Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובד בחולון,קיבלתי כרטיס סודקסו שטעון ב37 ש''ח ביום כאשר אני משלם מתוכם 12 ש''ח.

הבעיה,יש לי צליאק,חדר האוכל במתחם החברה אמנם טוב,אבל אסור לי לאכול שם כמעט כלום.

אני מביא אוכל מהבית ופותר את הבעיה

איפה ניתן לקנות עם הכרטיס מצרכים? רכשתי היום בילו,בתקווה שזה ירד מהסכום הטעון ולא מהמשכורת שלי,לא ניתן לקנות חלב,אני מאמין שביצים וכו' גם לא ניתן לקנות.

המבורגר ללא לחמניה לא משביע בשיט,אלא אם כן הוא לפחות 500 גר',ואין מצב שהוא יעלה סכום הגיוני.

פורסם

ילו כמו שהבנת, לא כולל מוצרים בפיקוח, מנטה של דלק גם, וכל מסעדה ידועה שמקבלת סיבוס, ארוחת ערב עם האשה למשל ;-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
ילו כמו שהבנת, לא כולל מוצרים בפיקוח, מנטה של דלק גם, וכל מסעדה ידועה שמקבלת סיבוס, ארוחת ערב עם האשה למשל ;-)

קניתי שמנת ושמנת מתוקה,דווקא עבר.

לא נשוי עדיין,בן 23 שרק התחיל לעבוד בהייטק.

אנסה ביינות ביתן,תודה!

פורסם

החברה שלך קובעת את התנאים של כרטיס הסיבוס היא נותנת לעובדים (למשל הגבלה גיאוגרפית, הגבלת מספר שימושים ביום וכו'). פנה למשאבי אנוש בחברה שלך לקבלת התנאים.

באתר של סיבוס תמצא את העסקים המקבלים סיבוס.

:turn-l:
פורסם

ממליץ לך להשתמש באתר של סיבוס. תוכל להתעדכן לגבי כל מקום שמקבל סיבוס וכמובן - לעקוב אחרי העלויות וההשתתפויות.

ותתפלא כמה חשוב לעקוב אחרי החיובים, אני גיליתי בסיבוס שלי חיובים גבוהים יותר ממה שהיו אמורים להיות בפועל.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני דיברתי ישירות עם המסעדה (מזמין רק מהם) והם זיכו אותי בהפרש בהזמנות הבאות.

לא רואה טעם להתדיין עם סיבוס בנושא הזה כשאפשר לעשות הכל בצורה ישירה עם המסעדה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...