זה יד שניה בעל 65000 ק"מ נדיר בשנתונים האלה עד כדי "טו גוד טו בי טרו"

הבחור דורש 43000 שקל על הרכב למרות שהמחירון עליו אחרי שקלול(לוי יצחק) שווה 39500.מפה לשם בנאדם עקשן מאוד הוריד לי רק אלף בטלפון ולא מוכן להוריד עוד שקל אחד יותר כי הוא טוען"שהוא יודע מה יש לו ביד"

טוען שיש היסטוריית טיפולים במאזדה והרכב מושקע בטיפול מסור.

אגב אני מעוניין ברכב כי אני צריך רכב משפחתי כרגע התקציב שלי עד 45000 והרכב הנ"ל נראה לי מתאים מאוד.

ראיתי כמה רכבים וכולם די מוזנחים עם קוסמטיקה על הפנים וממש לא נראים במציאות כמו שמראים אותם בתמונות(מן הסתם).

בקיצור האם שווה לשלם לו 42000 (2500 ש"ח מעל המחירון).למרות שהיום בשוק הרכבים המשומשים אנשים אפילו לא דורשים מחירון אז על אחת כמה וכמה מעל המחירון.

פורסם

אם הרכב עובר את הבדיקה בצורה מושלמת, אתה יכול לשלם לו מחירון +2500.

אם יש ליקויים זה עניין אחר.

זה תלוי עד כמה אתה חושב שאתה יוצא "פראייר".

כעקרון אם בתקופה שיהיה לך את הרכב הוא יהיה יותר אמין מרכב אחר שתקנה במחירון, זה שווה את זה.

אם לא, יצאת פראייר.

זה הימור.

בלי קשר, כיום יש רכבים יותר זולים, שצורכים פחות דלק והם יותר אמינים בתקציב דומה.

לא ברור למה להתעקש על רכב בן 8 עם הנדסת אנוש שלא מתאימה ממש למשפחה (נסה להכניס משהו לתא המטען ותבין מה אני אומר).

פורסם

לדעתי לכל אחד מגיע לדרוש את המחיר שהוא חושב שמגיע לו, אם יקנו או לא זה עניין שלו. במקרה של רכב עם ביקוש גבוה והיצע נמוך אני חושב שהקטע הזה מובן יותר. בקטע קצת פחות מובן חבר קנה לאחרונה מאזדה 3 קומפורט 2008 עם 160K ויד שנייה (יד ראשונה השכרה!) ב30K אמרתי לו מה אתה רציני? היית קונה ספיריט. הוא אמר לי "פתח את יד 2 תמצא לי ספיריט ב30K", אז מצאתי, הרוב מתחת ל2005 מעל 190K ק"מ, אבל כל אחת עם גיר משופץ/מנוע חדש/מכה בדלת או מבן דוד בג'נין. רוצים 2006+, יד 2 במצב סביר? לא פחות מ40K ש"ח. את זה אני פחות מבין...

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

המוכר יכול לדרוש בעיקרון כמה שהוא רוצה, הוא גם יכול לבקש 100 אלף דולר על יונדאי גטס 2003 מהשכרה. המחירון נועד כדי לעשות סדר בשוק, אבל כל מוכר יכול לדרוש כמה שהוא רוצה.

לדעתי אם אכן הרכב במצב טוב אז שווה לשלם 2500₪ נוספים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני רכשתי את המאזדה 3 ספיריט שלי ב +1000 מעל המחירון, כן הרכב נפוץ אבל ברכב יד 2 יש הרבה יותר פרמטרים שהמחירון לא יכול לקחת בחשבון, חוץ משנתון יד וקילומטראז נמוך יש את הבן אדם שממנו אתה קונה את הרכב. לדוגמא ראיתי בחור בירושלים שמכר A3 שלפי מה שהוא מגדיר "לא סומך על מוסכים" כלומר לטענתו הוא מטפל באוטו, יכול להיות שהבחור מוכשר והטיפול שלו ברכב יותר טוב ממוסך אך לצערי אני לא מכיר אותו ולא מתכוון להשקיע זמן בשביל להבין האם הוא טיפל בזמן או שהוא יודע מה הוא עושה. (למען ההגינות הבחור ממש נפל מבחנתי לאחר שהוא הסביר לי שהוא מפרק את הממיר הקטליטי בשביל לחסוך בדלק ולקבל יותר הספק והא מחזיר כל פעם לפני טסט) מנגד הבחור שקניתי ממנו את הרכב בן אדם מבוגר בעל עסק בבורסה ליהלומים, רכב רביעי בבית (מסביר את הקילומטראז הנמוך) עם היסטורית טיפולים מלאה ממוסך מורשה מבחנתי זה סגר את העסקה למרות מספר מכות פח קטנות בחלק התחתון של הרכב.

טסלה 3 2022

פורסם

אני בעיקרון תמיד הייתי משלם מחירון פלוס מינוס, אבל רק על רכבים ששווים את זה. זה אומר יד 1, קילומטראג' נמוך, וספר טיפולים מלא. כמובן לי יש את הפריבילגיה כי אני מעולם לא הייתי נעול על דגם מסויים.

במיוחד כול זה עוד יותר מומלץ, כי ההפחתות על קילומטראג ועל ידיים הם מצחיקות יחסית.

פורסם

חברים אני אסביר לכם משהו ,אני מכרתי לפני כשבועים רכב בהרבה מעל המחירון .

הסיבה : הרכב היה במצב לא פחות ממושלם בנוסף להיותו די מבוקש ולא מצוי .

היו הרבה מאוד חכמולוגים ( כ3-4 ביום ) שאיחלתי להם ולהצעה נדיבה והלא תחזור לעולם רק היום .... שלהם בהצלחה בהמשך הדרך, אפשר לאמר שאם הייתי מחבר את כל האנשים שאמרו מחר אני מגיע נותן לך מחירון ( לא משוקלל ) אז היה לי 100000000 ש"ח .

בסוף הגיע מישהו שלא נבהל מהמחיר וביקש לראות את הרכב , קבענו פגישה לאחר 2 דקות הוא אמר אני רוצה את הרכב.לא לקח לי הרבה זמן בהתחשב בתקופה .

פורסם

1. מאזדה 3 הוא רכב מאד נפוץ ולכן רוב המכוניות המוצעות נמכרות הרבה מתחת למחירון.

2. ההחלטה אם לשלם מעל המחירון היא פרטית שלך, וקח בחשבון שרוב הסיכויים שכשאתה תמכור לא תקבל מעל המחירון.

3. קח בחשבון ש-45K ניתן לרכוש מאזדה 3 2011 עם קילומטראז' קצת יותר גבוה מחברת ליסינג עם אחריות לשנה-שנתיים.

4. קילומטראז' אינו בהרכח ערובה למצב טוב של הרכב, בשל העובדה שרוב נסיעותיו הן בתוך העיר כשמנוע לא מספיק להגיע לטמפרטורת עבודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראיתי כמה רכבים וכולם די מוזנחים עם קוסמטיקה על הפנים וממש לא נראים במציאות כמו שמראים אותם בתמונות(מן הסתם).

בקיצור האם שווה לשלם לו 42000 (2500 ש"ח מעל המחירון).למרות שהיום בשוק הרכבים המשומשים אנשים אפילו לא דורשים מחירון אז על אחת כמה וכמה מעל המחירון.

גש ותסתכל מה המצב של הרכב בכלל ומי המוכר..יש מצב שתהיה מוכן לשלם יותר או להפך לא תרצה אפילו שזה יהיה 2500 ש"ח פחות המחירון

• תוכן חדש...