Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה:

תצוגה הנראית לנהג תק' (מס' 8 ) תשס"ז-2007:

28א. (א) ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג, יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור.

תק' (מס' 6) תשס"ט-2009:

(ב) האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב או על מערכות תצוגה בכלי רכב המשמשים את משטרת ישראל או את שירות הביטחון הכללי לצורך מילוי תפקידם או את צבא הגנה לישראל למטרה ביטחונית.

(ג) על אף האמור בתקנה זו, רשאי השר ליתן היתר להפעלה למטרה בטיחותית של תצוגה הנראית לנהג גם בעת נסיעת הרכב, ובלבד שהתצוגה אינה מחייבת צפייה רצופה בה והנהג ברכב שבו מותקנת תצוגה כאמור קיבל הכשרה לשימוש בה תוך כדי נהיגה.

מתוך חוברת נוסחי אישום:

תצוגה הנראית לנהג - נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בו תצוגה הנראית ממושב הנהג בניגוד לתקנה 28א' לתקנות התעבורה.

סעיף 6718 - הזמנה לדין - 0 נק'.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהי מגבלת הנפח של המכשיר בזיהוי DOK ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
התקנה:

תצוגה הנראית לנהג תק' (מס' 8 ) תשס"ז-2007:

28א. (א) ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג, יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור.

תק' (מס' 6) תשס"ט-2009:

(ב) האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב או על מערכות תצוגה בכלי רכב המשמשים את משטרת ישראל או את שירות הביטחון הכללי לצורך מילוי תפקידם או את צבא הגנה לישראל למטרה ביטחונית.

(ג) על אף האמור בתקנה זו, רשאי השר ליתן היתר להפעלה למטרה בטיחותית של תצוגה הנראית לנהג גם בעת נסיעת הרכב, ובלבד שהתצוגה אינה מחייבת צפייה רצופה בה והנהג ברכב שבו מותקנת תצוגה כאמור קיבל הכשרה לשימוש בה תוך כדי נהיגה.

מתוך חוברת נוסחי אישום:

תצוגה הנראית לנהג - נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בו תצוגה הנראית ממושב הנהג בניגוד לתקנה 28א' לתקנות התעבורה.

סעיף 6718 - הזמנה לדין - 0 נק'.

אני מצטער אם אני סוטה מהנושא של השירשור (ואם כן - אפתח שירשור חדש). אבל מקריאה של התקנה, נראה לי שגם אם אני מחבר את הטלפון שלי במתקן לשמשה, אני עובר על החוק (אם לא מוצג בטלפון וייז אלא משהו אחר. אפילו אפליקציית הטלפון). לפי זה 90% מהנהגים בארץ עבריינים.

פורסם (נערך)

אמיר - לא מודע למגבלה מוצהרת של נפח.

רמוני - ענין הטלפון הנייד נכנס בתקנה אחת לפני:

28.

(א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה.

(ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב –

(א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;

(ב) לא ישלח או יקרא מסרון (s.m.s);

(2) בתקנת משנה זו –

"דיבורית" - התקן המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו ובלבד שאם ההתקן מצוי בטלפון, הטלפון יונח ברכב באופן יציב המונע את נפילתו;

"טלפון" - מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לחצנים לחיוג.

בחוברת נוסחי אישום מופיע - שימוש בטלפון בעת שהרכב נע שלא באמצעות דיבורית - נהגת ברכב הנ"ל ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת בטלפון נייד שלא באמצעות דיבורית בניגוד לתקנה 28 (ב) לתקנות התעבורה.

איני משפטן ואיני בקיא ברזי התחומים האפורים או פירושים נוספים שיש לחוק, לא כל שכן למה שמתבקש משוטרים לאכוף בפועל.

להבנתי, הטלפון שלך לא אמור להציג דבר למעט רגעית בשיחה נכנסת או רגעית כשיוצאת והתפעול הוא באמצעות לחיצה בודדת.

במסגרת "תחומים אפורים" אני יכול להניח שלדוגמא תפעול של נגן מוזיקה בטלפון שמחובר לר"ד ברכב מוגדר כ"תצוגת בקרה" שכן אין הבדל בעיני לעומת העברת תחנת רדיו וכד'.

