Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בשלבים אחרונים של רכישת רכיבים חדשים לשדרוג המערכת שמופיעה בחתימה למטה ,ואני אשמח לקבל המלצות לטוויטרים חדשים :-)

בזמן הקרוב אני מתכנן להחליף את ה-HU בטאבלט נקסוס 7 עם ממיר מ-USB לאופטי ,שיתחבר לפרוססור BIT ONE .

את המגבר 2 ערוצים של סאונדאון שמגביר כרגע את המידבאס ,אני מחליף במגבר 4 ערוצים TRU S45 שיגביר גם את המידבאס וגם את המידים HAT L3 V1 שאני הולך להוסיף.

עד היום היו לי טוויטרים קטנים שאני לא ממש זוכר או יודע את הדגם ,אם אני לא טועה הם הגיעו כסט ביחד עם המידבאס (אצרף תמונה שלהם).

אשמח לקבל המלצות לטוויטרים איכותיים יותר שהשתלבו במערכת המשודרגת.

כרגע הטוויטרים מוגברים ע"י ג'נסיס ST60.

20151128_180438.jpg20151128_180509.jpg

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

תודה AUDIO KING .

אתה יודע במקרה אילו טוויטרים יש לי כרגע לפי התמונות ?

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

ברור שאני מעדיף לבדוק ,אבל הבעייה היא שאני רוצה להתקין את המידים ואת הטוויטרים בקורות ,אז זה קצת בעייתי .

שמתי לב גם שהטוויטרים של מורל הם 6 אום ,זה לא בעייתי ?

פורסם

לפני שעושים בניה בקורות, ממילא מומלץ למקם את האלמנטים באופן זמני כדי לקבוע זוויות אופטימליות.

אגב, לפחות לפי הצהרות היצרן, ה-L3 מומלץ (או לפחות מותאם) לעבודה ב-IB. מומחים ממני ידעו להגיד מה תהיה ההשפעה בפוד סגור כתלות בטווח התדרים שהוא מיועד לו.

ההתנגדות של המורל בעייתית מאיזו בחינה? ההספק של המגבר ירד קצת, שאר הנתונים משתפרים בעקרון.

פורסם

רעיון מצויין ,אולי באמת עדיף לי להתקין את ה-L3 באופן זמני כדי לראות אם באמת צריך להחליף את הטוויטרים :-)

בכל מקרה אני אשמח לקבל מכם רעיונות להתקנה מומלצת ל-L3 ,ועוד יותר אשמח אם אוכל לחסוך את ההוצאה על בנייה בקורות.

פורסם

תעשה גוגל ל- A Pillar (Speaker/Mid/Tweeter) Pod ותמצא שפע של רעיונות.

כדי לחסוך בניה בקורות אתה יכול ללכת לכיוון של פוד חיצוני:

למשל הכיוון "החסכוני" של אדי כפי שהוא פירסם בשרשור עמודי טווח שלו.

או הכיוון הקצת יותר יוקרתי ויקר שתוכל לראות למשל בשרשור הזה.

פורסם

רעיונות מצוינים ,תודה :-)

באיזו צורה ה-L3 נשמע טוב יותר ,בתוך פוד סגור עם נפח מסויים (ואיזה ? ) ,או פתוח ?

פורסם

יש לי בבית מדפסת תלת מימד ,כדאי לנסות להדפיס פודים?

פורסם
באיזו צורה ה-L3 נשמע טוב יותר ,בתוך פוד סגור עם נפח מסויים (ואיזה ? ) ,או פתוח ?

מומחים ממני ידעו להגיד מה תהיה ההשפעה בפוד סגור כתלות בטווח התדרים שהוא מיועד לו.

יש לי בבית מדפסת תלת מימד ,כדאי לנסות להדפיס פודים?

נראה לי שבהחלט כן.

אני מניח שהחומר שתשתמש בו צריך להיות מותאם לסביבת העבודה ברכב (מבחינת עמידות וחשיפה לשמש).

גם כאן ראה שרשורי Optimus של אדי שנדמה לי נתנו התייחסות לענין - שרשור אחד (בעיקר דפים ראשונים), שרשור שני (כרגע יש בצבוץ לענין בסוף).

והמתן אולי/פתח שרשור חדש כדי לשמוע את עצת המנוסים בענין.

פורסם

אם המדפסת שלך מדפיסה רק PLA תשכח מזה.

אם היא מדפיסה ABS תוודא שהוא עמיד לחום בסביבת רכב ואם יש דרך להעביר אותו טיפול בחום בכדי שיהיה עמיד לחלוטין לאקלים רכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי את הפורסה i3 עם משטח חימום , יכול להדפיס גם ABS.

נדמה לי שיש ABS עמיד בחום גבוה יותר , אני אברר השבוע

• תוכן חדש...