Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סול, סקודה ייטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייטי רכב איכותי נוח ועד היום עוד מעט 4 שנים על הכביש( 2012) ללא שום תקלות למעט החלפת המצמדים.

לא מכיר קיה אבל אני בטוח שהיא לא איכותית כמו הייטי.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

קיה סול לא איכותית,כי אין לה בעיות של מצמדים דפוקים בdsg7?

אם אתה לא מכיר את סול,אז איך אתה בטוח שהיא פחות איכותית?

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אני חושב שהקיה סול זולה יותר לאחזקה.

אני חושב שהיא גם קטנה מהייטי.

הסול קיים בבנזין ודיזל ידני.

לייטי יש גם דיזל "אוטומט"

אני אישית אוהב את הסקודה אבל הייתי רועד לקנות את הגיר שלהם...

לסול יש גיר אוטומט טיפש שלא אמור לדעת לעשות בעיות...

ידני הייתי הולך על הסקודה. אוטומט על הקיה.

פורסם

הסול קיים גם בדיזל אוטומטי, והדגם ה"אוטומטי" של הייטי דיזל הוא DSG6 חף מבעיות. מנסיון עם שני כלי הרכב - אין הבדל מהותי באיכות בין שניהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נשמע באמת שמדובר בשני רכבים דומים, רק שהסול זולה יותר מבחינת אחזקה וגם במחיר. הפגם המשמעותי כרגע מבחינתנו זה תא מטען קטן יחסית לסול...

פורסם
קיה סול יותר איכותית, פלסטיקים ביטי נוקשים ופשוטים.

הסול גם יותר אמינה וזולה לתחזוקה .

אתה ישבת בשתיהן, או שכל הודעה שמוזכרת סקודה זוכה לתגובה אוט׳ בלתי נשלטת?

ולגופו של עניין (כבעלים של ייטי ואחד שנסע יותר מפעם אחת על סול דור קודם), הפלסטיקים בייטי מרגישים הרבה יותר איכותיים (הקונסולה של הייטי יצוקה מגוש אחד של חומר רך, במיוחד למלטפי דשבורדים) מהסול הקודמת (שהיא נושא השרשור) והנדסת האנוש ונוחות המושבים עדיפים אף הם. תא המטען גם גדול יותר מהסול.

הייטי גם משמעותית יותר נוחה ויש לה חבילת כח משכנעת יותר ברמת הביצוע.

המכלולים של הסול נקיים מהיסטוריה של כשלים מה שאי אפשר להגיד על הייטי באותם שנים. בייטי למנוע היה כשל בשרשרת התזמון באותן שנים וגיר ה-DSG עבר מספר קמפייני שירות שכללו החלפת מצמדים, מכאטרוניק ושמן. לגיר אחריות של 5 שנים בשנתונים הללו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הסול קיים בבנזין ודיזל ידני.

מצאתי שרק עד שנה שעברה הסול נמכר כדיזל ידני, בנזין לא מצאתי עדויות לידני בארץ.

כיום הוא נמכר עם דיזל משודך לתיבה רובוטית 7 הילוכים ואין אופציה ידנית באתר של קיה.

• תוכן חדש...