Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Roku 3 לקנות או לוותר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש את ה Roku 3 בארה״ב.

האם מומלץ לרכוש אותו ? האם יש אפשרות לדפדף בדפדפן איתו באינטרנט ?

תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לי רוקו 3 פה בארה"ב , קקי של מכשיר.

להזרים תוכן מהרשת הוא עושה יופי (אבל יש מכשירים אחרים טובים יותר שעולים פחות עבור זה).כל נושא של הזרמת תוכן מקומי (יש לי NAS בבית) זה מכשיר זבל שלא תומך בהרבה פורמטים , צריך להתקין כל מיני תוכנות צד שלישי.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

האפליקציות בו בעיקר גרועות יחסית למתחרות.

פייר? תחסוך כמה שקלים ותלך על האמזון FireTV (לא הסטיק) שעדיף עליו משמעותית , או תוסיף כמה שקלים ותלך על האפל טיוי (שחוץ מ4K עדיף על האמזון TV בכל דרך כלשהיא בערך - במיוחד אם יש לך אייפון או אייפד).

את עניין ההזרמת תוכן מקומי הכי פשוט לפתור בPlex במקום לסמוך על כל מני פתרונות שעובדים באמינות בינונית ומטה.

אפליקציה שקיימת לכל מכשיר שאני מצליח לחשוב עליו בערך (ולכל מחשב בצד השרת המקומי - ורוב הNasים הנורמאלים גם תומכים בו) וחוסכת הרבה התעסקות עם קינפוגים מעפנים של שיתופי קבצים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי XTREMER בן 6 שעובד יופי עם ה NAS ללא צורך בשום דבר.

לא מבין את הסטרימרים החדשים שלא תומכים באופן נורמאלי (ומובנה) בתוכן מקומי.

כמעט כל מכשיר אחר עדיף מהרוקו לדעתי.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

כשאתה נמצא בארה״ב ואתה מקבל מכתב מהספקית עם איום תביעה של חברת תקליטים / משחקים / טלוויזיה אחרי פעם ראשונה שאתה מוריד משהו בטורנט - אז האפליקציות לתוכן יותר קוסמות פתאום.

במיוחד שאתה מקבל את רוב התוכן חינם ומעודכן עם המשתמש של הכבלים שלך.

That said - כאמור - אפל טיוי , אנדרואיד טיוי והAmazon Firetv כולם לא מוגבלים בכלל כי יש להם חנות אפליקציות אמיתית ונורמאלית זמינה.

הרוקו לעומת זאת עדיין דיי מוגבל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה גר בארה"ב, אז בהחלט הroku 3 הוא האלטרנטיבה הפחות ראויה בהשוואה להיצע שיש לכם שם.

אם אתה מתכוון להביא אותו לארץ, לי יש roku 3 מעל שנה ואני מאוד מרוצה ממנו.

לא מכיר מכשירים אחרים (קח בחשבון שיתכן ותיתפס במכס אם לא ניתן לייבא אותם על פי משרד התקשורת).

מבחינת הזרמת תוכן מקומי:

אכן יש לך את plex שמהווה אלטרנטיבה חינמית והיא תומכת בכמעט כל סוגי הפורמטים (כשאני מזרים סרטים מהמחשב לטלויזיה, אני מבצע איתה המרה לAC3 כי הטלויזיה שלי לא תומכת ב DTS).

מבחינת netflix וכיוצ"ב-אחלה מכשיר. יצא לא ממזמן roku 4 שתומך ב4k.

• תוכן חדש...