Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך ייתנו לי אם אני לא מבקש? :roll:

יש לי המלצה לרופא לניתוח אף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

מעניין איך זה מצטייר אצלכם בראש, נשמעת אזעקה, טלפונים אדומים מתחילים לצלצל, התראות בפייסוש ובוואצאפ "מהר! רוצו לקארזפורום, משמיצים את הבראבו! אנחנו חייבים להציל את כבודה כדי לשמור על מחיר נמוך באופן מגוחך שגם ככה כבר לא ירד".

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אגב, נקודה מעניינת. כשה-106 והקליאו ספורט נהנו מההייפ, הן קיבלו מחירים מהתחת. מה הגליק הגדול בפרסום הבראבו, לשיטת המקטרגים? הרי היא עולה גרושים, לא מי יודע מה שומרת גם על המחירון הזה וזה לא פתאום שלפיאט יש שם שם לקסוס. על מה אתם מזדעקים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אני מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר איתי..

רק אתמול ב15:00 התחלת לחשוב שמשהו לא בסדר איתך?

בנוגע להודעות שלך- הן בסדר אבל יש אנשים שקוראים חצאי הודעות.

אני אסביר למה הטרלה, שים לב שכל ההילה סביב הבראבו נוצרה מבעלים ש"מגנים" על הרכב כתגובה להשמצות ולא מסתם שירושי הלל.

בקרת שיוט, פנסים עוקבי פניה, חלונות מושחרים, מחשב דרך מלא, מערכת מולטימדיה עם דיבורית בלות' מובנת, חיבור USB ועוד דברים שבטח שכחתי, זה עמוס לעייפה לחלוטין כשמסתכלים על רכבים אחרים בקטגוריה ובמחיר.

ובטח שאני יכול להגיד שהוא זול לתחזוקה אחרי חודש, הביטוח זול, הצריכה סבירה, הטסט גרושים, טיפולים וחלקים זולים, לא צריך להחזיק רכב שנים בשביל לדעת את זה.

כנ"ל בנושא האמינות, בדקתי כמה וכמה בראבוים עם ק"מ מכובד וטיפולים כל 30 אלף, בהיסטוריה של הרכב לא נרשמו תקלות מיוחדות.

בסקירה של משתמשים יד 2 מחו"ל לא מדווח על תקלות מיוחדות, אז כן, הרכב אמין.

לא מכיר הרבה רכבים שעמידים כל כך להתעללות של טיפול כל 30 אלף.

פאן בוי אני לא, אבל לא משנה איך אכתוב את הרשמים שלי כנראה אצטייר ככזה, מה לעשות שהרכב לא רע בכלל.

מסכים, בהחלט ניתן לדעת לגבי עלות תחזוקה כללית לרכב. נכון, אפשר ליפול על לימון כלשהו שיוצא מהסטטיסטיקה, אבל באופן כללי אפשר בקלות רבה היום להגיע להמון מידע על בערך כל דבר.

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

פורסם

עזבו שטויות ותקנו יונדאי i20 1.6 וסגרו את השרשור.

נקמיצ׳י, אתה מוזמן לבוא לקחת מפתח ולעשות סיבוב, בשמחה

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...