Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התמחות בבקבוקים מומלץ X6. אפשר למצוא יד שנייה בכ 200k

יש מקום להמון בקבוקים ואפשר לדרוס את המתחרים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
וולוו V40 R-DESIGN

הבנתי שוולוו גם הוציאו ריקול כמו של BMW (על הקטע שהרכב נוטה להתפוצץ וכאלה...) אז זה יכול להיות לו טוב, במיוחד אם הוא בעסקי הבקבוקים :lol:

Detailer.gif
פורסם

אם היה לי את הסכום הזה, היתי חושב על רכב משומש אבל לא יותר מ50 אלף ק"מ. מכיוון שב100 אלף ק"מ הרכב גם מרגיש משומש מדי וזו לא הרגשה הכי נעימה כשאתה יודע ששילמת עליו 180 אלף שקל. דבר שני A5 בסכום שיש לך זו רק הצורה ישנה.

לכן אולי כדאי לחסוך עוד קצת לדגם החדש של A5 או לקנות A3 וישאר לך כסף.

פורסם

חחחחחח

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

C250 קופה שנתון 2011+

מאוד קשה למצוא את הדגם הספציפי הזה לעומת הc180

מדובר על 204 כ״ס ,מראה יוקרתי מאוד

עריכה אחרונה על ידי daniel_carstyle

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם (נערך)

בסביבות ה 200k קיים סיכוי למצוא S3 מהצורה החדשה. כמובן שגם A3 1.8 Sline. בנוסף גם S5 משנתונים עד 2012. לא הייתי נוגע ב אודי s8 מפני שעלות ההחזקה היא מטאורית. יש לך כמובן את הבמוו 335 ולדעתי כמו קודמי Ats 2.0T היא אופציה לא רעה בכלל.

ניתן בנוסף לחשוב מחןץ לקופסא. זה התקציב שהיה לי לפני כחצי שנה. לאחר מבחר רכבי טורבו מבית Vag חיפשתי משהו שונה. רכשתי לבסוף Brz ידנית שנראית הכי ספורטיבית לעומת הנ"ל, היא לא מהירה בהשוואה כמובן אך ניתן להתקין קיט סופר צ'רג'ר או קיט טורבו ולהנות מכל העולמות.

רכב כזה לרוב ימכר מעל המחירון 2013-2015 יעלה בסביבות 160-200.

עריכה אחרונה על ידי CNX
פורסם

ניתן בנוסף לחשוב מחןץ לקופסא. זה התקציב שהיה לי לפני כחצי שנה. לאחר מבחר רכבי טורבו מבית Vag חיפשתי משהו שונה. רכשתי לבסוף Brz ידנית שנראית הכי ספורטיבית לעומת הנ"ל, היא לא מהירה בהשוואה כמובן אך ניתן להתקין קיט סופר צ'רג'ר או קיט טורבו ולהנות מכל העולמות.

רכב כזה לרוב ימכר מעל המחירון 2013-2015 יעלה בסביבות 160-200.

רכב נהדר, אבל לפי הבנתי זה לא מתאים למה שפותח השרשור מחפש, אין לה אפקט הגעה יוקרתי ומנצנץ של הצלחה, היא מצועצעת ועם הסמלים של המותגים העממים רק תיתפס יותר זולה.

מעבר לזה שמדובר ברכב נהדר למי שמחפש את הניהוג ומוותר על איכות, גא'דג'טים ואופי נסיעה נעים עם זמינות כוח טובה.

אגב לא העלו כאן אבל מה עם אינפיניטי G37 קופה, היא חזקה ובעלת שיפור על ידי S\C, הופעה הולמת ונוכחת...עלויות אחזקה טובות מאשר הגרמניות

פורסם
הבחור יזם חדש בשוק הבקבוקים, מנסה את מזלו בשוק, כולל כובע נייק שחור.

התמחות בבקבוקים מומלץ X6. אפשר למצוא יד שנייה בכ 200k

[emoji23]

פורסם

אגב שרשור קורע, הנה עוד משהו שראיתי עכשיו, מה שגרם לכל הבנין לרעוד מהצחוק שלי.

ללא שם.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

עד כמה שאני זוכר למשאית החלוקה של מרצדס יש את סמל הכוכב בפרונט הכי גדול שיש. והיא גם מאוד פונקצינאלית.

• תוכן חדש...