Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחים אקסבוקס 360 דיי מזמן, נמאס לי לקנות משחקים מחו"ל, מעוניין לפרוץ אותו שיקרא משחקים מהכונן הקשיח שלו.

עדיפות לאיזור הדרום, חשוב לי שיהיה מקום שעושה עובדה איכותית כי כמו שהבנתי מדובר בהלחמות והוספת צ'יפים.

תודה.

פורסם

300 ש"ח לפריצה בשם RGH שמאפשרת קריאת משחקים פרוצים מהכונן החיצוני

יש גם פריצה ב650 שזאת אותה הפריצה אבל מתווסף מעקף שבלחיצת כפתור המכשיר חוזר להיות מקורי ובכך אפשר להשתמש בשירותי הLIVE של האקבוקס - מיותר מאוד לטעמי.

יש גם ב400 פריצה LUT2 שמאפשרת קריאה מדיסקים צרובים - גם מיותר.

כנראה שהמחירים ירדו.

פורסם

אז לך על ה RGH

לי היה את ה xk3y עם המעקף, לא השתמשתי בזה פעם אחד מ2011 עד לפני חצי שנה שמכרתי את ה xbox

אני יכול להמליץ על מקום בפ"ת אבל זה רחוק לך

פורסם

זאת הערכה

חלק שיושב בפנים וחלק שיושב על ה USB אליו מתחבר השלט (לצורך בחירת המשחק) ואליו מתחבר הדיסק קשיח עם המשחקים,

בדיסק הקשיח היה צריך לדאוג שתהיה תיקיית games, בתוכה תיקיה לכל משחק ובתוכה ישב ה iso.

סה"כ נוח מאוד, עם המספר הסידורי התחברתי לאתר של xk3y ומשם הורדתי עדכונים בעת הצורך

פורסם

Rgh

פריצה מדהימה עם הדש של Free style.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

טעיתי בשם.

ניקראים אפטר גיים.

מעבדה בחולון,יש לך באותו הרחוב עוד מעבדה מוני משהו.

אני פרצתי באפטר גיים,לפני כמה שנים טובות ומגיע פעם בתקופה לחדש משחקים לפי בקשות הילד.

לא יודע מה עלות הפריצה.

אך 6 משחקים ב 100 שקלים,משתלם לי.

קישור

http://www.after-games.co.il/category.asp?catcode=17&AdCat=40&parentid=40

עריכה אחרונה על ידי ran

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

רק בפאקינג מדינת ישראל אנשים פותחים שירשור של "איפה אפשר לפרוץ".....

בארה"ב לו היה נפתח כזה שירשור אותם חכמים היו מקבלים ביקור מכמה אנשים מאוד לא סימפטיים. הישראלים אלופים בזיופי תיקים, נעליים, משקפי שמש וכיוצא בזאת. בארה"ב נכנסים בהם יופי.

לדוגמה, בארה"ב נכנסו חזק בחנויות שבזמנו ניסו לזייף את הכפכפיים של קרוקס. בישראל מוכרים כאלה זיופים בכל שוק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קארטמן אל תשכח שקונסולות 360 שיוצרו אחרי יולי 14 לא ניתנות לפריצה. ניתן לבדוק את תאריך הייצור על המדבקה מאחורי/בתחתית המכשיר.

• תוכן חדש...