Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש למישהו ניסיון עם אתר/מוסך תן-גז (Ten-Gas) בחולון?

זה בין המקומות הבודדים שהצלחתי למצוא בוא חלק מסויים לאוטו שלי, הם גם נתנו הצעת מחיר אטרקטיבית.

אבל לפני שאני עושה את הנסיעה לשם מבאר שבע רציתי לשמוע חוות דעת.

תודה מראש

פורסם

אני אענה לעצמי, למקרה שמישהו יחפש מתישהו...

בסוף נסעתי לתקן שם ואני לא מצטער!

מוסך קטן, אבל מחזיק כל חלק חילוף אפשרי (ואם אין אצלו מביא מהר מאוד ממחסן מרכזי בקרבת מקום).

היחס מעולה, ברוך המכונאי הוא איש מקסים, מקצועי ביותר, אדיב וישר. לא מנסה לדחוף דברים שאתה לא צריך רק כדי להרוויח, רואים שלקוח מרוצה חשוב לו יותר מעוד כמה שקלים.

המחירים מאוד אטרקטיביים (הוא מייבא הרבה חלקים בעצמו אז יכול לתת מחירים טובים) גם לחלפים וגם לעבודה.

בקיצור, מכירים את ההרגשה הזאת שאתם נכנסים למוסך ומרגישים שהנה הולכים לזמבר אתכם? אז פה זה בדיוק ההיפך :)

ממליץ בחום!!

** חלקיכם אולי מכירים אותם מראשון לציון שם היה להם מוסך יותר גדול, הם עברו למקום קטן בחולון עכשיו.

http://www.ten-gas.co.il/

פורסם

היום הייתי שם. 283 ש"ח החלפת. רפידות בלם אחוריות איטלקיות כולל עבודה ומע"מ.

מומלץ בחום. אני עם ברוך כבר 5 שנים והוא ממש נחמד אדיב ומחירים מצחיקים.

ראיתי אצלו שמן בשם קיקס נראה לי קוריאני סינתטי מלא.

מישהו שמע על החברה הזאת?

פורסם
היום הייתי שם. 283 ש"ח החלפת. רפידות בלם אחוריות איטלקיות כולל עבודה ומע"מ.

מומלץ בחום. אני עם ברוך כבר 5 שנים והוא ממש נחמד אדיב ומחירים מצחיקים.

ראיתי אצלו שמן בשם קיקס נראה לי קוריאני סינתטי מלא.

מישהו שמע על החברה הזאת?

אם אני לא טועה השמן נחשב איכותי מאוד (רוב המוצרים מקוריאה גם כן יחסית) ונמכר גם באוטוסטור - לפי האתר שלהם זה השמן המקורי של יונדאי וקיה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...