Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב סופר מיני

מה אתם אומרים על סיאט איביזה?

ורציתי לדעת אם יש הבדל גדול במרחב בין האיביזה ספורט לREFERENCE

אם יש הבדל במראה בינהם

ואיזה דגם הכי מומלץ

תודה מראש

פורסם

על איזה שנים אתה מדבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי על שתיהן, מקדימה לא ראיתי הבדל גדול (אם בכלל) מאחורה אין לי מושג.

לי היתה חמש שנים איביזה ספורט מודל 2010 3 דלתות ידנית 1600 סמ"ק 110 כ"ס והייתי מרוצה מאוד.

בשנתונים האלה הייתי ממליץ רק על ידניות. רוב הרכבים הם 1400 סמ"ק עם 85 כ"ס אבל אם אתה מוצא 1600 כ"ס ידנית במצב טוב עם ק"מ סביר - לך על זה

פורסם

לי היתה חמש שנים איביזה ספורט מודל 2010 3 דלתות ידנית 1600 סמ"ק 110 כ"ס והייתי מרוצה מאוד.

בשנתונים האלה הייתי ממליץ רק על ידניות. רוב הרכבים הם 1400 סמ"ק עם 85 כ"ס אבל אם אתה מוצא 1600 כ"ס ידנית במצב טוב עם ק"מ סביר - לך על זה

איך היא מבחינת ביטוח ועלויות?

פורסם

ומה אתה אומר על ספורט 1.2 ו 105 כ"ס?

פורסם
איך היא מבחינת ביטוח ועלויות?

דיון שפתחתי על אותו הרכב

ההצעות שאני קיבלתי כרגע עומדות על לא פחות מ6K למקיף + חובה. אבל זה אני, אני יחסית צעיר ויש לי רישיון קצת מעל ל 3 שנים ואין לי עבר ביטוחי בשנה האחרונה. אם יש לך רישיון יותר שנים או לצורך הדוגמא עבר ביטוחי בשנה האחרונה, לדעתי תוכל להגיע לאזור ה 3-4K לחובה+מקיף.

פורסם

ביטוח יעלה סביבות ה- 3.5-4 אלף ש"ח במידה ואתה לא נהג צעיר ואין לך תביעות ביטוח בשלוש שנים האחרונות

טיפולים, טוב אין מה לעשות צ'אמפיונס יחסית יקרנים לעומת היפניות או הקוראיניות

טיפול קטן עולה 700-800 ש"ח טיפול גדול עלה לי 1800 ש"ח (לא כולל ברקסים)

למזלי בחמש שנים שהרכב היה אצלי לא היו שום קלקולים או הוצאות לא מתוכננות למעט צמיגים ומצבר (בלאי טבעי)

אז קח בחשבון שדברים גדולים יותר אם חס וחלילה יתקלקלו יכולים להכאיב בכיס.

מעולם לא נסעתי על האיביזה 1.2, אז אני לא מכיר אותה, אבל שוב, בשנתון שאתה מציין קח רק ידנית, נראה לי שהם פתרו את בעיות הגיר/מנוע האוטומטי רק משנת 2014..

לפי מה שהבנתי ה 1.2 טורבו דומה מאוד בביצועים ל 1.6, ואולי אף עם צריכת דלק טובה יותר

פורסם
דיון שפתחתי על אותו הרכב

ההצעות שאני קיבלתי כרגע עומדות על לא פחות מ6K למקיף + חובה. אבל זה אני, אני יחסית צעיר ויש לי רישיון קצת מעל ל 3 שנים ואין לי עבר ביטוחי בשנה האחרונה. אם יש לך רישיון יותר שנים או לצורך הדוגמא עבר ביטוחי בשנה האחרונה, לדעתי תוכל להגיע לאזור ה 3-4K לחובה+מקיף.

אני +- כמוך

אבל אני חושב שאני יעשה (אם וכאשר) רק חובה וצד ג'

ביטוח יעלה סביבות ה- 3.5-4 אלף ש"ח במידה ואתה לא נהג צעיר ואין לך תביעות ביטוח בשלוש שנים האחרונות

טיפולים, טוב אין מה לעשות צ'אמפיונס יחסית יקרנים לעומת היפניות או הקוראיניות

טיפול קטן עולה 700-800 ש"ח טיפול גדול עלה לי 1800 ש"ח (לא כולל ברקסים)

למזלי בחמש שנים שהרכב היה אצלי לא היו שום קלקולים או הוצאות לא מתוכננות למעט צמיגים ומצבר (בלאי טבעי)

אז קח בחשבון שדברים גדולים יותר אם חס וחלילה יתקלקלו יכולים להכאיב בכיס.

מעולם לא נסעתי על האיביזה 1.2, אז אני לא מכיר אותה, אבל שוב, בשנתון שאתה מציין קח רק ידנית, נראה לי שהם פתרו את בעיות הגיר/מנוע האוטומטי רק משנת 2014..

לפי מה שהבנתי ה 1.2 טורבו דומה מאוד בביצועים ל 1.6, ואולי אף עם צריכת דלק טובה יותר

לא זול,

בעיקרון אני לא נוסע יותר מדי רדיוס של 15KM

אז מקווה שלא יהיה בעיות

• תוכן חדש...