Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל פעם שאני רואה את התמונות שלך, חוץ מלשנוא אותך קצת יותר (:)), גם מצחיק אותי הנומך של כל מכוניות העל האלה ליד האנשים. לא שמים לב לזה ב"לייב".

יש לכם מין שער כזה עם כיתוב You have to be this tall to ride כשמי שגבוה מדי נשאר מאזין בחניון?

תמשיך להינות ולייצג את מדינת ישראל בכבוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

יש לכם מין שער כזה עם כיתוב You have to be this tall to ride כשמי שגבוה מדי נשאר מאזין בחניון?

למקומיים לא צריכה להיות בעיה...:lol:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

While I always enjoy reading your posts, particularly the morning driving events, I think you're telling yourself lies if you think big sedans are faster than smaller, more nimble cars through the tight turns. It's ok to be a little biased though, and once thing for sure, you are probably a better driver than the guy in the M3

:wink: that hopefully enjoyed watching your rear end

פורסם (נערך)

היי גולן,

אין פה עניין של לשקר או לא וגם אין לי ממש סיבה לשקר וגם לא פעם ציינתי שהרכב שלי באופן טבעי מתנהג פחות טוב מרכיבים כמו M3 ודומיהם שיש להם את היתרונות שלהם (משקל ומימדים עדיפים וכמובן התנהגות טובה יותר שנגזרת מכך ).

אגב, בשום מקום לא כתבתי שהרכב שלי או ה-M5 מהירים יותר בפניות מאשר M3, ציינתי עובדה פשוטה שבתוך כ-2 דקות ה-M3 לא היתה בשדה הראייה שלי במראה ).

יחד עם זאת, מדובר ברכבים עם פערים עצומים בהספק ובביצועים בכל הקשור לתאוצות ואני מניח שגם אתה תוכל להסכים שבכבישים מסויימים זה בהחלט יכול לבוא לידי ביטוי ב"הובלה" של אלה הגדולות על פני M3.

בסופו של דבר ה-M5 והרכב שלי אמנם פחות טובים בפניות מאשר M3 אבל אלה עדיין רכבים שיודעים לפנות היטב ויודעים לעשות את זה מהר מאוד.

הפער שנפתח אל מול ה-M3 כמובן נפתח באותן ישורות שבין הפניות (וגם ציינתי זאת כבר בהתחלה שמיד עם הישורת הראשונה התחלנו להתרחק מה-M3).

לגבי יכולת הנהיגה, אני נוהג לא רע אבל קטונתי מהשוואות לאחרים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תענוג לעיניים ואני בטוח שגם לאוזניים.

בבקשה בפעם הבאה תדאג שנפנק גם את האזניים! :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...