Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, אני מאמין שהמחשב שלי עבר את עדכון התוכנה בטיפול 30,000 לפני איזה שנה וחצי ועדיין לא עזר יתכן והנזק קרה עוד לפני.

אני שוקל הליכים של תביעה ייצוגית לצ'מפיון ופולקסווגן אודות עניין זה וכבר דיברתי עם מס' עורכי דין בעניין כאשר יש להם היענות חיובית לנושא, אם מישהו הנו בעל המנוע הזה ומעוניין להצטרף לתביעה שיכתוב לי בפרטי. אשמח לעוד תובנות בנושא.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

צ'מפיון ראו כבר מאות כמוך, מה אתה מיוחד מהאחרים? תנסח את כל הטענות שלך ברוגע וסבלנות, תשלח מייל לוולקסווגן העולמית ובו תסביר בהרחבה את הבעיה ברכב, תוך צירוף מסמכים רלוונטיים והוכחות שהרכב טופל אך ורק על-ידי מוסכי היבואן בסטנדרט היבואן/יצרן.

תבקש את טופס האבחון עם נתוני הקומפרסיה, תשלח אותו במייל, ותצרף את כל הקבלות של הטיפולים + תבקש מצ'מפיון שיכתבו מכתב (באנגלית) בו יצויין כי אכן הטיפולים נעשו על-ידם במוסך שלהם/מפוקח על-ידם ובסטנדרט שלהם. אתה כרגע מצ'מפיון לא צריך לדרוש כלום, אתה צריך שהיצרן יתהה לגבי אמינות רכבו, ובתמורה יביא את ההוראה/הצעה לצ'מפיון כיצד לפעול.

כרגע זה מוקדם מדי לערכאות משפטיים, מאחר ועדיין אין לך שום קייס של חוסר רצון לעזור לך ע"י צ'מפיון. הוצע לך פיתרון (בחיים לא הייתי מסכים לו), יש לך נקודת התחלה, תמשיך משם הלאה.

תחשוב קצת מעבר, אם אתה מהמרכז, המשרדים שלהם ליד קניון איילון (אני עובר שם כל יום, אני מאמין שזה המשרד הראשי שלהם, בניין ענק), לך לשם באחד הימים החופשיים שלך.

צעקות, עורכי-דין וכו' כרגע לא יועילו, זה הזמן לפעול קודם כל בדיפלומטיה.

הצעתי לך בפרטי את העזרה שלי, אתה לא ענית כניראה ממחשבה שאני לא אהיה לך לעזר. אתה השני עם בעיות מול צ'מפיון שמסרב לעזרה ממני, בלי לנסות אפילו, אתה בנקודת אל-חזור, מנוע פגום, להפסיד אין. אני מציע את העזרה שלי שוב, הבחירה שלך.

תמיד לפני שמורידים ספינה מהדוק לים, צריך להזרים מים כדי שהיא תירד לים במינימום מאמץ.

שלחתי לך את מספר הטלפון שלי בפרטי, אתה מוזמן לדבר איתי גם עכשיו עד 00:00 בדיוק.

בהצלחה!

לילה טוב.

עריכה: אני לא עו"ד או משהו, עדיין חייל סדיר :D

עריכה אחרונה על ידי Joseph Alishkov
הברה שאני לא עו"ד
פורסם

היי תודה, הבאת לי רעיונות טובים, כבר כתבנו מכתב אתמול לפולקסווגן העולמית, מקווה שייתיחסו אליו ברצינות. תודה רבה על הרצון לעזור.

פורסם

גם אני סבור שלצאת למלחמה לא יעזור. מה גם שהליכים משפטיים לוקחים המון המון זמן ואתה צריך ורוצה פיתרון מהיר. התכתשויות של מי אשם ומי לא חסרות רלוונטיות כרגע. תקן את הרכב ותמכור. אין ממש ברירות, זו דעתי.

פורסם

תפנה לעו״ד אין שום סיבה בעולם שתצטרך להוציא שקל מכיסך על המנוע הנבלה הזה לאור כל בעיות העבר שלו , איך אנשים בכלל מתקרבים לצ׳מפיון וקונים מהם vw עם גישה כזאת ??

פורסם

ומה בדיוק העו"ד יגיד. האחריות ברכב ובכל מוצר היא למיטב הבנתי על פגם בייצור, ויש לזה תוקף והוא עבר!!

לא נראה לי שיש בכלל מה לתבוע. אא"כ תביא הוכחות על מקרים רבים כאלו. וכל האנרגיה שתושקע בנושא לא תהיה שווה את הנזק.

לפות"ש. קנית לימון - לפחות תסחט אותו ותעשה לימונדה, תנסה לקבל כמה שיותר בדרכים המקובלות שהציעו לך, את השאר כנראה תצטרך לספוג. בכ"מ הרפתקה משפטית שתסחב זמן כסף ועצבים יכולה להיגמר גם בהחזר הוצאות משפט, ואפס השתתפות מהיבואן.

פורסם

אני ממוקם בבריטניה, וחבר טוב שלי סיים דין ודברים ארוך מאוד עם פולקסוואגן המקומית (אנגליה) והצליח לקבל מהם אחרי הרבה מאוד מרורים ונדנודים (כן כן שרות לא משהו של פולקסוואגן זה לא רק בישראל)מנוע חדש.

המנוע כמובן זלל שמן כשנה וחצי לפני שנעלמה קומפרסיה, והמוסך עקב אחריו כל הזמן, מילא שמן ואמר לבחור (האמת לאשתו) תיסעי ככה.

בסוף תהליך ואחרי זמן רב מאוד הוא קיבל מנוע חדש, שהגיע על משטח (CRATE) הוא היה צריך גם לשלם, ושילם כ-20% מעלות החשבון לדבריו. הוצמד לו פולו כרכב חליפי למשך כחודשיים שבהם האוטו עמד אצלם באחד המוסכים המרכזיים של העיר לידס אנגליה.

מדובר באותו המנוע טווין טורבו 1.4 160כס רק שבמקרה הזה הוא יושב בתוך טיגואן, וגמע כ-50 אלף קמ (30K מייל) לפני שנכשל סופית.

פורסם

אני יכול לשאול אותו בדיוק הוא פטרול הד אמיתי, (הדיילי שלו M5 E39) אך מזכרון צריכת שמן חריגה ביותר משהו כמו ליטר לאלף או אלפיים קמ. או לפי אשתו - כל הזמן בדקתי והוספתי שמן!

אחד מנציגי השרות גם ניסה למרוח אותו בטענה שהאוטו שימש רק לנסיעות קצרות ולא התחמם לטמפ עבודה וכו, וכו. קשקוש מוחלט כמובן. האוטו השלים מעגל חום כמעט בכל התנעה, בזמן השימוש.

הוא אנגלי סבלני ושאל אותו בחזרה

Are you trying to tell me that this vw is not suitable for urban driving

והמשיך ואמר שהוא לא זוכר שקרא איפשהו בספר הרכב שאסור לנוע עם האוטו בתוך העיר.

בקיצור עצבים בסגנון אנגלי.

• תוכן חדש...