Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הנושאים שאין לי מושג לגביהם, תמיד קונה במוסך ותמיד משלם יקר.

האחורי אצלי יבש כמו פולניה, איפה הכי כדאי לקנות קדמיים ואחוריים?

Opel Adam S 2017

פורסם

בטח שבמוסך יקר - מי קונה משם? למה לשלם להם עמלה/תוספת בגלל שזה מוסך.

רכשתי לפני שנתיים בערך מגבים ממרכז פלאפון, היה להם מגבים באיכות מאוד גבוה (לא יודע אם עדיין יש להם) במחיר נמוך יחסית. עד היום הם תקינים לחלוטין. קנה בחלקי חילוף מגבים סבירים

מילא השמש בארץ תפורר/תייבש גם מגבים יקרים אפילו של בוש.

פורסם

דרעק, עכשיו אתה נזכר? היה מבצע ב-ATU (האוטודיפו של הגרמנים). קניתי סט מקורי של בוש ב-31 יורו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי לא שווה להשקיע במגבים של בוש. החזיקו 3 חורפים ובחורף הרביעי התחילו למרוח מים. נקנו ב150 ש"ח באיביי.

מגבים מסריחים ב20 ש"ח, אפילו אם יחזיקו חורף אחד כבר יש פה חיסכון והתוצאה אותה תוצאה. מדובר במגב, לא בצמיג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

השיטה היא כזו: קנה שני סטים זולים. אחד לקיץ ואחד לחורף . ההוא של הקיץ ייצלה בשמש . אין מה לעשות . אבל הסט של החורף יאריך שנים . יש לי חבר שקנה בוש שנה שעברה ובאמת המגב נהרס בקיץ. במסגרת אחריות אוטו דיפו החליפו לו אבל אי אפשר לחזור על התרגיל .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

או ש.. קנה סט זול. שיפסיק לעבוד כמו שצריך תקנה סט חדש.

גם הסט של החורף יתייבש באחסון.

תמיד יהיו מגבים בחנות אז אני לא מבין את הצורך לאחסן עוד סט בבית.

פורסם

אני לא יודע איך זה ב-500, אבל בפונטו השמשה מעוגלת מעט וחייבים מגבים עם החיבור המקורי. אחרת יש עליהם יותר מדי לחץ והמגב הימני לא נצמד לשמשה בצד ימין.

קח בחשבון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי במגב האחורי ניתן להחליף רק את הלהב. קנה את המגב הכי זול שאתה מוצא שיש לו שלד פלדה (כמו מגב של פעם), תוציא ממנו את להב הגומי, חתוך אותו באורך הדרוש והשתל אותו בתוך הזרוע של המגב המקורי לאחר שתוציא ממנה את הלהב הבלוי.

הצלחה מובטחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...