במילים אחרות אפשר לכופף אולי קצת את החוק בהתאם למודרניזציה שהחוק עוקב אחריו באיטיות אבל לא לזרוק ז&% בפנים (להלן ניגון סרטונים) של אלו הממונים לאכוף אותו.

וכן, זה די סוטה מנושא השרשור. אם יש לך שאלות נוספות בנידון או רצון לקבל דעה של מומחים יותר, פתח שרשור בפורום ייעוץ משפטי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

התקנות נוצרו ב2007, הם מודעים לזה שכל רכב היום מגיע עם מסך מגע שדי מחייב אותך להביט בו שאתה רוצה לבצע פעולה כלשהי?

חבל שהתקנה עתיקה, לא כל כך רלוונטית להיום, למרות שהדרדסים יאכפו אותה בשמחה.

פורסם

התקנה לא מתייחסת למסך מגע או לא, ומה שאתה מתייחס אליו הוא ברמת ה"בקרה" או תפעול, תקרא לזה איך שאתה רוצה.

יש לך פתרונות חלקיים לענין הזה כבר מזמן עם שליטה מההגה לחלק מהפונקציות, רעיונות שמתחילים להגיע לרכבי יוקרה כמו Gesture Control ובהתאם לנושא השרשור חלק מהרעיון של אנדרואיד-אוטו וקארפליי של אפל זה להימנע מהצורך לגעת ולחפש מה אתה רוצה לשנות, אלא להשתמש בדיבור.

אבל מכאן ועד לנגן סרטון וידאו שעלול להסיח את דעת הנהג בצורה מתמשכת יותר או שהוא אשכרה יצפה במודע תוך כדי נסיעה (כאלטרנטיבה לקריאת עיתון/מריחת איפור בפקק), יש הבדל משמעותי.

פורסם

אני כמובן משתמש בYOUTUBE לשמוע שירים חדשים שלא הספקתי להוסיף לספרייה, או סתם הופעה ישנה\מיקס חדש, מעבר לזה פשיטא שאני לא ממליץ לצפות בסרטון באמצע נסיעה.

פורסם (נערך)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=64354227&highlight=s6#post64354227

זה השרשור הרשמי של ARU, תוכל לחפש S6 בחיפוש או לשוטט, עדיף להתחיל מהדף האחרון של התגובות וללכת אחורה.

תודה!

אני מכיר את האשכול ועברתי עליו לא מעט.

בגלל שלs6 אין hdmi או אפשרות לmhl אז צריך לעבוד עם screenbeam mini או משהו דומה.

אני יודע שזה עובד אבל לא יודע אם

זה עובד על x8750/x8700.

ברשת לא מצאתי סרטון אחד או אשכול

של תצוגת Aru על היחידת ראש הזו.

screenbeam עולה באזור 300/350₪

חבל לרכוש פריט שיכול להיות יהיה לא שמיש.

מה עוד אתה צריך תוך כדי נהיגה?!

זה לא העיניין של תוך כדי.

אני לא רואה את עצמי מנווט עם גוגל מפה.

Torque שזו אפליקציה גאונית.

שימושית מאוד.

סרטונים וסרטים לא מעניינים אותי

ואפילו מציקים לי.

אגב

האנדרואיד אוטו עובד אבל אין סאונד.

אין לי שמץ למה.

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם

תודה!

מה שהצגת בסרטונים זה לא ARU זה APPRDAIO של פיוניר.

וגם בשביל לעשות את זה יש צורך בחיבור HDMI שלצערי אין לGALAXY S6.

בינתיים הצלחתי לעשות סוג של מירור לינק.

אני מאמין שיש פיתרון.

בינתיים שמתי לב שאין לי סאונד ברגע שאני עובד בתוצרת של mirrorlink.

אפילו באפליקציה AUTO-ANDROID פשוט אין סאונד.

לא בניווט, לא מוסיקה פשוט כלום.

זה קורה לי כבר בשתי אפליקציות שונות.

שזה קורה אין אפשרות להפעיל את הBT עד שאני לא מנתק את כבל הUSB מהנייד.

