Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך למקרה הזה, (למי שאין כח להיכנס - אוטובוס של חברת אפיקים התנגש ברכבי בזמן שעמדתי בפקק - דו"ח שמאי שלי המליץ כ 2900 שקל ירידת ערך בנוסף לעלות התיקון במוסך ושכ"ט)התקשרה אליי הסוכנת ביטוח שלי ועדכנה שחברת הביטוח (הראל) המבטחת את האוטובוס שהתנגש ברכבי מאחור מבקשת את חתימתי ומילוי הפרטים הרלוונטיים.

היא לא יודעת לענות לי אם הם הסכימו לכל הסכום של דרישת התשלום.

השאלה שלי: האם לחתום ? אני שואל בגלל המשפט הראשון שרשום בחלק העליון של הטופס" אני הח"מ..."

הראל.JPG

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם זה כל מה שרשום בטופס - אז אינני רואה עם זה שום בעיה.

זאת מעין הצהרה/ בקשה שלך להעביר את התשלום לחשבון בנק שלך שפרטיו הם....

אין כאן שום הצהרה מצידך שהסכום מוסכם עליך ו/או שאתה מנוע מלתבוע אותם.

אני מאמין שאתה יכול להתקשר לחברת ביטוח הראל ולברר מולם מה הסכום שמשלמים.

פורסם

אין כל מניעה בחתימה על מסמך זה.

בתביעה שהגשתי והסתיימה לה לפני יומיים, חב' הביטוח שלי הגישה את הטופס בשמי(ללא חתימתי) ובצרוף צילום המחאה.

שבוע ימים לאחר הגשת המסמך, הכסף שכב אצלי בחשבון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אכן קלעתם לדעתי. חששתי מאיזו התנסחות של הסכמה שלי לכאורה על סכום שהוא עלול להיות נמוך ממה שאני דורש.

מעולה. תודה אנשים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני מאמין שאתה יכול להתקשר לחברת ביטוח הראל ולברר מולם מה הסכום שמשלמים.

התקשרתי היום,

אכן אמרה לי שקיבלה את המסמך ומבחינתי לא חסר שום מסמך. וכששאלתי מה הסכום שמשלמים ענתה לי שע"פ הוראת המפקח על הביטוח הם מנועים להגיב אלא רק בתום ה- 30 יום . (גם אם הם מוכנים ויכולים לשלם לפני)

הודיתי לנציגה. אחכה עוד 8 ימים לתום ימי החוק :-)

פורסם
התקשרתי היום,

אכן אמרה לי שקיבלה את המסמך ומבחינתי לא חסר שום מסמך. וכששאלתי מה הסכום שמשלמים ענתה לי שע"פ הוראת המפקח על הביטוח הם מנועים להגיב אלא רק בתום ה- 30 יום . (גם אם הם מוכנים ויכולים לשלם לפני)

הודיתי לנציגה. אחכה עוד 8 ימים לתום ימי החוק :-)

לא מדוייק, הם צריכים להגיב עד 30 יום מקבלת מסמך אחרון, אחרי זה הם כבר עוברים על החוק של המפקח.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

טוב עברו 30 יום, התקשרתי שוב להראל, ועכשיו הנציגה אומרת שהיא מחכה לטופס מהמבוטח שלה - טופס הודעה על תאונה.

שאלתי אותה, רק עכשיו אתם נזכרים שהוא לא הודיע על התאונה? בקיצור היא אומרת שמרגע שהיא תקבל מחברת האוטובוס את הטופס החוק מתיר להמתין עוד 30 יום....

מה עושים לעז***?

התאונה ארעה ב 12/10/15

הרכב יצא מהמוסך ב 22/10/15 (לאחר שהיה שם שבוע)

המסמכים נשלחו אליהם ב 29/10/15 בדואר רשום כך שאני לא יכול לדעת בדיוק מתי הם קיבלו...היא טוענת שהמסמכים נתקבלו ב 10/11/15

יש למישהו רעיון כיצד לנהוג?

פורסם (נערך)

תודה Commander !

מספר פוליסה - של מי להזין? מספר פוליסה של הביטוח מקיף שלי או חובה?

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk

פורסם

אתה יכול להיכנס לאתר הדואר מעקב משלוחים ולראות בדיוק מתי הגיע המכתב להראל.

אתה יכול גם להדפיס את המסך כדי שיהיה לך אסמכתא.

מהיום שהם קיבלו את התביעה , על כל מסמכיה, חובה עליהם לפנות למבוטח שלהם ולקבל את הסכמתו לתשלום

אם תוך 30 יום אין התנגדות מצידו עליהם לשלם לך את הכסף במיידי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

אכן כך בדקתי - לפי האתר של הדואר זה נתקבל אצלם אפילו לפני מה שהם אמרו לי- 8/11/15

נכון לרגע זה - עברו 32 ימים וטרם קיבלתי תשובה.

מעבר להגשת התלונה שעשיתי בלינק שלעיל שנתן לי commander, יש רעיונות?

פורסם

שלח להם בדואר רשום

כל המסמכים התקבלו אצלכם ב 8.11.15

מצ"ב אישור הדואר

הייתם אמורים לשלם לי תוך 30 יום את המגיע לי בסך של XXX.

הנכם מתבקשים לשלם את הסכום הנ"ל באופן מיידי.

בכבוד רב

YYY

כאשר תקבל את הסכום תראה שהם יוסיפו לך ריבית והצמדה מהיום ה30 בסכום של כמה שקלים בודדים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עדכון והתפתחות -

ראשית אני חייב לציין שפתיחת תלונה באתר של המפקח על הביטוח עזרה וזירזה את הפקידה שמטפלת שם בחברת הביטוח.

היום הועבר לחשבון העו"ש שלי תשלום התיקון שכולל כמובן גם שכ"ט שמאי וירידת ערך.

הסתייגות עקרונית - דרישת התשלום שלי הייתה 13,758.6 ש"ח ולחשבון העו"ש הופקד 13,704.84 ש"ח דהיינו - 53.76 ש"ח פחות ממה שצריך !

ברור ש 53.76 ש"ח לא יעשו אותי יותר עני/עשיר אבל עקרונית זה לא מוצא חן בעיניי. ומודה שזה קצת לא בסדר. הרי לא דרשתי שעות עבודה בגין שלקחתי והוצאתי את הרכב מהמוסך, פקסים, צילומים וכיו"ב.

עכשיו ת'כלס - להמשיך הלאה בחיים? או להתעקש? אם כן, כיצד?

פורסם

על מה הורידו את הסכום של53.76 ש"ח??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אינני יודע ישה. איזה סיבות עשויות להיות?

בכל מקרה,

אבדוק , יותר נכון, אתקשר ואנסה לדלות מידע ולעדכן כאן.

שוב, אני לא רוצה להתעסק בזה יותר מידי כי הסכום הוא זעיר אבל רק בגלל שזה עקרון.

• תוכן חדש...