רעיונות?

פורסם

לא שאני מבין מה ההבדל, אבל שים לב שהם מדגישים לחבר את הכבל ל-USB2/התחתון ובהתאם את ההגדרות.

כמו כן וודא שגרסאת החומרה עדכנית.

פורסם (נערך)

לא שאני מבין מה ההבדל, אבל שים לב שהם מדגישים לחבר את הכבל ל-USB2/התחתון ובהתאם את ההגדרות.

כמו כן וודא שגרסאת החומרה עדכנית.

תודה תום,

כן כמובן, מחובר לUSB2, אם מחברים לUSB1 זה לא יעבוד בכלל.

ההגדרות מעודכנות כמו שצריך.

אתה על רום מבוסס סטוק בS6?

נסה לעדכן את הFW של הHU, אולי התמיכה בS6 הגיעה מאוחר יותר.

הגרסא האחרונה אצלי בגוגל דרייב: https://drive.google.com/file/d/0B-RP5sGWfzeySXkzQ05TZmpHMW8/view?usp=sharing

בהצלחה, שרון.

אני מבוסס על רום סטוק + ROOT.

אני לא בטוח אם אני עומד על גרסה אחרונה (בDIN2) אבל לפי מה שראיתי הגרסה האחרונה כוללת כמה שיפורים לאייפון ולא יותר מזה.

אגב, רק בשביל למנוע בעיות לאחרים - בקישור יש עדכון לדאבל דין מדגם אחר "AVIC5100NEX"

שלא ייגרם בלי כוונה בריק :wink:

ברגע שאני מחובר למירור לינק הBT יודע רק לקבל שיחות.

מעבר לזה כלום, אין אפשרות לשמע/מוסיקה מהנייד.

שאני עוד מחובר למירור לינק ומנסה להפעיל מוסיקה מהפלאפון אני מקבל את ההודעה הבאה (תמונה מצורפת)

5345.jpg

פורסם (נערך)

אני הורדתי מהאתר שלהם את העדכון לX8750BT, בדקתי זאת כמה פעמים.

כרגע הורדתי שוב, זה אותו הקובץ שוב, ייתכן שיש טעות באתר או שהם חולקים את אותו הקובץ, אין לי מושג.

זה הלינק לאתר החברה: http://www.pioneer.com.sg/sg/support/firmware/index.html/

כשאני מוריד את הגירסא הזו, בעצם אני מקבל קובץ RAR עם עדכון לAVIC5100NEX, מוזר.

Screen Shot 12-23-15 at 01.11 PM.jpg

אני הייתי מנסה את הScreen Beam Mini2:

מאיפה אתה בארץ?, אני היום ב5 אהיה בלוד, בראשון ואחרי זה באשקלון (:lol:)

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם (נערך)

מוזר, אז באמת יש טעות.

אם זה לא רק טעות בשם של הקובץ אז זה יכול לגרום נזק למכשיר.

עוד קיר בדרך לפתרון.

חבל שאין לי מכשיר נייד אחר רק בשביל לבדוק לפחות איפה הבעיה.

אפילו S5.

יצמצם אפשרויות.

עריכה:

העדכון מחודש פברואר, פחות או יותר מהזמן שיצא הS6.

בPDF לא רשום כלום לגבי S6, רק לגבי תיקונים "קלים" ומשהו שקשור לSD CARD שזה לא חשוב לי.

לדעתי עדכון לא יעזור בשלב הזה מה גם שיורד קובץ אחר בכלל :roll:

אני הייתי מנסה את הScreen Beam Mini2:

מאיפה אתה בארץ?, אני היום ב5 אהיה בלוד, בראשון ואחרי זה באשקלון (:lol:)

אני מהשרון, כרגע באזור פרדס חנה.

על זה דברתי בהתחלת האשכול, זה עולה 300 ₪ לערך.

אני בטוח ינסה את זה ולדעתי זה יעבוד, אבל שוב גם שם מדובר על מירור לינק שיהיה ללא סאונד.

בינתיים הצלחתי בדרך אחרת ללא רכיב חיצוני אבל אין סאונד, הבעיה לא באפליקציה אלה במקור אחר.

• תוכן חדש...